ti sto su se u kini prodavali 25-35 nisu original nego su klonovi.Jailbreak(jedan jedini ,http://psjailbreak.com/) kad se pojavio mogao si da uzmes na hiljade,i cijena je bila 50-60$(neznam tacno) tako da se u kinu u tom momentu nisu mogli pojavit za 25-35e ili $ sve jedno,zato jer tad nije postojao nijedan drugi.Drugo ti kineski i ostale kopije su se pojavile 20tak dana posle najave ovog i nakon sto su poslati test uzorci i objavljen psgroove.Sad sto su oni sve sjebali pa su zakasnili sa isporukom pa je trziste vec bilo preplavljeno klonovima(ps3break,sting,ovaj,onaj,izmedju ostalih i to sto ti tvrdis da je original(na psxscene je u to doba svakodnevno izlazila najava za novi klon i ja sam najmanje 3 vidio koji su isto tako izgledali)).E sad ti ili ne znas,ili ne zelis da znas ili lazes da je to sto si ti nabavio za 60e original. Odma cu ti odgovorit jer znam sto ces krenut da pises dzabe ti meni pricas da je to original i da ti znas da jeste itd itd, jednostavno nije i nemam namjeru da ti to dokazujem jer me mrzi trazit po netu info-a,a ima ga jer sam ga sretao po forumima