Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ a sada drugarski da te pitam: nije te sramota da tako nesto postujes ovde i hvalis se a u pc temi te juri i blati jedan clan jer si ga zavrnuo za 5-10e za key za skyrim u razmeni? Stvarno obraz kao djon...

^ a sada drugarski da te pitam: nije te sramota da tako nesto postujes ovde i hvalis se a u pc temi te juri i blati jedan clan jer si ga zavrnuo za 5-10e za key za skyrim u razmeni? Stvarno obraz kao djon...
Necu da zalazim u off ovde. Sve receno, znaju ljudi kakav sam. Znao sam da ces se upecati, a u pocetku je bila druga prica ;) U toj temi sam dao 50ak kljuca blagovremeno, nemam ja problem sa zavrtanjem apsolutno.

Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk

Nema ni potrebe, ko je ispratio temu tada jos (ne kada je smith skro ponovo pokrenuo tu pricu) zna vrlo dobro o cemu je bila rec, jer su kaceni i SS-ovi razgovora, tako da ono...

Okej [emoji106] Neko iskustvo sa Last Guardian igrom ?

Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk

Drug igrao na debeljku, zalio se na kontrole i fps probleme. Nije igrao na Pro verziji od kada je nabavio istu.

Stoji mi na listi, ali verujem da ce da dodje uz PS+ u nekom trenutku - tako da je novac bolje investiran u Shadow of the Colossus ili neki od nadolazecih naslova...

Hvala.

A bre dobijamo Dark Souls Remaster za koji mesec ! :) Jos Demon Souls i nemam sta da trazim jos uz Shadow of Colosus. Dobro Crash Team Racing :D

Odigrao betu danas i definitivno je predvidjena za party. Mora da se ima ekipa od barem jos 2-3 igraca da bi moglo da se uziva.

Ne znam da li su ogranicili (i koliko) neke elemente gameplay-a, ali recimo tracking cudovista je nekako kratak i suvisan (verovatno da bi izbacili obican " go to designated quest mark" na mapi). Mozda su mogli da ga izostave ili pak da ga ucine zanimljivijim. Takodje nadam se da ce biti open world i neki progres a ne samo 4-5 mape sa zonama (kao sadasnje 2 u beti).

Samo sibanje sa cudovistima je odlicno i zahteva dobar timski rad i koordinaciju sa clanovima, posebno sa izazovnijim/vecim tier-om cudovista - gde se zahteva citav arsenal oruzja na raspolaganju (ukljucujuci zamke/mreze/element damage). Cudovista imaju vise "faza" kroz koje moraju da se izlemaju dok ne geknu, a faze su odvojene njihovom bezanijom i ponovnim sibanjem. Takodje je malo glup "trigger" da se u nekoj fazi pojavi dodatno manje cudoviste (ili vece) niotkuda, dok okolna ne mogu da se navuku iako se potkace tokom sibanja sa glavnim. Barem nismo primetili.
Oruzja su takodje odlicna i svako ima primarnu i sekundarnu "transformaciju" i tu igra bas odskace tj pruza uzivanje. Od zavisnosti od tipa pruza i drugaciji nacin igre i zahteva da se savlada jer u suprotnom vas "resetuje" (onesvesti sto vas automatski salje) na pocetnu poziciju odakle mora da se juri kroz pola mape da bi stigli na mesto gde se party lema sa cudovistem.

Neka progresija u statistici ne postoji - deluje mi da ce biti samo grind za bolja oruzja/oklop. Takodje nisam primetio svrhu onih "ljubimaca" koje vam udele i kako se koriste u toku borbe.

Ako je neko igrao stare MH naslove moze da podeli ovde sta se jos moze izvuci iz igre.

Uglavnom dobar je MP naslov ali nije bas za solo igranje (iako je moguce). I barem po onome sto sam video/odigrao za 60e je previse, 30ak evropskih novcanica je vec prihvatljivo. Mislim da je jedini MP naslov koji bih uopste igrao na PS4, pre svega zbog zabavne borbe u grupi (i savladavanje borbenog sistema). Ali sa druge strane deluje mi da su neke stvari pak previse uproscene.

Btw. ne znam kakva im je politika sa buducim sadrzajem/apdejtovima i generalnim stanjem igre tj koliko "parce od celog kolaca" sa ovom betom.

^ Semo ako nije remaster Homeworlda, Grim Fandaga, Full Throttle-a i Tormenta. ;)

God of War dolazi 20. aprila.

Uuu kad se setim, presao sam GoW na ps2 bez memorijske, par dana radila konzola bez gasenja [emoji38]
Jedva cekam.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

@mare

Oce biti remastera keca i dvojke?! :D

ea4cc35dc3a620760ec567e31403dc39.jpg

Da duq? Igrao witchera i šljus.

Nalog na USA, UK ili pak DE? :D

Ako USA, koja drzava, imao sam na umu New York.. :D

Ocekivao sam je krajem godine,super je sto izlazi pred leto. Termin prilicno fin.

Po ovim klipovima,trejlerima etc...deluje bas ok,totalni zaokret u odosu na prethodne delove.

Jedva cekam.

desava se to sa withcerom, nemoj da te brine :)

Nalog na USA, UK ili pak DE? :D

Ako USA, koja drzava, imao sam na umu New York.. :D
USA ili UK. Ako ćeš USA onda pravi nalog u jednim od ovih država: New Hampshire, Delawere, Oregon, Alaska i Montana. Izabereš državu i grad, a preko Google mapsa nađeš poštanski broj u nekoj ulici koju ćeš izabrati kao da je tvoja i to je to.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

USA ili UK. Ako ćeš USA onda pravi nalog u jednim od ovih država: New Hampshire, Delawere, Oregon, Alaska i Montana. Izabereš državu i grad, a preko Google mapsa nađeš poštanski broj u nekoj ulici koju ćeš izabrati kao da je tvoja i to je to.

Možeš da imaš i 2 naloga pa da onda pratiš šta je gde povoljnije.

Vidim da se ovde DE izbegava, pretpostavljam zbog jezika. Ipak, vrlo često su ponude na PSN DE dosta bolje nego na PSN USA. Ja imam i USA i DE nalog i mnogo češće kupujem sa DE Store-a. Napominjem da nisam pravio UK nalog pa ne znam da li je ista situacija kao sa DE.

Iste su ponude na UK i DE s tim što su kodovi za UK dostupniji.

Svakako uvek napravis jedan nov ulogovan na konzoli i kad vidis da je PS+ popust aktiviras 2 days trial i kupis sta hoces. Posle prodas ako zelis ako ne, ne. Neke igre i nisu za prodaju, ali ako uzimas tipa Battlefield 1 Revolution za 20,99 funte, ubacis i Tomb Raider DE za 25 i odmah u startu prodas gosta za 1000din. A kad hoces gomilu tipa 50/100 funte pa djuture onda na tom "glavnom" gde ti je PS+ na duzi period.

Ja za ovih godinu dana imam daleko bolje iskustvo sa popustima na UK pogotovo sa kursom u poslednjih 2 meseca.

Šta uskoro lansira? PG13 ih furao već protiv Klivlenda kada su ih u****i i dali im 148 poena :D

Gledam da uzmem Slim model, nasao za 225e sa 24 meseca garancije. Tesko da ima bolji deal osim nekog bundle-a sa igrom, koji da vradi gledati ne vidim. Neki vas predlog ili direktno link? :)
Pro mi se definitivno ne isplati, planiram samo igrati PS ekskluzive. Multiplatform naslove ipak na PC-u.

Gledam da uzmem Slim model, nasao za 225e sa 24 meseca garancije. Tesko da ima bolji deal osim nekog bundle-a sa igrom, koji da vradi gledati ne vidim. Neki vas predlog ili direktno link? :)
Pro mi se definitivno ne isplati, planiram samo igrati PS ekskluzive. Multiplatform naslove ipak na PC-u.
Ja sam pre oko god dana slicno platio ps4 slim sa 12 mes. garancije. Po meni dobar deal.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ja sam uzeo onu kombinaciju sa fifom 18 i jos jednim dzojpedom 329e. Preko kupujem prodajem. Garancija je godinu dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno