Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Koliko sam gledao na brzaka još nema roota bez otključavanja bootloadera, ako otključaš bootloader gubiš DRM ključeve, ako izgubiš DRM ključeve kamera lošije fotka... A da bi backupovao DRM ključeve treba ti root :D

Odoše drm ključevi...

Gde je fain2daniel da nam prica jos o fonu :D

Jesi slikao skoro nesto,ja uvek izgubim onaj tvoj flickr nalog,ne znam kako te nisam addovao za pracenje do sad?
Kako ste zadovoljni korisnici Z3 zvukom na slusalicama?

I da,kakvi su zvucnici,jesu bas dobri,glasni?Video sam da ih porede sa M8.
Tu sam druze,malo vise u Z3 compact temi pratim lagani review dark sidea.
Nisam slikao skoro nista sem privatnih slika klinca.Juce napadao sneg i danas sam imao prelepe predele za slikanje ali vozio na autoputu i nisam mogao da stanem i slikam.Videcu sutra ako stignem kod mene u komsiluku da uslikam po nesto.
Zvuk sagovornika je perfektan,stereo se cuje ekstra mada nisam testirao do kraja sa raznim pesmama da vidim da li krci.

Poslednja izmena:
pa to su ti sony fotke. ja se osećam kao da sam pijan svaki put kad ih gledam, sve je mutno i duplirano. to + loša dinamika gde senke ispaštaju. prepoznaš ih bez exifa bez greške.

@Daniel hvala,znaci zvuk u razgovoru i zvuk muzike se extra cuje,to mi je bitno.

@Vojkan ja sam obratio paznju na levi ugao slike samo,tu je cistija,nisam celu ni pogledao pravo da kazem,a stvarno nije nesto.
Valjda ima boljih semplova u full rezoluciji.

Telefon je toliko klizav da ne može da se koristi bez neke maske, tako da gade mi se takozvani premijum materijali i osećaj koji pružaju.

Signal ti je uzasan. :) plus,nemoj bateriju da svlacis na 1%, prica se da je to lose. Puni je na oko 15-20 ako mozes.

Daj neku sliku te coper verzije ? :)

^ kako se ponasa ta boja u raznim svetlosnim uslovima? Mislim da li iz te bakarne boje prelazi u neke druge (bledje) nijanse? Koliko sam video one compact verzije kao da menjaju boju, npr u nekim testovima crvena deluje onako kako i treba a vidjao sam i skoro pa narandzaste nijanse.

Cestitam Kimi.Gde si uzeo,koja cena?
Sta si dobio u pakovanju? :)

Gledam sada na oglasima kod nas.. Brzo mu pada cena. Od 420 do 440e. Steta sto tako brzo padanje nije kod nekih drugih proizvodjaca,npr htc. Mada videcemo sledece god :)

Poslednja izmena:
cb7.jpg

Dobar mu je promo video :)
Xperia™ Z3 – a premium waterproof* smartphone in …: http://youtu.be/x9aDM9XIcu4

Prosto ne mozes da izdrzi covek a da ga ne nabavi :d

Daniel,nije lose,ova zadnja je fino ispala.Ili su to sredili slikanje u SA modu nocu,ili je moguce da bi dobio jos bolje slike da si rucno podesavao ISO.Koje sluslice koristis za slusanje muzike i kako bi ocenio zvuk?

Uhh pisao sam vec o tome i ispasce da hvalim sony ali ove MDR-10rc koje sam dobio imaju bruka dobar zvuk i sa ukljucenim clear audio+ u walkmanu imaju bas onu dubinu.Te koristim kuci uglavnom,probao sam ih na Z modelu i primetna je razlika u korist Z3 naravno.Vezano za slike,nisu nesto ali preko dana nisam imao prilike za slikanje a i vreme je oblacno,kisica neka,nikakvo za slikanje.Cim bude,slikam i kacim.

Nije mi samo jasno u cemu je stvar sa Sonijem i tim kamerama pa nisu na svim modelima iste j isti kvalitet fotki.Dal to zavisi od trzista za koje su namenjene ili sta?Nemoguce da su fabricke greske(Ne mislim na tvoj Z3 daniel) :trust:

Biće da je do Android-a, valjda će s Lollipop da se popravi situacija. Jer je Sony pre imao mnogo dobre kamere na telefonima.

Ljudi,ili je meni zapala dobra kamera ili pojedinci ne znaju da fotkaju.moj z3c odvaljuje čak i na 8mpx.ja sam jako zadovoljan.

Nije do androida vec do samih pojedinacnih primeraka telefona.
Isto tako je bilo sa Nokiom,LG isto brljavi sa nekim modelima(konkretno dojucerasnji flagship G2) itd.
Jedino nisam cuo i primetio da Samsung ima ovakve propuste.
Ja sve nesto kontam da to zavisi gde je fon proizveden tj za koje je trziste.

Ljudi,ili je meni zapala dobra kamera ili pojedinci ne znaju da fotkaju.moj z3c odvaljuje čak i na 8mpx.ja sam jako zadovoljan.

Vidis, ti si imao Note 3 i iphone koji imaju odlicne kamere pa si veoma zadovoljan kamerom na Z3c. Neko ce sa slicnih telefona da predje na Z2/3 i da kaze da je kamera losija. Isto tako ima ljudi koji ce preci sa nekih drugih boljih telefona i bice zadovoljni, odusevljeni ili smoreni tom kamerom. To je sve relativno. Kome odgovara - odgovara, u svakom slucaju postoje i druge android kamere slicnih karakteristika, bitno je da su svi uredjaji novije Z serije odlicni u skoro svakom mogucem smislu i da su kompromisi minimalni.

[YOUTUBE]u5WF8qVrrPE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]noCbxMjVzwo[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Vidis, ti si imao Note 3 i iphone koji imaju odlicne kamere pa si veoma zadovoljan kamerom na Z3c. Neko ce sa slicnih telefona da predje na Z2/3 i da kaze da je kamera losija. Isto tako ima ljudi koji ce preci sa nekih drugih boljih telefona i bice zadovoljni, odusevljeni ili smoreni tom kamerom. To je sve relativno. Kome odgovara - odgovara, u svakom slucaju postoje i druge android kamere slicnih karakteristika, bitno je da su svi uredjaji novije Z serije odlicni u skoro svakom mogucem smislu i da su kompromisi minimalni.

Jeste ali kamera na n3 je super. I moj kriterijum je napravljen u skladu sa slikama na n3.Znači nije nizak.Kod mene je najbitnija oštrina tj jasnoća. Zaista nemam zamerki na z3c a sigurno ne bih ni na z3 jer su kamere iste.
Evo jedne slike bez dobrog osvetljenja.Sunce je zašlo, sumrak je.Alije on podigao malo ISO sam-Sasvim je lepo odradio sliku iako ISO nisam ni pipnuo.SLikao sam iz auta,na brzaka bez podešavanja.Manual mode. Ali obzirom da je bez štelovanja, slika je sasvim lepa.Primetio sam da čak i kritikovani superior auto odrađuje posao odlično u odnosu na n3.

Prilozi

• DSC_0042.jpg
    DSC_0042.jpg
    933.8 KB · Pregleda: 168
Poslednja izmena:
evo slicica..

20141108104857-2.jpg

20141108105140-2.jpg

20141108105253-2.jpg

20141108105427-2.jpg

neko pitao, u paketu se dobija standardno punjac i sluske (koje ne da nisam probao, vec ni izvadio iz kutije :))

ovi otisci koji bas bodu oci na slikama se jedva vide, tj nisam ih ni video dok nisam uslikao. mada staklo je pozadi i ne mogu se izbeci. srecom, imao sam priliku da cackam i crni i na bronzanom se otisci mnooogo manje vide (iako je i dalje previse)

silikonsku futrolu sam uzeo jer je previse klizav za mene nespretnog :), providnu naravno da mogu da vidim koje je boje. kad sam se vec cimao da nadjem coppera, greh da ne mogu to i da gledam :)

Nazad
Vrh Dno