Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

ti sto su se u kini prodavali 25-35 nisu original nego su klonovi.Jailbreak(jedan jedini ,http://psjailbreak.com/) kad se pojavio mogao si da uzmes na hiljade,i cijena je bila 50-60$(neznam tacno) tako da se u kinu u tom momentu nisu mogli pojavit za 25-35e ili $ sve jedno,zato jer tad nije postojao nijedan drugi.Drugo ti kineski i ostale kopije su se pojavile 20tak dana posle najave ovog i nakon sto su poslati test uzorci i objavljen psgroove.Sad sto su oni sve sjebali pa su zakasnili sa isporukom pa je trziste vec bilo preplavljeno klonovima(ps3break,sting,ovaj,onaj,izmedju ostalih i to sto ti tvrdis da je original(na psxscene je u to doba svakodnevno izlazila najava za novi klon i ja sam najmanje 3 vidio koji su isto tako izgledali)).E sad ti ili ne znas,ili ne zelis da znas ili lazes da je to sto si ti nabavio za 60e original. Odma cu ti odgovorit jer znam sto ces krenut da pises dzabe ti meni pricas da je to original i da ti znas da jeste itd itd, jednostavno nije i nemam namjeru da ti to dokazujem jer me mrzi trazit po netu info-a,a ima ga jer sam ga sretao po forumima

According to reports, the PS3 Move game 'The Shoot' is out for pirates to download although does not work because a firmware update is required (v3.50). Beyond this, the NFO reveals that a new payload is required to make things work. Is this the end of the 'PS3 scene' as we know it?
:bottle:

nije on to stavio zbog nas koji hocemo da igramo tu igricu (ili necemo??) nego nas *****ava u stilu "vidite, sony je opet ispao pametniji" i "luzeri, ipak cete morati da kupite original".. to je skrivena poruka...

cik neka kaze da nisam u pravu

pa dobro...
ali priznaj da je bilo makar zrnce likovanja u tvom komentaru

ja sam barem to osetio, mozda sam i pogresio... ali eto...

ja kacim svaku vest na koju naidjem a da je smatram zanimljivom. neke od njih tebi odgovaraju, neke ne - sta ti ja tu mogu. to sto ti vidis likovanje u mom komentaru koga ustvari nema (!!!!) jer je ceo moj post samo citat vesti, to je vec tvoj problem..

Moze li neko da mi da neki kontakt gdje bih mogao da nabavim ove PS3 jailbreak stickove na vise komade (20-ak) po nekoj OK cijeni. Hvala

Evo ja skidam Shoot pa cu da ga probam sa Hermesom V4 :)

Ima li neke pomoci?? Moze li ljudi nekako da se resi ovo?? Da se instalacija od neke igre prebaci na eksterni hard preko npr. FTP servera ili tako nesto slicno?? Sony mi je od 40GB tako da nemam vise mesta da zbudzim bilo sta.. Yakuza 3 i Heavy Rain su mi uzeli skroro ceo hard. I Balada za pedera Tonija.. Neki tip?? :d

Naravno. Postoje igre koje podržavaju igranje sa spoljnog harda. Možda baš i te dve. U loaderima novijim imaš opcije copy tamo -ovamo i copy ovamo - tamo, znači kako god hoćeš .... možda baš te dve možeš da igraš sa spoljnog, a na unutrašnji ubaci neke koje moraju sa unutrašnjeg. A moja preporuka, skupi malo kinte, i zameni hard .... za oko 6500 možeš uzeti HDD od 500 GB, što mislim da je sasvim dovoljno za igre koje igraš stalno ....

James Bond 007 Requires 3.50 PS3 Firmware..

ili ne..

While the European version only requires Firmware 3.41, I have gotten the USA scene release version of James Bond 007 Blood Stone working fine here.

Although it initially requires PS3 Firmware 3.50, I modified the SFO File to version 3.41000 and removed the game's update folder.

Then I simply used the EBOOT.bin file from the MRN European version and it's now running on my JailBroken PS3 console. The game is currently installing the game data on my system as I write this, enjoy everyone!

Toliko o tome da nove igre nece raditi na 3.41 :)
Opet se ceka Sony da odgovori hehe.

odgovorice...
generalno to sto igre rade i dalje mozemo zahvaliti sto su programerski timovi mnogo inertniji nego sto bi sony zeleo da bude...

vecina timova i dalje programira i razvija igre u SDK paketima koji su =<3.41 jer su ili zapoceli razvoj pa im se ne isplati da prekidaju, ili su u pitanju projekti koji tek sad pristizu...

sony moze softwerski da forsira >3.41 ali resenje je provaljeno i koliko vidim, pali i dalje..

kad pocnu da kompajliraju i razvijaju igre na novijim SDK koji koriste drugacije sistemske pozive i nove biblioteke iz post-3.41fw perioda, nastupice problem zbog razlicitog firmware-a... do tada, uzivajte, a koliko ce potrajati - videcemo

Naravno. Postoje igre koje podržavaju igranje sa spoljnog harda. Možda baš i te dve. U loaderima novijim imaš opcije copy tamo -ovamo i copy ovamo - tamo, znači kako god hoćeš .... možda baš te dve možeš da igraš sa spoljnog, a na unutrašnji ubaci neke koje moraju sa unutrašnjeg. A moja preporuka, skupi malo kinte, i zameni hard .... za oko 6500 možeš uzeti HDD od 500 GB, što mislim da je sasvim dovoljno za igre koje igraš stalno ....

Ako smo se dobro razumeli, ja sam mislio na automatske instalacije koje igra trazi?? Znam za kopiranje sa internog na eksterni i obrnuto.. To mi nije problem nikakav, vec ta sama bezobrazna instalacija tipa Yakuze koja trazi 5GB.. Moracu da uzmem veci interni, ali kasnije malo.. Tek sam pre dva dana uzeo eksterni od 500gb..

@ Kimi

Game works by editing the .SFO and by replacing the EBOOT.bin with the EUR version

da, to pise u spoileru..

Kul, kul.. Inace, da li sam jedini kome se pojavljuje ovo, ili vas ima jos?? Uspesno sam ubacio Dve PSN igre i posle toga nece ni jedan .PKG file da mi instalira! Pain sam instlirao normalno i Battle Commando 3.. Probao sam posle toga par igara da instaliram i uvek dobijam isti error.. " The update cannot be completed. Target software for the update is not installed." Uvek mi se ovo pojavi kada hocu da instaliram .PKG file sa usb-a.. :wall::sceptic:

Po vasem misljenju koji je PSGrooPIC najbolje resenje , po mom misljenju onaj najjeftiniji :d, Ljubomir ima vise varijanti dok Cyrix ima jednu ali vrednu,ili mozda neko trece resenje(osim da je pravim sam :smash:) ...

Pozdrav

Da li je neko skinuo i probao SW: Force unleashed 2 da li može "narodski" da se startuje?

Po vasem misljenju koji je PSGrooPIC najbolje resenje , po mom misljenju onaj najjeftiniji :d, Ljubomir ima vise varijanti dok Cyrix ima jednu ali vrednu,ili mozda neko trece resenje(osim da je pravim sam :smash:) ...

Pozdrav

Najbolji je onaj originalni MagicMasterov :d:d:d:d:d:d

najbolji je onaj najjeftiniji... (ozbiljno)

SVETSKO A NASE ;)

izasla beta update-a za originalni ps3jb koji donosi podrsku za 3.42/3.50.

img_24473.jpg

na pocetku nije bilo jasno da li update donosi podrsku za fw 3.42/3.50 ili za igre koje traze 3.42/3.50.

odgovor:
it's a virus. :)

cisto ako neko ima orginal ps3jb da se zaje*e da instalira ovo..

To bi bilo interesantno videti :d

Nazad
Vrh Dno