Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
MArko Dj, za Valkiriu.

Kad ih sve pobijes, njih 8, pojavljuje se ona glavna, deveta po redu, na odredjenoj lokaciji, pored jezera u midgardu. Teza je od svih bosova u Bloodborneu recimo...bar meni.

MArko Dj, za Valkiriu.

Kad ih sve pobijes, njih 8, pojavljuje se ona glavna, deveta po redu, na odredjenoj lokaciji, pored jezera u midgardu. Teza je od svih bosova u Bloodborneu recimo...bar meni.

Nisam igrao Bloodborne, tako da ne znam šta me ocekuje. 🙂 Ja sam za sad samo jednu "oslobodio", počeo zatim i drugu ali tu sam posle jednog udarca nastradao pa cu sad prvo da rešavam druge pa cu opet da se okusam. 😀

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Nisam igrao Bloodborne, tako da ne znam šta me ocekuje. 🙂 Ja sam za sad samo jednu "oslobodio", počeo zatim i drugu ali tu sam posle jednog udarca nastradao pa cu sad prvo da rešavam druge pa cu opet da se okusam. 😀

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Apgrejduj se do kraja kad krenes na poslednju, nema svrhe da se patis drugacije.

Nioh je odlican. Steta sto je dosta ljudi preskocilo tu igru.

Nioh je odlican. Steta sto je dosta ljudi preskocilo tu igru.

S obzirom da volim hardcore grind i fazon Diabla, meni je ovo nerealno leglo. A sto je najbolje i dalje imam lep osecaj kada farmam gear pa padne nesto okej, Abyss je tek posebna prica. A i coop je puno zahvalniji nego u Bloodsoul igrama, DS trilogiju sam prelazio do NG+4 ili +5 i tu je bio problem nedostatka igraca, prinudjena odvojenost od igraca koji imaju manje soul levela i slicno. Ovde biras gde ces i kome pomoci, imas i nagrade sa kojima mozes nesto dalje. Bas bas.. remek delo na neku ruku bar po pitanju gameplay-a i mehanike.

Nioh je fantastičan, igrao sam ga kad sam prvi put imao ps4... sad je popust na UK store ali čekam na US da spuste complete edition da opet uzmem 🙂 Sećam se da sam se sa Tachibana Muneshige patio satima...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Sačuvali su brdo živaca. 🙂

Baš tako...
Ja krenuo da tamanim Valkyrie u GoW (bez adekvatne opreme) i primetio da je džojstik u rukama krenuo da mi kvrcka koliko ga stežem od nerviranja. Davno bih batalio da je bilo koja druga igra u pitanju.
Nioh & Co su igre za određenu grupu ljudi koji vole besomučni grind.

Radi trenutno Dark Souls Remaster Network Test, ko je skinuo do pre 2-3 dana moze da upadne sada.

Al je zivi ocaj. Crash-uje igra nonstop, input lag samo tako, problemi sa konekcijom ocekivano. Ako ovako izadje igra fail 🙁

Poslednja izmena:
Vidim da je na UK na sniženju Battlefield Anniversary Bundle, sa 89 na 19 funti. Vredi li to? 🙂

odlican je GoW, pravo osvezenje, igram ga po ceo dan dok ne pocne da mi se vrti u glavi i ne cujem na jedno uvo 🙂.
ukljucio sam balance tezinu i povremeno bude pravi izazov da resim nesto. videcemo sta ce valkire da kazu, za sad sam likvidirao samo jednu ali mislim da je to tek zagrevanje za ono sto dolazi 🙂

kontrole jesu malo cudnije u pocetku ali nisam nista menjao pa se polako navikavam na default postavke.

imam pitanje u vezi GT-a, tj. vredi li da se uzme sad ili jos da cekam dok izbace staza i vozila?
online me ne zanima.
po onome sto sam gledao ne razlikuje se previse od prethodnih delova i dodje mu kao neki remaster GT 5 ili 6.

Poslednja izmena:
GT je smeće, ja ga uzeo prije 20 dana za 60$ (x puta do sada bio na popustu i 50%) ali mi trebala neka vožnja, zbog GT-a sam i uzeo Pro iskreno ali sam se grdno razočarao.

+ Fizika je stvarno fenomenalna, tu nema greške
+ Grafikom nisam previše impresioniran ali jeste dobra stoga i +

- zvuk, oni nisu normalni, ama svaki auto se čuje isto (notacija ista, zvuk se razlikuje samo u manjem ili većem cijukanju) Donekle, ali samo donekle su neki Ferariji urađeni kako treba, ovo ostalo samo nek su zdravo, samo neka pogledaju u Forzi kako je to odrađeno

- izbor automobila, ovdje još veće razočarenje, ja ne znam ima li 20 stock automobila i naravno X varijacija Lancera, Skylinea i slično...

- izbor staza, i ovdje debeli minus mada u updateima i ubace poneku stazu, izmišljenu naravno

- kampanja je silu na sramotu ubačena a driving school je takođe sklepana na brzinu vidi se (sva sam zlata pokupio bez po muke, prije sam to mogao da sanjam)

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

GT je smeće, ja ga uzeo prije 20 dana za 60$ (x puta do sada bio na popustu i 50%) ali mi trebala neka vožnja, zbog GT-a sam i uzeo Pro iskreno ali sam se grdno razočarao.

+ Fizika je stvarno fenomenalna, tu nema greške
+ Grafikom nisam previše impresioniran ali jeste dobra stoga i +

- zvuk, oni nisu normalni, ama svaki auto se čuje isto (notacija ista, zvuk se razlikuje samo u manjem ili većem cijukanju) Donekle, ali samo donekle su neki Ferariji urađeni kako treba, ovo ostalo samo nek su zdravo, samo neka pogledaju u Forzi kako je to odrađeno

- izbor automobila, ovdje još veće razočarenje, ja ne znam ima li 20 stock automobila i naravno X varijacija Lancera, Skylinea i slično...

- izbor staza, i ovdje debeli minus mada u updateima i ubace poneku stazu, izmišljenu naravno

- kampanja je silu na sramotu ubačena a driving school je takođe sklepana na brzinu vidi se (sva sam zlata pokupio bez po muke, prije sam to mogao da sanjam)

Prvo, odlična kupovina 😀 Na KP imaš za 2000 dinara polovnu igru, kao novu naravno 🙂 Drugo, nije tačno za zvuk, treće, nije tačno za mali broj automobila. Jedino si u pravu da još uvek izbacuju apdejtove i dodaju staze 🙂 Igra svakako nije smeće, nemoj dovoditi čoveka u zabludu...

hvala na detaljnom odgovoru. preskacem ga onda. znam da nije isto kad se gleda na tjubu neki gemplej ali meni stvarno nista posebno. najbolji mi je GT5 sa najvise sadrzaja.

uprskali su a bas sam se ponadao da ce verzija za ps4 da bude odlicna. nadjoh novu igru za 25€ osnovna verzija pa rekoh da uzmem ali ipak ne.

nista, za sad je dosta GoW pa ce neka sledeca igra da saceka. odustao sam i od Horizona, lepo izgleda ali bi me brzo smorili oni silni roboti.

sad videh i drugi post, ispraticu povremeno kako napreduje GT pa ga mozda nekad i dovrse. kopkalo me samo to sto je 25€ ali bice opet na snizenju...

Poslednja izmena:
Odličan je Horizon, greota bi bila da je preskočiš.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

lomio sam se bas oko nje jer odavno planiram da je uzmem. sinoc sam gledao gejmplej trudeci se da ne otkrijem neki vazan spoiler ali bas mislim da bi me smorili oni silni roboti. vise bih voleo da su neka plemena i ratnici ili nesto slicno GoW-u... mada videcu jos, cuo sam samo pohvale za nju i verujem da je igra prelepa.

Ima li neko viska one usb gumice, ne secam se dal idu uz konzolu, da se zatvore portovi ? Platim nema frke, ne nalazim gde da ih kupim zasebno. Skontao da nisam od nove godine koristio USB portove 😀

Prvo, odlična kupovina 😀 Na KP imaš za 2000 dinara polovnu igru, kao novu naravno 🙂 Drugo, nije tačno za zvuk, treće, nije tačno za mali broj automobila. Jedino si u pravu da još uvek izbacuju apdejtove i dodaju staze 🙂 Igra svakako nije smeće, nemoj dovoditi čoveka u zabludu...

1. 2000 dinara, toliko i vrijedi.
2. Ajde ovako, evo ne mora mene da sluša neka sam pogleda, posluša zvukove na YT to je bar lako provjeriti. Posle toga neka isto uradi za Forzu.
3. Nisam u pravu za broj automobila? 1179 automobila ima GT6 naspram 162 automobila koliko ima Sport? I ja dovodim čovjeka u zabludu. Broj od 162 (ajde bilo je updatea pa da kažemo da ima oko 200 automobila, 162 je broj kod vanile) podijeli odmah sa 2 i dobićeš 100 a vjerovatno i manje unique kola što je sramno. Ja znam da Sport nije GT7 ali prodavati ga kao dostojnog nasljednika je smiješno.

opusteno ljudi, mislio sam da se nesto u medjuvremenu promenilo i da su dodali sadrzaja. jeste sramota, nikad manje igara za ps4 (barem za mene). napokon sam docekao GoW pa sam neko vreme miran.

mozda ipak uzmem Horizon a ovaj GT preskacem jer vec imam 5 i 6 pa mogu njih da igram na ps3.

definitivno ne uzimam ps5 po izlasku kad se nekad pojavi kao sto sam do sad radio sa konzolama nego tek kad izadje neki valjan naslov za igru...

Ja se pojedoh što ne uzeh GOW mjesto GT-a 🙂

vala jesi 🙂
vredi svaku paru. trenutno je 50€ na kp kod poznatog prodavca...

Završih upravo The Last Guardian... kakvo remek delo. Nadam se da će se neko setiti da uradi remaster Ico... sad kad je Shadow of the Collosus odrađen, možda i nije tako nerealno.

Sve imaju MP. Meni je legao i ovaj poslednji, a ima dosta igrača i četvorka.

@ericm
Grehota je preskočiti HZD (Complete Edition)...ima to svoju draž boriti se s njima! 🙂

@Mazi7
Uzeo ja na Aliju za sve portove...čak i one sunđere za vent otvore.

uzeo bih svakako complete edition ako resim. ajde videcu jos, taman da se slegnu misli dok zavrsim GoW.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno