[YOUTUBE]vp1_veZm8h8[/YOUTUBE]
upotrebljivo vs neupotrebljivo
Sony ima otvor blende 2.0 pa samim tim i kupi vise svetlosti. Zato su i pregoreli dnevni snimci. Zasto drugi parametri ne rade kako treba to mi nije jasno.Auuuu što Sony baca osvetljenje preterano pa izbeljuje snimak.. Ako kamera ima dobar hardware( a ima) onda još ima nade za update pa da ispeglaju ovu muku sa ISO...
Po svim primerima slika koje sam video na netu,a video sam dosta slika,najbolju kameru ima Z2(sto nije slucaj sa primerkom koji ja imam,nisu mu slike bas idealne)pa onda Z1 gde je u stvari mrtva trka jer ljudi su(izmedju ostalog napravili bruka dobrih fotki sa njim) pa tek onda Z3.Jedino ako Z3 nadograde softverski da slika bolje.Ali i Z1 slika bolje od njega.Nije da hejtujem,realan sam,jer sam imao Z1 a sad imam Z2 ali sam testirao slike po primerima telefona gde svi slikaju ostro(gde nema zamucenja po uglovima recimo). Znaci Z2,Z1 pa Z3,nazalost.
To ako su ti mutne po krajevima probaj da promenis fokus. Verovatno ti usko fokusira. Imao sam i ja taj problem dok sam imao z2
Kako,kako moze. Fokus je u jednoj tacki. Fokusira najblizi objekat ostale zamucuje. Dobar je za macro ali nije za ostalokako može usko da fokusira. fokus radi po dubini/daljini a ne po širini.
Kod mene na z3 compactu slušalice krešte sa jako malo dubine. u poređenju sa iphone slušalicama su težak kršGde je fain2daniel da nam prica jos o fonu
Jesi slikao skoro nesto,ja uvek izgubim onaj tvoj flickr nalog,ne znam kako te nisam addovao za pracenje do sad?
Kako ste zadovoljni korisnici Z3 zvukom na slusalicama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari