Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nije LG svojevremeno izbacio neki patch da to poboljsa? Probaj da googlas svoj model TV-a i vidis da li ima neki update.

Zanimljivo je da na Windowsu iz nekog razloga imam malo veci lag nego na PS4 u HDR modu, bar u nekoliko igara koje sam probao.

E da, jubilarna 1000-ta strana. :)

^ hteo sam da pitam, reko da nije problem do TV-a. Ali reko razapece me covek...

Kao što sam x puta pisao, to su dve potpuno različite filozofije igranja i glupo je uopšte raspravljati sa njima.......

Ontopic, uzeo sam 4k LG HDR Tv i kada je HDR uključen, javlja se baš strašan input lag..... Ako ide preko VR-a signal ( znači nema HDR pass-trough ) onda je lag normalan.....
Ima li neko rešenje?

Puno znači i koji tačno model TV-a je u pitanju i koja verzija PSVR-a je u pitanju - v1 ili ovaj novi V2? Koristiš priloženi PS4 Pro HDMI kabel (18Gbps)?

Da li neko koristi Plex? Ne mogu nikako da namestim da ispravno prikazuje nasa slova č i ć? Trebalo bi da moze da se poveze i sa opensubtitles.org ali ni to mi ne polazi za rukom? Na PS3 sam koristio Movian i tu sve radi kako treba. Moze i neki drugi predlog umesto Plex-a?

kakav je bettlefield 1 multi u odnosu na pc po pitanju laga?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Da li neko koristi Plex? Ne mogu nikako da namestim da ispravno prikazuje nasa slova č i ć? Trebalo bi da moze da se poveze i sa opensubtitles.org ali ni to mi ne polazi za rukom? Na PS3 sam koristio Movian i tu sve radi kako treba. Moze i neki drugi predlog umesto Plex-a?

Ja sam se mučio sa tim Plex-om,pa sam na kraju odustao. Meni je stalno baferovalo kada pustim titl i nisam uspeo to da rešim.

Puno znači i koji tačno model TV-a je u pitanju i koja verzija PSVR-a je u pitanju - v1 ili ovaj novi V2? Koristiš priloženi PS4 Pro HDMI kabel (18Gbps)?

Pa znam da VR1 ne radi HDR passtrough.....
Inace uzeo sam u Kanibalu hdmi kablove, ( hdmi kabal -> zensko-zenski hdmi - pa hdmi iz TV-a ili VR-a, da ne bih stalno cupao iz PS4 pa sjebao izlaz ), 1000+ Rsd je po komadu od metar duzine,......
Inace model je LG 55UJ701V..... Zadnji mu je firmware, a trenutno resenje je da se slika prebaci u game mod, onda je ok......

@dekiman:

Sto se mene tice, BF skoro da i nema problema sa lagom ( narocito ako se drzis evropskih servera )....
E da, samo obavezno koristi eth a ne wifi.....
A zaista ne znam zasto Mazi ima taj problem sa FR, imam oko 25 dana na BF1 i nikada nisam primetio neko stucanje ( a igram Operations sa 64 igraca ).....

Ja sam se mučio sa tim Plex-om,pa sam na kraju odustao. Meni je stalno baferovalo kada pustim titl i nisam uspeo to da rešim.
Jesi prešao na nešto pametnije na kraju? Ja kao workaround streamujem sa tva kad mi trebaju titlovi, u tom slučaju ide original stream i komp ne radi transkoding...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Inace uzeo sam u Kanibalu hdmi kablove, ( hdmi kabal -> zensko-zenski hdmi - pa hdmi iz TV-a ili VR-a, da ne bih stalno cupao iz PS4 pa sjebao izlaz ), 1000+ Rsd je po komadu od metar duzine,......
Inace model je LG 55UJ701V..... Zadnji mu je firmware, a trenutno resenje je da se slika prebaci u game mod, onda je ok......

Game Mod ti je obavezan. Van njega imaš 63-65ms input lag na tom modelu, sa njim 12ms.

@dekiman:

Sto se mene tice, BF skoro da i nema problema sa lagom ( narocito ako se drzis evropskih servera )....
A zaista ne znam zasto Mazi ima taj problem sa FR, imam oko 25 dana na BF1 i nikada nisam primetio neko stucanje ( a igram Operations sa 64 igraca ).....
Navikao si i to je to. Posto spominje PC da zna da nije "smooth" kad uletis u fajt i akciju. Bar probao na vise konzola, tako je. Kad opletes onaj tutorial tj uvod u kampanju koji je apsolutno besprekoran, ovo malo dekocentrise, ali je okej [emoji3] Ipak sam se vratio na CoD WW2.

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Gotov Vicer sa oba dlca.

Potpuno remek delo i najbolja igra koju sam igrao nakon Horizon Zero Dawna koji mi je ipak neprikosnoven.

Trebalo mi je oko 110h da dovrsim to sve. Ostalo mi je 30ak gwent zadataka,i 10ak nekih trka kao i par Fistova. To mi je dibiduz dosadno bilo i tako je ostalo neuradjeno.

Sve drugo ocisceno(takodje izuzev 10ak pecina koje nisam obisao uzduz i popreko) i 20ak undiscovered locationsa u skellige(svih 20ak oni u moru,jednostavno dosadno mi je bilo).

Nije mi trebalo mnogo vremena jer sam igrao uglavnom na drugom nivou tezine koji je na nivou "normala pa cak i harda" u bilo kojoj drugoj igri otprilike.

Danas sam preko Delfi knjizare narucio knjigu prvi deo. Ova saga mora u potpunosti da se pokrije [emoji16]

A nekad u buducnosti cu preci jos jednom natenane na najvecem nivou tezine i uz kaficu,sa sve smarackim gwentovima i trkama i pesnicenjima... Pa neka potraje 3 meseca prelazak ako treba [emoji16]

10+ za igru i jedan veliki naklon.

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Meni radi OK, osim sto ocigledno ne umem da podesim da pravilno prikazuje nasa slova u titlovima, ne znam kako da ga povezem da sam skida titlove sa opensubtitles.org. Drugih poblema nisam imao.

Kao što sam x puta pisao, to su dve potpuno različite filozofije igranja i glupo je uopšte raspravljati sa njima.......

Ontopic, uzeo sam 4k LG HDR Tv i kada je HDR uključen, javlja se baš strašan input lag..... Ako ide preko VR-a signal ( znači nema HDR pass-trough ) onda je lag normalan.....
Ima li neko rešenje?

tako je i meni bilo dok LG nije izbacio update OS-a
u starom si imao nekoliko modova slike: standard, vivid, game...i posebno HDR mod
problem je sto kad prebacis na HDR, da bi dobio HDR sliku jelte, lag je bio nepodnosljiv

od update-a, tv sam prepoznaje kada dobije HDR signal i onda imas opciju da preko toga biras neke od ovih modova
dakle, kombinacija HDR input + game picture mod ti daje i HDR i mnogo manji input lag

@dekiman:

e sad dali je za multi bf1 "must have" ps4 pro (zbog laga) ili radi posao i obican?
prvenstveno bi igrao u full hd rezoluciji

e sad dali je za multi bf1 "must have" ps4 pro (zbog laga) ili radi posao i obican?
prvenstveno bi igrao u full hd rezoluciji

Ček sad sekundu....
Šta ti podrazumevaš pod lagom, pošto vidim da Mazi pod lagom podrazumeva pad frame rate-a?
Na pro-u je samo malo bolja grafika i veci broj frejmova......
Ali na obicnom ne pada ispod 30 FPS

https://www.youtube.com/watch?v=QoJjOxhcLY0

E sad, ako misliš na lag u toku igre zbog pinga..... Ne znam kakvi su serveri na pc-ju.....

Zar nije LG svojevremeno izbacio neki patch da to poboljsa? Probaj da googlas svoj model TV-a i vidis da li ima neki update.

Zanimljivo je da na Windowsu iz nekog razloga imam malo veci lag nego na PS4 u HDR modu, bar u nekoliko igara koje sam probao.

E da, jubilarna 1000-ta strana. :)
Lepo je opet videti da se neka poznata lica malo aktiviraju na hiljaditoj strani :D.

Ček sad sekundu....
Šta ti podrazumevaš pod lagom, pošto vidim da Mazi pod lagom podrazumeva pad frame rate-a?
Na pro-u je samo malo bolja grafika i veci broj frejmova......
Ali na obicnom ne pada ispod 30 FPS

https://www.youtube.com/watch?v=QoJjOxhcLY0

E sad, ako misliš na lag u toku igre zbog pinga..... Ne znam kakvi su serveri na pc-ju.....
mislim na lag zbog grafickih detalja,tipa da li pada ispod 30 fps-a?
(hreo sam da predjem sa pc-a,na sony pa zbog toga pitam)

Znam na sta misli covek bre, dosao sam iz high-end pca i sam [emoji3] Iz tog razloga kazem osetices padove u velikim fajtovima, ovako pro drzi 50+ fpsa. E sad u tim fajtovima ne znam kakav je obican ps4.

Btw izbegavaj pricu o fps ovde.. hejtovanje inc [emoji23]

mislim na lag zbog grafickih detalja,tipa da li pada ispod 30 fps-a?
(hreo sam da predjem sa pc-a,na sony pa zbog toga pitam)

Pogledj onaj snimak sto sam postavio, na PS4 nikada ne pada ispod 30 a na pro ispod 45.....

Znam na sta misli covek bre, dosao sam iz high-end pca i sam [emoji3] Iz tog razloga kazem osetices padove u velikim fajtovima, ovako pro drzi 50+ fpsa. E sad u tim fajtovima ne znam kakav je obican ps4.

Btw izbegavaj pricu o fps ovde.. hejtovanje inc [emoji23]

ok ne govorim vise rec fps.....hahahah

Altafir sto si ti na bugarskom nalogu? :D

Gde kupiti PS pretplatu za godinu dana najeftinije i najpouzdanije? Hvala.

Najpouzdanije na ps store,a najjeftinije na razmena igara.

Pridruzujem se evilu. Nisam ni ja imao probleme kad sam igrao par sati.

Pa Knack je bio pre 2 meseca.

Nije bio. Pomešao si sa nekom drugom igrom.
I potvrđeno je zvanično na PS Blogu da su Knack i Rime. Može nije po svačijem ukusu, ali meni je ovo dobar mesec. Obnoviću pretplatu posle dugo vremena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno