Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, Combat Director od God of War-a je ubedjen da je NiOh najbolja moderna akciona igra. 🙂 Al svakako, ta igra je pravljena za hardcore igrace, a GoW je ciljao vise na mainstream.

Combat je fenomenalan, jedina igra u kojoj ima smisla drzati vibraciju dzojpeda.

Preterujete. Nija igra toliko teška.
Samo treba biti strpljiv i smiren.

NiOh je igra za hardcore mazohiste

Bas to. Svaka takva HC igra mi ubija draz za igranjem i kvari imerziju iako umem da budem "zapinjac".

I u GOW mi je bilo par encountera sa "ljubicastim" protivnicima gde sam zapenio. Ali onda skapirao da je fazon metroidvanie i posle ih pocistih laganica sa adekvatnom opremom. (igram na balanced experience i kapiram da na vecim nivoima ostaje ista prica sa "taktiziranjem" odnosno protivnici postaju sundjer).

I nije neki spojler ali za svaki slucaj da "metnem" onako usput... 😀

Btw ostalo mi jos onih 7+1 mini boss-ova i gauntlet u 2 dobro poznata "grind fest" carstva pre nego sto odigram poslednjih 20% i verujem da cu svojski da "zapevam" od muke... Jer su ovi mini bossovi prakticno samo za post-game high level gear iz one dve lokacije :d

Poslednja izmena:
Bas to. Svaka takva HC igra mi ubija draz za igranjem i kvari imerziju iako umem da budem "zapinjac".

I u GOW mi je bilo par encountera sa "ljubicastim" protivnicima gde sam zapenio. Ali onda skapirao da je fazon metroidvanie i posle ih pocistih laganica sa adekvatnom opremom. (igram na balanced experience i kapiram da na vecim nivoima ostaje ista prica sa "taktiziranjem" odnosno protivnici postaju sundjer).

I nije neki spojler ali za svaki slucaj da "metnem" onako usput... 😀

Btw ostalo mi jos onih 7+1 mini boss-ova i gauntlet u 2 dobro poznata "grind fest" carstva pre nego sto odigram poslednjih 20% i verujem da cu svojski da "zapevam" od muke... Jer su ovi mini bossovi prakticno samo za post-game high level gear iz one dve lokacije :d
Misliš na Valkire 🙂 Celu igru sam prešao na Give me a chalenge... njih sam prelazio na Give me a story 🙂 Najbrutalnije bitke, posebno sa poslednje dve... bez preterivanja sam bar 20 puta poginuo na najlakšem nivou 🙂

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Yep, na to mislim. 🙂 Ima li neki redosled za njih ili random kako dohvatiš?
Plus me čekaju i oni gauntlet izazovi koji su verovatno neznatno lakši...

Bez nekog posebnog reda... ona +1 je brutalna to je najbitnije 🙂 Ostale su teške, ali baš sam se iznenadio koliko je ona teža. Oružje do kraja apgrejdovano, pun rage meter na početku bitke i ressurection stone koji daje pun rage meter... to je bila moja taktika 🙂 Doduše, ne koristim štit... navika iz Bloodborne i Dark Souls 3 🙂 Jesi završio Muspelheim i njegove čalendže? 🙂

Thx. Ponadao se da su one sa početnih deonica lakše i kasnije se podiže nivo kako se otkrivaju nove...

Kao što rekoh za realmove vatre i magle me još čeka grind za gear jer je tu kao najbolji po onom što videh na planovima.

Šteta što igra najviše zavisi od geara jer uglavnom može da se isprazni tvoj dupli kombo (L1+r1/r2 L1+ O) i od klinca special i drastično se obori protivniku health bar. Chaos blades običan button mash... I još par stvari poput repetitivnih trolova koji samo nerviraju jer imaju istu sekvencu (osim onog u Helheimu)
U početku samo shield+range attack +evade je mahom najbolja taktika, ali tako nervira kada te zabode iako eskiviraš napad.

Poslednja izmena:
dobar je deda Kratos. jutros mi je stigao disk i odigrao sam sigurno 4-5 sati.
obzirom da sam presao sve delove do sada kao i portove sa psp-a, svidjaju mi se promene i kako je sve uradjeno.
Kratos mi jeste malo trom ali se vidi da je stara kajla 🙂
mada tek sam poceo da kontam apgrejdove i polako otkljucavam jedno po jedno pa ce na kraju verovatno i da poleti.
kul mi je i interakcija sa klincem, povremeno mi proradi majcinski instinkt 🙂

Savet, nemoj da ti prva Valkyria bude ona na 6om nivou Nifelheima sem ako nemas epic armor 🙂 imas onu severnu skroz kod diva i onu juzno skroz kod mountain, od njih pocni

Znam da nije legalno, ali ni cipovanje trojke mi nije bilo i skidanje igara sa torrenta, ali ova kupovina psn racuna je vrh bar sto se mene tice 😀

Za eto nekih 70tak eura sam uzeo fifu, nba, gta, mortal, last of Us, far cry 4 i fortnite 😀 popunio hdd i miran sam par mjeseci dok ovo sve predjem 😀 onda se uzima nova tura [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Meni je malo glupo da mi stoji Fortnite pored jednog God of War-a [emoji23]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Obilazim celu mapu polako u GoW-u, zavrsavam ono sto nisam, prikupljam propustene artifakte, kovcege... Vratim se onde odakle sam poceo, u onu kucicu sa pocetka igre. Mozete da prilegnete ako zelite... A onda... 😀 😀
Probajte ako niste, desice se nesto jako interesantno 😀

Završio sve u Gow, uzeo platinu. Na kraju igre mi je ostalo samo 5 trofeja za platinu, zato sam i odradio inače mi ne pada na pamet da se cimam... kao u tipa Friday The 13th igraj 1000 puta kao Džejson 😀 Nijedan trofej nije grind, što je za svaku pohvalu.

Borba sa Valkirijama je najbolji deo igre, posebno ako se igra na Hard (na poslednjoj težini nisam probao). Muspheliem malo smara, to mi je jedini deo igre koji mi nije baš zanimljiv.

Borba sa Valkirijama je najbolji deo igre, posebno ako se igra na Hard (na poslednjoj težini nisam probao). Muspheliem malo smara, to mi je jedini deo igre koji mi nije baš zanimljiv.
Da, Valkire su fantastične... poslednja mi je teža od bilo kog bosa u Bloodborne 🙂 Mnogo helta, strašno brze, bukvalno ne daju ni sekund predaha.

Najtezi nivo nemoj ni da pokusavas, inace ode dzojstik u vecni spokoj! 😀 (protiv normalnih neprijatelja/boseva a kamoli protiv Valkire, tu leti tv kroz prozor) 😀

Gledao sam na YouTube, lik bez da ga udari poslednju dobio na najteže. To isto kao za Gauntlet u Titanfall 2, likovi idu na 20 sekundi... ja računam da mogu spustiti na 45 uz nekoliko dana vežbe 😀

Ja sad jedva čekam ovaj Detroid. Obožavao sam da igram Fahrenheit kao klinac, a kasnije i Heavy Rain i skoro Until Dawn.

@arheolog Vidim da ću sa tobom to i deliti. :d

super je until dawn. samo se secam da mi je brujao obican ps4 na njemu iako imam digitalnu verziju dok uz GoW sa diska konzola radi neuporedivo tise.

Treba mi mala pomoć. Da li je kasno uzimati sada PS4? Imam fulHD tv od 50 inča pa da li ići na Pro zbog nešto bolje grafike ili ipak ne zaluđivati se i uzeti Slim? Igrao bih samo ekskluzive jer multiplat mogu na PCju. Hvala.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Treba mi mala pomoć. Da li je kasno uzimati sada PS4? Imam fulHD tv od 50 inča pa da li ići na Pro zbog nešto bolje grafike ili ipak ne zaluđivati se i uzeti Slim? Igrao bih samo ekskluzive jer multiplat mogu na PCju. Hvala.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nije kasno.

Ako je TV 4K, ima nekog smisla uzeti PRO. Ako nije, posto igras samo ekskluzive, kao sto i i trebalo:d, PS4 Slim za 250-250e i teraj.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno