Ne valja youtube poredjenje ali se svejedno vidi da je Horizon modernija igra u grafickom smislu (ne komentarisem gejmplej). Deluje da je igrao na PS4 a ne Pro sto znaci da mali Spanac laze (nista cudno za njih). Kako znam? Zato stu su na Pro teksture zemlje mnogo ostrije i definisane jer je napucan AF a mozda su i teksture vise rezolucije na Pro. Kako god, ovako muljavo teren izgleda samo na PS4. Druga stvar lip sync. On poredi Witchera (koji je btw. nista spec u tom smislu) sa engleskim voiceoverom i spanskim titlom sa Horizon gde je voice over spanski. Totalni facepalm! Jer lip sync se radi samo za glavni jezik ne za sve. E sad da li je kod Witchera to poljski ili engleski to ne znam. Neke Japanske igre rade sihronizaciju govora za japanski jezik pa to posle izgleda bangavo u engleskoj varijanti. Koliko je meni poznato nijedna od pomenutih igara ne koristi audio driven lip sync system koji radi u realtime.
Ovo drugo mi je jasno ali ne izgledaju slicno, a Zelda je bas los primer za uzeti. Apsolutna je farsa sto ta igra dobija 10/10.
Postoji mod koji dodaje volumetrične oblake u TW3.![]()
Nije poenta u tome, već u tome što smo imali igru pre dve godine koja na max podešavanjima izgleda slično, koja nudi više i o kojoj ni jedan fanboj iz ove teme nije napisao ni reč, a verovatno je nije ni upalio. Na njih sam ciljao![]()
Ovo drugo mi je jasno ali ne izgledaju slicno, a Zelda je bas los primer za uzeti. Apsolutna je farsa sto ta igra dobija 10/10.
Poslednja izmena: