- Učlanjen(a)
- 25.01.2014
- Poena
- 230
neko pitao, u paketu se dobija standardno punjac i sluske (koje ne da nisam probao, vec ni izvadio iz kutije)
as I mentioned above I can't speak for how it sounds with a DAC (yet). However, without a DAC DSD and FLAC both sound very very good, certainly much better than my Nexus 5 when using B&W P7s.
the what HiFi review also really like the sound and it gave the z3 a joint product of the Year award with the iPhone 6.
Pa ako hoces klasicne bubice bolje spremi 30-40e za neke bolje.. ove iznad kostaju mozda 10e a to svakako nisu slusalice koje ce pratiti odlican audio kvalitet Z1/2/3.
Mislim da to nije ni cackao, inace identicna (tamna) slika je i na Auto, nazalost:
Raduje me sto Z3 ima takodje extra zvuk,valjda i deli isti hardver sa Z2.
Mh410c. A uzeo na kp..Zakleo bih se da sam negde pročitao da za razliku od Z2, Z3 ne dolazi sa slušalicama. Možda su mislili na one noise-canceling. Možeš li mi reći koji je model slušalica u pitanju, ako piše na kutiji?
Jesi uzeo preko operatera?
Kod mene mh750. Ali u basovima ih jedu za doručak one ispod,na stolu.Ja sam u samom pakovanju dobio model: MH410c koje se iznenadjujuce lepo cuju ali neudobne su za medalju i izgledaju jako jeftino.evo i slike
![]()
Problem je sto je izbor kod nas ogranicen, posebno za oko 3k din.
Ali te AT bi trebalo da su solidne za tu cenu http://www.head-fi.org/products/audio-technica-ath-c505i-bk-in-ear-headphones-for-ipod-iphone-ipad
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/18526-Audio-Technica-ATH-C505IS-BK/
Pitaj ih da li mozes da probas pre kupovine. Ako pazaris javi obavezno utiske.
TakođeP2 su odlicne slusalice, ne samo zbog utisaka korisnika nego su ih i ozbiljne (hifi) test ekipe ishvalile ali mene nesto vuce na kupovinu sluski old skul proizvodjaca kao beyerdynamic, AT, JVC..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari