Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pucajte ako postavljam glupo pitanje, ali zbunjuje me ponuda konzola kod mene.
Nude za lokalno CH trziste, a alternativa je uvoz iz Japana (import konzola) i za tu konzolu pise da ima iste restrikcije kao US verzija. Kao nema region lock i sve moze da se igra.
Ako vec napominju da sve moze da se igra i da sve zavisi od PSN naloga cemu onda spominjanje limita (ako ne postoje).
Po vasim iskustvima na sta treba obratiti paznju pri kupovini konzole.
Hvala unapred.

Sa kojih sajtova kupujete US PSN kodove, u slucaju da ne radi amazon? Bez ugradnje, ako je moguce, ili jeftinije.

Nije, ali ce izaci prvo na PS4 konzoli.

Igra je prvo trebala da izadje za PC, pa je onda uleteo Sony i trenutno stanje je takvo da zvanicno izlazi samo za PS4 tj. ekskluziva. Rekli su da bi voleli i PC verziju ali nista vise od toga.

Sa kojih sajtova kupujete US PSN kodove, u slucaju da ne radi amazon? Bez ugradnje, ako je moguce, ili jeftinije.

Ovo i mene interesuje, posto sam danas probao da kupim PSN kodove sa Amazona i nije htelo.

Igra je prvo trebala da izadje za PC, pa je onda uleteo Sony i trenutno stanje je takvo da zvanicno izlazi samo za PS4 tj. ekskluziva. Rekli su da bi voleli i PC verziju ali nista vise od toga.

Bice i na PC-u, nema frke.

Gde da kupim US gift card kad imam US PSN account posto nesto nece na amazonu....? Na UK account prvi put je htelo preko VISA gift kartice sad vise nece jel mogu da prebacim nekako na drugu karticu wallet....... ? nzm stvarno kako da uplatim playstation + subscription ili da kupim neku igricu na US ili UK account 😀

Jel iko raspolozen da bude "Guest" na mom novom accountu koji ce imati samo Destiny i nista vise? 🙂

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi kaze na koji nacin da kupujem preko US ili UK playstation store-a playstation 4 ...? Na UK mi samo jednom kupilo preko visa poklon kartice i onda vise nece kao da su me blokirali.Koji sajtovi su pouzdani za psn gift kartice i koje kartice se mogu koristiti na UK psn store...? Ako vec nmgu da kupujem igrice digitalno barem taj playstation plus subscription da uzmem da bi igrao multiplayer online....hvala unapred

meni intesina visa savrseno radi na uk, odi do banke proveri ti to sta se desava, moguce da ti je istekla kartica ili tako nesto. Sta cekaju sa ovom destiny betom, nadao sam se da ce veceras krenuti da skida klijenta bar pa da sutra mogu da igram kao covek ali izgleda nista od toga.

Aha...samo da znam da li kad stavljam karticu na wallet tj. billing information da li da stavim pravu adresu ili da nadjem neku UK adresu posto kad sam pravio UK account stavio sam neku LOndon adresu ... ? x0

Ako je neko raspolozen da zajedno pikamo destiny nek se javi ovde ili nek me potrazi na psn-u. KGBUnitz

Baš ste zapeli za tu betu, jel se to čuva progres kada izađe finalna igra? :d

BTW mogli biste da otvorite poseban topik za Destiny, da se više ne piše unutar ovoga.

Da, Bungie je potvrdio da se progres iz bete se prenosi u final game [pokriveno je prvih 7 nivoa igre].

Inace, beta pocinje danas uvece. Prvo su svi mislili da ce igra biti pustena jutros, al su pomerili pocetak za 10 sati.
http://a.pomf.se/ebjglj.png

Prvi put sam hteo nešto da uzmem preko wallet-a na USA PSN-u i dodao sam sredstva u njega preko paypala. Jel se to čeka neko vreme, ili kako? Jerbo mi u walletu i dalje posle 20-ak minuta stoji da je prazan...a što je najgore, moraću da dodam još para u wallet da bih imao dovoljno za kupovinu, pošto mora da se uplaćuje po nekoliko puta (o glupog li sistema).

Prvi put sam hteo nešto da uzmem preko wallet-a na USA PSN-u i dodao sam sredstva u njega preko paypala. Jel se to čeka neko vreme, ili kako? Jerbo mi u walletu i dalje posle 20-ak minuta stoji da je prazan...a što je najgore, moraću da dodam još para u wallet da bih imao dovoljno za kupovinu, pošto mora da se uplaćuje po nekoliko puta (o glupog li sistema).

Ako imas nas paypal zaboravi, bilo je receno vec vise puta ovde, ja sam isto pokusao ali nista, najbolje ti je da kupis kupone na amazonu i to da ubacis.

pa znaci ladno nam zakinuse jedan ceo dan, hmmm bas divan narod. A nesto mi u dusi govori da je igra glupost i da cu biti veoma razocaran, kad gledam klipove iz igre nesto mi ne stima ne znam sta ali nesto jeste

Ako imas nas paypal zaboravi, bilo je receno vec vise puta ovde, ja sam isto pokusao ali nista, najbolje ti je da kupis kupone na amazonu i to da ubacis.

Da, definitivno je to u pitanju, moraću ići preko Amazona. Hvala.

Kod nas je u 7, kakve veze ima?

pa nema veze ukljucice nas zadnje znaci to ti je jedan dan manje za igranje ionako vremenski ogranicene bete a sasvim sam siguran da kad dodje red na iskljucivanje servera posle sedam dana da cemo biti prvi na listi sto opet znaci jedan dan manje.

Kako nas uključuju poslednje kada po ovome su svi u isto vreme?

Covek izgleda ne razume najbolje koncept vremenskih zona.

Hhahahahahah 😀

Ocigledno 😀 😀 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno