Inace, Combat Director od God of War-a je ubedjen da je NiOh najbolja moderna akciona igra. 🙂 Al svakako, ta igra je pravljena za hardcore igrace, a GoW je ciljao vise na mainstream.
Ne. Samo u prvom. Steta sto ne moze da se uzme posebno, bas bih rado isprobao.
NiOh je igra za hardcore mazohiste
Bas to. Svaka takva HC igra mi ubija draz za igranjem i kvari imerziju iako umem da budem "zapinjac".
I u GOW mi je bilo par encountera sa "ljubicastim" protivnicima gde sam zapenio. Ali onda skapirao da je fazon metroidvanie i posle ih pocistih laganica sa adekvatnom opremom. (igram na balanced experience i kapiram da na vecim nivoima ostaje ista prica sa "taktiziranjem" odnosno protivnici postaju sundjer).
I nije neki spojler ali za svaki slucaj da "metnem" onako usput... 😀
Btw ostalo mi jos onih 7+1 mini boss-ova i gauntlet u 2 dobro poznata "grind fest" carstva pre nego sto odigram poslednjih 20% i verujem da cu svojski da "zapevam" od muke... Jer su ovi mini bossovi prakticno samo za post-game high level gear iz one dve lokacije :d
Bez nekog posebnog reda... ona +1 je brutalna to je najbitnije 🙂 Ostale su teške, ali baš sam se iznenadio koliko je ona teža. Oružje do kraja apgrejdovano, pun rage meter na početku bitke i ressurection stone koji daje pun rage meter... to je bila moja taktika 🙂 Doduše, ne koristim štit... navika iz Bloodborne i Dark Souls 3 🙂 Jesi završio Muspelheim i njegove čalendže? 🙂Yep, na to mislim. 🙂 Ima li neki redosled za njih ili random kako dohvatiš?
Plus me čekaju i oni gauntlet izazovi koji su verovatno neznatno lakši...
Yep, na to mislim. 🙂 Ima li neki redosled za njih ili random kako dohvatiš?
Plus me čekaju i oni gauntlet izazovi koji su verovatno neznatno lakši...
Da, Valkire su fantastične... poslednja mi je teža od bilo kog bosa u Bloodborne 🙂 Mnogo helta, strašno brze, bukvalno ne daju ni sekund predaha.Borba sa Valkirijama je najbolji deo igre, posebno ako se igra na Hard (na poslednjoj težini nisam probao). Muspheliem malo smara, to mi je jedini deo igre koji mi nije baš zanimljiv.
Da, Detroit se čeka 🙂Ja sad jedva čekam ovaj Detroid. Obožavao sam da igram Fahrenheit kao klinac, a kasnije i Heavy Rain i skoro Until Dawn.
@arheolog Vidim da ću sa tobom to i deliti. :d
Treba mi mala pomoć. Da li je kasno uzimati sada PS4? Imam fulHD tv od 50 inča pa da li ići na Pro zbog nešto bolje grafike ili ipak ne zaluđivati se i uzeti Slim? Igrao bih samo ekskluzive jer multiplat mogu na PCju. Hvala.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da se nadovezem za Valkirie. Ona Kraljica poslednja je uzas. Teske muke imam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari