Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dao sam drugaru šifru mog profila, normalno je igrao igre mesecima i sad posle poslednjeg updatea mu izbacuje ovo. Šta li može biti?
6c1ae222789d8efe3ee22025822e3ec5.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dao sam drugaru šifru mog profila, normalno je igrao igre mesecima i sad posle poslednjeg updatea mu izbacuje ovo. Šta li može biti?
6c1ae222789d8efe3ee22025822e3ec5.jpg

Treba da aktivira ostale naloge sa igrama... ako si ti njemu dao nalog koji ima igre, da bi igrao igre sa svog naloga onda mora da aktivira da konzola bude primarna na tom nalogu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

To sam mu prvo i rekao da proba. Hvala u svakom slučaju [emoji106]

Da ne stavljam ovo u spojler, jer mislim da nije za njega. Sjajna stvar o GoW-u je onaj deo sa jezerom gde se otvara ogroman broj "questova" i igra dobija primese "open World" igara. Uslovno receno... Taman da se malo odahne od linearnosti i pusti mozak na ispasu.

Takodje, Jedno pitanje za one koji su "resili" taj deo u GoW, tice se "čestova iliti kovćega"-

Dosta čestova nisam mogao da otvorim zato sto su obavijeni nekim crnim magijama ili sta god da je ono, biljke neke...crne.

Da li ih je moguce otvoriti vremenom(čestove), ili mozda igra ima new game+ u kojem ce tek tad moci da se izotvaraju?

Takodje, neki čestovi su obavijeni u neku crvenu boju, isto neke biljke šta li su vec... I njih ne mogu da otvorim.

Mislio sam da cu moci da se vratim po njih nakon par minuta, kao da odradim nesto... ali ne. Miljama sam daleko sad vec od njih.

Obigravam oko njih i gubim puno vremena pokusavajuci da ih otvorim, a mozda ne mogu nikako da se otvore.

Da ne stavljam ovo u spojler, jer mislim da nije za njega. Sjajna stvar o GoW-u je onaj deo sa jezerom gde se otvara ogroman broj "questova" i igra dobija primese "open World" igara. Uslovno receno... Taman da se malo odahne od linearnosti i pusti mozak na ispasu.

Takodje, Jedno pitanje za one koji su "resili" taj deo u GoW, tice se "čestova iliti kovćega"-

Dosta čestova nisam mogao da otvorim zato sto su obavijeni nekim crnim magijama ili sta god da je ono, biljke neke...crne.

Da li ih je moguce otvoriti vremenom(čestove), ili mozda igra ima new game+ u kojem ce tek tad moci da se izotvaraju?

Takodje, neki čestovi su obavijeni u neku crvenu boju, isto neke biljke šta li su vec... I njih ne mogu da otvorim.

Mislio sam da cu moci da se vratim po njih nakon par minuta, kao da odradim nesto... ali ne. Miljama sam daleko sad vec od njih.

Obigravam oko njih i gubim puno vremena pokusavajuci da ih otvorim, a mozda ne mogu nikako da se otvore.
U vezi spojlera... tek kasnije, kad dobiješ odgovarajuću opremu 🙂 Igraj dalje 🙂

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Pozdrav ljudi, da li je neko popravljao DS4 kontrolere, konkretno menjao analogne stikove koji pocnu da zezaju i budu neprecizni?

Nosio sam jedan DS4 u jedan servis, ali nisam zadovoljan tim zamenskim stikom, koji se znatno teze pomera i manje je precizan. Sada je i na drugom kontroleru poceo da zeza levi analog, pa trazim neku proverenu varijantu, ako je neko ima, pa da zamenim stik na oba.

Ako sam omasio temu, nemojte mi zameriti mnogo 🙂

Osecaj za filing mi kaze da cemo videti nesto u vezi HZD 2 😀

https://twitter.com/E3/status/991319473473933312

Iako je savrseno normalno da Guerilla Games radi na nastavku, ja ga ipak ne bi promovisao dok se naslovi kao sto su Days Gone/Ghosts of Tsushima/Dreams/TLOU2/DeathStranding privedu kraju. Sony 1st party ima dosta materijala za promociju. Uostalom, sta bi prikazali sada kada na nastavku rade tek godinu dana [a i pre pola godine su izbacili Frozen Wilds]?

Nece HZD2 skoro.

Samo tizer da puste bi bio boom. Da znamo da su prisutni.

Promovisanje ko zna kad bi bilo jer verujem da ce potencijalni nastavak biti igra koja ce ovu generaciju konzola poslati u istoriju u velikom stilu.

Čisto sumnjam da će HZD2 izaći za PS4, više je vidim kao launch title za PS5 (kao što je Killzone Shadowfall bio za PS4) krajem 2020-e. A TLoU2 kao poslednju ekskluzivu za PS4 kada bude u zalasku svoje karijere (isto kako je i izašao prvi TLoU za PS3).

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Slazem se, isto i GTA itd. I onda na PS5 cuveni remasteri. Tako se okrece najvise para

Svaki sekund proveden u Star Wars Battlefront 2 je kazna za moj mozak.

Vrv i najgora video igra ikada srazmerno budzetu koji je imala.

Vredi odigrati, makar zbog grafike. HDR je odlican.

Ne. Samo u prvom. Steta sto ne moze da se uzme posebno, bas bih rado isprobao.

Na SP sam mislio hah...

Jos jedno pitanje za GoW, za one koji su presli.

Nakupilo mi se dosta sporednih kvestova, pa me zanima jel mogu da ih odradim kad zavrsim main story ili mora pre?
Jel na fazon da se ocisti sta ostane nakon prelazenja, kao u HZD recimo, ili ide new game+ gde mora sve od pocetka?

Mozes ali je velika steta da ih ne odradis paralelno ili cim ti se otvori mogucnost. Jer toliko pridodaje prici i popunjava lore da je velika steta da ne odradis pre finala. Jeres je da se samo preleti glavni story line jer side content odlican (ali ima dosta generecnih stvari) i svakako upotpunjava pricu i stvara jasniju sliku sta se desava oko tebe.

Igra mi je fenomenalna, ja sam na nekih 3/4 i prosto uzivam u svakom minutu provedenom u igri. Bukvalno mi je zao da je zavrsim.

Igra (po mom subjektivnom misljenju) lebdi oko 9/10 i definitivno je GOTY i sigurno trenutni vrhunac (linearnih akcionih) avantura.

Ali daleko je ovo od perfekte igre i ima svojih boljki (vezane za repetetivnost odredjenih mini boss-ova, fetch questova i borbenog sistema). Vredi platiti punu cenu i vec sada nabaviti ako ste u mogucnosti.

Mene GoW nije bacio na dupe. Prica me nije privukla uopste nazalost. To je doduse stvar pojedinca, ne kazem da je losa.

Dodje mi kao neka najbolja moguca mesavina Tomb Raidera i Darksidersa.

Nista sto vec nije vidjeno. Sto takodje ne mislim u nekom negativnom smislu. Toliko je igara, da je tesko biti inovativan u danasnje vreme.

Sindri je bogotac 😀

9/10 takodje.

Meni se prica svidja,ali mi se combat ne svidja.Takodje,repetitivnost mini boss-ova.Sve u svemu,jako dobra igra ali ne bas toliki masterpiece kako se pise po netu.Ubedjen sam da ce je nadmasiti i RDR2 i Spiderman.

Igra (po mom subjektivnom misljenju) lebdi oko 9/10 i definitivno je GOTY i sigurno trenutni vrhunac (linearnih akcionih) avantura.
Ali daleko je ovo od perfekte igre i ima svojih boljki (vezane za repetetivnost odredjenih mini boss-ova, fetch questova i borbenog sistema). Vredi platiti punu cenu i vec sada nabaviti ako ste u mogucnosti.

Slazem se i sa ocenom i sa tim da je igra GOTY materijal.
Ipak, meni su i BB i Nioh bolji od ovoga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno