Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
GoW jos nisam presao, verovatno sam negde na cetvrtini igre. Horizon i DLC sam zavrsio sve sa 100% i imam preko 150h igranja tu. Meni je gameplay u Horizonu daleko bolji i inovativniji od onog u GoW za sada i sama prica mi je takodje bolja. Kvalitet grafike je tu negde izmedju ove dve igre. Ne kazem da je GoW los, naprotiv odlicna je igra, ali mi je Horizon Zero Dawn za sada dosta bolja u poredjenju.

Meni je takodje HZD bolji prilicno. Mada nisu za poredjenje zbog zanra, ali kad je uporedjivanje vec u pitanju... da, HZD mi je ostavio bolji utisak.
Mada ja sam 90+% zavrsio za 55-60 sati. Kako si dogurao do 150h :O . Imas taster za brzo trcanje heheh 😀 😀 . JA takodje planiram da ponovim HZD ovih dana.

Inace, igram GoW po drugi put ali ovaj put na performance mode... Mislio sam da mi je los odziv, ali ispalo je da nije do toga. Igra retko dostize 60 fps. Kad ih dostigne, izgleda odlicno... Mogli su da porade malo bolje na tome.

meni je sa druge strane kao velikom fanu GoW-a ovaj novi deo cak odmah pored Witchera posle kog ne pamtim da sam nesto dobro odigrao i ovoliko se odusevio. ne znam koliko sam odmakao ali verujem da sam odavno presao polovinu. i da, napokon upoznah dve valkire i pobegao za sad 😀
imam prvi ps4 i GoW odlicno radi. izbacuju cesto apdejtove pa se vidi da neko aktivno radi na poboljsanjima.

ako je tako za Horizon onda ga verovatno uzimam jer ne verujem da samo meni nece da se svidi. nisam palio mesecima konzolu pa mi je zanimljivo da nesto napokon vredi da se pazari i igra na velikom ekranu.

Mislim da sa HZD nema greske... Maltene Jedina igra koju preporucujem kad neko nema sta da igra. Takodje, kad sam je igrao, bas sam pisao ovde da je to najbolja grafika koju sam video. Mnogi se nisu slozili, misleci da Uncharted 4 ima bolju. Evo, godinu dana kasnije, ja i dalje mislim da je HZD igra sa najbojom grafikom koju sam igrao.

Mana jedina po meni, ajde stavicu je u spojler, mada nije za tamo, odmah se primeti:

Jednolicni side questovi. Ima ih mnogo, vec posle 2-3 sam shvatio kuda vode oni. Sve isti fazon u svih 50ak koliko ih ima maltene.

hmm, razmisljao sam da uzmem i uncharted 4 ali nisam bio nesto zagrejan. presao sam sva 3 dela na ps3 i meni on nije nista toliko posebno. dobra je igra ali nema nicega sto bi me oduvalo. mada ne znam kakva je cetvorka, bacicu pogled i na to.

kod HZD mi je odlicna grafika i okruzenje ali me plasi bas to, da ne budu jednolicni questovi i da se sve svodi na pucanje u robote. nadam se da je glavni story dobar koliko i grafika...

Main story je fantazija, prica ima odlican zaplet. Tu greske nema. Side questovi su "problemcic"... Svakako javi utiske kad budes igrao 🙂

Edit: Uncharted 4 je za klasu iznad svih delova prethodnih.

Poslednja izmena:
uzecu je onda ali ne bas odmah jer bih na tenane da zavrsim GoW a treba nesto i da se radi pored igranja igrica 🙂

javljam i hvala jos jednom na preporukama 😉

I meni je HZD dosta bolji od GoW-a novog.Mislim da hvale GoW previse,mislim,jeste to jako dobra igra,ali je ipak malo overrated.

Utisak kad pocnes GoW i kad ga predjes na 100% do kraja se drasticno promenio bar kod mene. Rekao bih dosta monoton AI i mozda manjak fajtanja kao sto sam navikao ostavio takav utisak. Sa druge strane kada sumiram lore, pricu i grafiku perfekcija (kad bi postojala [emoji16]). Tesi me to sto nisam igrao a ni video duze od 2 min momente iz HZD pa znam da me ceka jos jedna avantura [emoji3]

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

GoW je kako prelazim sve bolji i bolji, barem je meni bas legao i odlican je naslednik prethodnih delova. super je i interakcija sa klincem pa mislim da bi mi bilo dosadno da igram sad neki prethodni deo gde je sam.

jutros sam malko jos odgledao na sekvence HZD i stvarno prelepo izgleda da prosto pozelis da si tamo.
odlucio sam da je definitivno uzmem pa zovem poznatog prodavca uskoro 🙂

40€ je Complete Edition sto mislim da je skroz korektno.

ako je tako za Horizon onda ga verovatno uzimam jer ne verujem da samo meni nece da se svidi.

Meni je igra izgledala kao krsh, a i prva 2-3 sata su prilicno dosadna.
Ali onda igra stvarno krene i odlicna je do kraja. Neces pogresiti ako je uzmes.

hmm, razmisljao sam da uzmem i uncharted 4 ali nisam bio nesto zagrejan. presao sam sva 3 dela na ps3 i meni on nije nista toliko posebno. dobra je igra ali nema nicega sto bi me oduvalo. mada ne znam kakva je cetvorka, bacicu pogled i na to.

Meni je U4 bio nevidjeno dosadan. Jedva sam zavrsio igru posle nekoliko nedelja igranja.
Ali mi je Lost Legacy bas legao. Dosta bolja igra.

kod HZD mi je odlicna grafika i okruzenje ali me plasi bas to, da ne budu jednolicni questovi i da se sve svodi na pucanje u robote. nadam se da je glavni story dobar koliko i grafika...

Ja sam se dobro zabavio igrajući remastered izdanja za PS4. S druge strane, uz Uncharted 4 sam prosto uživao. Ne razmišljaj previše... Get the game. 😉

@shin-bojan

kod HZD nisam hteo bas da istrazujem pricu da ne spoilujem ali verujem da krece da bude zanimljivo dok udjes u stos. jedino su mi likovi nekako mlaki i jednolicni ali je mapa i okruzenje prelepo tako da je porucena igra pa u utorak stize 🙂

malo sam neodlucan oko kupovine jer mi se vec duze vreme desava da ne mogu nista da igram posle witchera i brzo brisem igru sa PC-ja. evo napokon da se odusevim GoW-om i da stvarno uzivam. bice jos naslova, ceka se i RDR2 koji bas dobro deluje.

@SMaK

ja sam uglavnom odigrao sve sto me je zanimalo na ps3, jedino oko cega se neckam je GoW 3 remastered koji je trenutno na akciji i kostao bi me oko 10 funti.

preskacem uncharted ipak jer bih uzeo nesto sto nisam igrao. dosta su ova 3 predjena dela na trojci 🙂

@SMaK

ja sam uglavnom odigrao sve sto me je zanimalo na ps3, jedino oko cega se neckam je GoW 3 remastered koji je trenutno na akciji i kostao bi me oko 10 funti.

preskacem uncharted ipak jer bih uzeo nesto sto nisam igrao. dosta su ova 3 predjena dela na trojci 🙂

Blasphemy! 🙂

Šalu na stranu, razumem da ćeš prvom povoljnom prilikom kupiti Uncharted 4. Inače, sasvim pristojna cena za GoW 3.

A meni baš obrnuto, U4 prešao u dahu, dok LL sam tri puta započinjao i nikako da se nakanim da ga pređem...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Taj rad i kod mene, U4 sam platinirao u rekordnom roku a LL vucarao, obrnuo igru, planirao platinu ali nikako da se pokrenem. Inače GoW krećem sledećeg meseca a HZD isto me nije vukao zbog tih robota ali je svi nahvalise da sam morao da je probam i priča me je oduševila kao i saroliki svet. Mehanika borbi može da prodje i generalno je igra kvalitetno uradjena ali po mom ukusu nema replay value. Kakav vam je utisak za FC5 ?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jel neko igrao Titanfall 2 full edition, kupio sam je u bundle sa B1, na sniženju i nisam igrao prvi deo, kakva je igra? HZD sam prešao i odlična je igra, GOW prelazim upravo I stigao sam do polovine, pre toga sam dosta sati potrošio na Witchera 3 GOTY izdanje, ali nisam igrao ni Bier Automatu, ni Nioh, For Honor mi se baš i ne sviđa. Mnogo sam dobrih igra propustio jer je Pro moja prva konzola, a na PC nisam ništa igrao još od izlaska Dishonored 1,i TR definitive edition. Da li vredi uzimati Bioshock collection ili Fallout 4,ili možda Alien Isolation I tome slično... Molim za preporuku. Ovaj free Bloodborne mi nije legao uopšte, sam početak jednolicna atmosfera, nema uputa za nove igrače i sve je isto i tmurno... Nije mi baš to Gothic...

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Pitanje vezano za GoW...

Pokupio sam ona tri sastojka da bi mi Brok i Sindri napravili armor... u pitanju je quest sa kraljem patuljaka Mit-nešto. 🙂
E sad jel mogu samo jedan deo armora da napravim? Posto imam Chest, Wrist i Waist ali piše da imam 1/1 onog sastojka (beše Screams-nešto). Pa da znam dal moram pametno da biram... 😀

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Pitanje vezano za GoW...

Pokupio sam ona tri sastojka da bi mi Brok i Sindri napravili armor... u pitanju je quest sa kraljem patuljaka Mit-nešto. 🙂
E sad jel mogu samo jedan deo armora da napravim? Posto imam Chest, Wrist i Waist ali piše da imam 1/1 onog sastojka (beše Screams-nešto). Pa da znam dal moram pametno da biram... 😀

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Uradi chest, ako je Sindri armor, dobijas ono da ti niko nista ne moze dok radis runic attack.

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

HZD za mene igra broj 1 igra u ovoj generaciji tako ko god planira nek je uzme bez razmišljanja priča je fenomenalna. Mogao bi se snimiti dobar film po njoj.
Ovo će biti interesantno, na 29:50 mi se čini da su ovo deca mutanti ako jesu onda je ovo redak slučaj da se može pucati po deci makar oni bili mutanti uglavnom studiji izbegavaju to

Poslednja izmena:
Ako zele da igra ima smek i stvori se udubljivanje igraca u svet i atmosferu, cemu onaj odvratni XP metter iznad protivnika...

Ako zele da igra ima smek i stvori se udubljivanje igraca u svet i atmosferu, cemu onaj odvratni XP metter iznad protivnika...
Nadam se (ako zadrže) da će moći da se gasi u settings-u.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Sklopka me ispalila tokom udara groma i sad mi crkli i tv i ps. Ukljucim ja njega, sija lampica al nece da da sliku na tv, samo pise nema signala. Jel se desilo kome jos i jel moze da se popravi? Ili da kupujem drugi

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Mislim glup savet mozda si to vec probao ali si probao na drugo uredjaj da ga prikljucis? TV ili monitor?

Probao sam na tri televizora. Probao sam i da drzim dugme da udje u safe mod i nista. Na netu naso da je moguce da je otisao hdmi port ali takodje moguce je da je otislo i bilo sta drugo. Odneo sam kod nekog sto servisira televizore da vidi, al ne verujem da ce on ista znatu. Jel zna neko dobar servis za ps4?

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Jel ima neki patch za pes 18,samo Bundesliga,WC 18 i veciti (zvezda-partizan)?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Persona 5 odlicna.
Dobio sam igru u nekoj razmeni i bas se odusevio. Bez dileme najbolji RPG koji sam igrao. Za ljubitelje ovog zanra, stvarno svaka preporuka.

Probah demo Detroit Become Human, biće ovo brutalna igra počev od fenomenalne grafike, PS4 posebno Pro još nije rekao svoje definitivno.

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno