almoust evil665
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 595
Demo za igre se nalazi u sekciji demo u PS radnji. A ako vam smeta raspored komandi to uvek može da se promeni po volji.
Dao sam drugaru šifru mog profila, normalno je igrao igre mesecima i sad posle poslednjeg updatea mu izbacuje ovo. Šta li može biti?![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
U vezi spojlera... tek kasnije, kad dobiješ odgovarajuću opremu 🙂 Igraj dalje 🙂Da ne stavljam ovo u spojler, jer mislim da nije za njega. Sjajna stvar o GoW-u je onaj deo sa jezerom gde se otvara ogroman broj "questova" i igra dobija primese "open World" igara. Uslovno receno... Taman da se malo odahne od linearnosti i pusti mozak na ispasu.
Takodje, Jedno pitanje za one koji su "resili" taj deo u GoW, tice se "čestova iliti kovćega"-
Dosta čestova nisam mogao da otvorim zato sto su obavijeni nekim crnim magijama ili sta god da je ono, biljke neke...crne.
Da li ih je moguce otvoriti vremenom(čestove), ili mozda igra ima new game+ u kojem ce tek tad moci da se izotvaraju?
Takodje, neki čestovi su obavijeni u neku crvenu boju, isto neke biljke šta li su vec... I njih ne mogu da otvorim.
Mislio sam da cu moci da se vratim po njih nakon par minuta, kao da odradim nesto... ali ne. Miljama sam daleko sad vec od njih.
Obigravam oko njih i gubim puno vremena pokusavajuci da ih otvorim, a mozda ne mogu nikako da se otvore.
Osecaj za filing mi kaze da cemo videti nesto u vezi HZD 2 😀
https://twitter.com/E3/status/991319473473933312
Vredi odigrati, makar zbog grafike. HDR je odlican.
Svaki sekund proveden u Star Wars Battlefront 2 je kazna za moj mozak.
Vrv i najgora video igra ikada srazmerno budzetu koji je imala.
Sindri je bogotac
Igra (po mom subjektivnom misljenju) lebdi oko 9/10 i definitivno je GOTY i sigurno trenutni vrhunac (linearnih akcionih) avantura.
Ali daleko je ovo od perfekte igre i ima svojih boljki (vezane za repetetivnost odredjenih mini boss-ova, fetch questova i borbenog sistema). Vredi platiti punu cenu i vec sada nabaviti ako ste u mogucnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari