Necu da zalazim u off ovde. Sve receno, znaju ljudi kakav sam. Znao sam da ces se upecati, a u pocetku je bila druga prica^ a sada drugarski da te pitam: nije te sramota da tako nesto postujes ovde i hvalis se a u pc temi te juri i blati jedan clan jer si ga zavrnuo za 5-10e za key za skyrim u razmeni? Stvarno obraz kao djon...
Okej [emoji106] Neko iskustvo sa Last Guardian igrom ?
Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk
- tako da je novac bolje investiran u Shadow of the Colossus ili neki od nadolazecih naslova...
Grafika rip ? Javi sta bilo.
Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk
USA ili UK. Ako ćeš USA onda pravi nalog u jednim od ovih država: New Hampshire, Delawere, Oregon, Alaska i Montana. Izabereš državu i grad, a preko Google mapsa nađeš poštanski broj u nekoj ulici koju ćeš izabrati kao da je tvoja i to je to.Nalog na USA, UK ili pak DE?
Ako USA, koja drzava, imao sam na umu New York..![]()
desava se to sa withcerom, nemoj da te brine![]()
USA ili UK. Ako ćeš USA onda pravi nalog u jednim od ovih država: New Hampshire, Delawere, Oregon, Alaska i Montana. Izabereš državu i grad, a preko Google mapsa nađeš poštanski broj u nekoj ulici koju ćeš izabrati kao da je tvoja i to je to.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ja sam pre oko god dana slicno platio ps4 slim sa 12 mes. garancije. Po meni dobar deal.Gledam da uzmem Slim model, nasao za 225e sa 24 meseca garancije. Tesko da ima bolji deal osim nekog bundle-a sa igrom, koji da vradi gledati ne vidim. Neki vas predlog ili direktno link?
Pro mi se definitivno ne isplati, planiram samo igrati PS ekskluzive. Multiplatform naslove ipak na PC-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari