Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hell yes! Tako i treba imajuci u vidu da BF ima tendenciju da izadje kao polu-gotov proizvod.

Tako je, a i stvarno ne znam na sta bi to izgledalo imajuci u vidu da jos uvek poboljsavaju postojeci BF4, i plus da poslednja ekspanzija petog dlc-a izlazi krajem godine.
Ovo mi se cini kao pravi potez, taman kada BF4 nema vise dalje, kada se vecina zasiti i izigra, upravo tada samo blagi prelaz na Hardline 🙂

Meni lično nebitna vest. Ne znam zašto, ali COD MP mi se mnogo više dopada.
Kad igram BF MP samo se nerviram, a kad upalim COD MP to mi dođe kao odmor za živce. A inače mi se više dopada koncept BF-a, realnost, zvukovi, detalji.

Pitanje ako neko slučajno zna... Koliki su obično popusti za Black Friday u USA? Tacnije zadesicu se u Kanadi za Boxingday (isto čudo samo u CA) i mislim se mozda tamo da uzmem PS4.

Trenutno je cena oko 324 eur, a ne znam koliki su obicno popusti pa ako je neko slučajno upućen...

30% najmanje. Secam se da sam uzeo ps3 za 199usd a regularna cena je bila oko 349usd. Najbolje je da uzmes online, na popust za crni petak dodas i neki kupon i milina. Isto sam bio uzeo tv za manje od 200usd 42 inca koji je u prodaji bio za oko 460usd.

Bice popusta kolko oces, kreni da pratis sajt cheapassgamer.com gde ce svi gaming-related popusti biti listovani.

Da li sam ja bio majmun, nazovite me kako hocete ali juce gurnem narezani blu ray film u ps4 i ono radi!
Jesam ja bio u zabludi da samo prima originale ili sta?!
Ovo je bas veliki shock bio, wtf ?! 🙂

Da napomenem, radi i video i audio perfektno, znaci sve bez problema.
I da li mozda ima veze sto je disk pirat ALI je narezan sa originala ?
Znaci uzet originalan blu ray disk i napravljena kopija na drugi disk.

A zasto bi citao samo originalne bluray?

Pa nemam pojma, bio sam ubedjen da samo originale prima. Ok, onda sam ja majmun.
Mislim, kako ne prima onda kopije blu ray igara ? ILI I TO PRIMA? :d

Poslednja izmena:
*** snimi neki klip kako to radiš i kači na YT. Dok ne vidim tako nešto ne verujem. Bilo bi logično u režimu bez DRM-a koji se koristi za eksterno snimanje gameplay-a preko stand alone rekordera, ali sam Sony naglašava da bez uključenog DRM-a reprodukcija BluRay filmova nije moguća.
Možda si otkrio neki bug?

Hahhaha, car si. 😀 To je bluray VIDEO, a ne apsolutno gega miga zasticena IGRA. 😀 Pretpostavljam da za to ima autentifikaciju i svasta nesto. A kad je vec bluray pirat, ta vrsta kontrole ne postoji.

*** snimi neki klip kako to radiš i kači na YT. Dok ne vidim tako nešto ne verujem. Bilo bi logično u režimu bez DRM-a koji se koristi za eksterno snimanje gameplay-a preko stand alone rekordera, ali sam Sony naglašava da bez uključenog DRM-a reprodukcija BluRay filmova nije moguća.
Možda si otkrio neki bug?

Pa druze i na PS3 moze pustanje pirat blurayeva.

Poslednja izmena:
Cuo sam i za to, ali sam isto tako cuo da ne radi na svakom, nekom nema zvuka, nekom ono, nekom ovo (govorim o NE FLESOVANIM konzolama).
Za ps4 sam bio ubedjen 200% da su to ispravili! Tj da NE DOZVOLJAVAJU pirate, ma bilo kakve, da li filmove ili igre, muzika, svejedno. I dalje mi je ovo shock!

@vladimirdowla

Pa kako da ti okacim, snimim kako stavljam disk u Sony i onda pustim film ? 😀
Kako da tako skontas da li sam stavio original disk ili kopiju?
Uradi ono sto sam ja, nadji lika na KP koji prodaje te narezane diskove (ima ih masa) i plati 400 dindzi pa isprobaj sam, ja ti se kunem meni radi. I to ne jedan, vec dva! Radi i neki Beyonce koncert

EDIT: Vidim iz NS si, dacu ti licno da probas.

Poslednja izmena:
Cuo sam i za to, ali sam isto tako cuo da ne radi na svakom, nekom nema zvuka, nekom ono, nekom ovo (govorim o NE FLESOVANIM konzolama).
Za ps4 sam bio ubedjen 200% da su to ispravili! Tj da NE DOZVOLJAVAJU pirate, ma bilo kakve, da li filmove ili igre, muzika, svejedno. I dalje mi je ovo shock!

@vladimirdowla

Pa kako da ti okacim, snimim kako stavljam disk u Sony i onda pustim film ? 😀
Kako da tako skontas da li sam stavio original disk ili kopiju?
Uradi ono sto sam ja, nadji lika na KP koji prodaje te narezane diskove (ima ih masa) i plati 400 dindzi pa isprobaj sam, ja ti se kunem meni radi. I to ne jedan, vec dva! Radi i neki Beyonce koncert

EDIT: Vidim iz NS si, dacu ti licno da probas.

Nema frke verujem ti, http://www.imelfin.com/Play-Blu-ray-Movies-on-PS4.html#burn sad sam ovde pročitao da je među osnovnim funkcijama reprodukcija narezanih BluRay diskova.
Cool od njih, još samo da ubace 3D BluRay podršku, ali izgleda da prvo puste Microsoft da dodaje te sporedne stvari pa se onda i oni predomisle.

Poslednja izmena:
Eto resili smo onda misteriju 😀 To je zaista cool od njih.
A sto se tice 3D, pa trebalo bi sledece nedelje:

@PlayStation 7:05 PM
Coming next week: PS4 system software update 1.75 adds 3D Blu-ray film support.

Poslednja izmena:
Ja odavno gledao Man Of Steel na rezancu, ali sam valjda očekivao da radi, ono, uzeo disk , ubacio i seo u fotelju .... Mislim da bi se više iznenadio da nije radio.

Mene vise zanima ona prica da su ponudili opciju da se zakljuca na 30 frajmova zbog navodnog "cinematic feel-a". Spekulise se da PS 4 ne odrzava frejmove bas najbolje preko 30, pa da su zato ponudili ovu opciju...

Gledao sam par TLOU Remastered livestreamova juce, i svi likovi su govorili da je framerate savrsen.

Nista dok ja to ne vidim uzivo.
Dosta ljudi je i ovde pisalo da ps3 verzije TLoU i GTA5 rade odlicno 🙂.

Pa i rade. 🙂 Imali su framedropove, ali to nije uticalo puno na gameplay.

Ionako se niko ne zali na rad COD/BF igara na konzolama, a sve su prepune framedropova.

Hero sale na US PSN cak 70 %, evo kupih Injustice Gods Among US Ultimate Edition za 8.40$. Valja li icemu? Doduse falila mi je borba na konzoli kad drustvo dodje pa bi je kupio svakako.

Injustice je ekstra ja sam ga uzeo isto na popustu i odusevljen sam sa drustvom samo to igram

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno