Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Pa verovatno nema taj poslednji update.. Cuo sam da dosta ljudi imaju terabajta na hakovanim PS3..

ja imam eksterni od 1.5TB i radi normalno,naravno 3.41 fw

Poslednja izmena:
Čuo sam da je izašao neki novi update za Hackove, 1.7 verzija, koji emulira FW3.50 .... tako da rade nove igre. E sad, kako to, šta, ne znam .... nadam se da će neko da baci više detalja ...

evo nesto u vezi rasprave o novom user agreementu iz opste teme:

RUMOR: PSN Ban-Wave incoming due to new TOS in PAN/ EUROPE countries

kljucni deo:
# You must not use any unauthorised hardware or software to access or use Sony Online Services or make, or distribute unauthorised software or hardware via, or in connection with, Sony Online Services (including but not limited to cheat code software or devices that circumvent any security features or limitations included on any software or devices).
# You must not modify or attempt to modify the online client, disc, save file, server, client-server communication, or other part of any Service or cause disruption to any account, system, hardware, software, or network connected to Sony Online Services for any reason, including to gain an unfair advantage in any Service.
# You must not bypass or attempt to bypass any user authentication systems or security feature or attempt to hack or reverse engineer any code or equipment in connection with Sony Online Services (unless permitted by applicable law).

Ne vidim da krsimo bila koja privila od gore spomenutih :d Ja na americkom akauntu nista od ovoga nemam trenutno.. A na evropski i japanski nisam ni ulazio.. Niti cu sada na evropski zbog ovog..

Ma samo otvorish novi account na konzoli i tu sve igrash. Sve dok sa tim accountom ne odesh online, oni nema shanse da provale shta si ti igrao offline. Ja cu da uradim update konzole na kojoj sam igrao gomilu piraterije, sad kad se pojavi GT5, pa cu iz prve ruke saznati shta oni tu mogu ;)

Izasao GT5.. 13.73GB (direct upload verzija, nije rarovana)

Stvarno zacudjujuce... Svaka im cast kako su uspeli da ga zbudze tako.. Nesto sam cuo da je to verovatno zbog nekog izostatka online-a.. (Ne znam tacno o cemu je rec)
Nisu jos pokrenuli.. Trenutno ima 2 seeda i 265 leachera (BC games) Neko ce sigurno provaliti kako da pusti u toku dana.. Nba Jam je izasao juce, i ja ga igrao isti dan..

Evo kako izgleda upload verzija :

PS3_GAME/LICDIR/LIC.DAT 64.00 kB
PS3_GAME/TROPDIR/NPWR00651_00/TROPHY.TRP 2.85 MB
PS3_GAME/USRDIR/MOVIE/tv_452_641208133.pam 1.27 GB
PS3_GAME/USRDIR/MOVIE/tv_451_120285132.pam 935.52 MB
PS3_GAME/USRDIR/MOVIE/tv_456_725902136.pam 254.12 MB
PS3_GAME/USRDIR/GT.VOL 11.27 GB
PS3_GAME/USRDIR/EBOOT.BIN 24.83 MB
PS3_GAME/ICON0.PNG 23.99 kB
PS3_GAME/PIC0.PNG 18.43 kB
PS3_GAME/PIC2.PNG 7.02 kB
PS3_GAME/PS3LOGO.DAT 5.00 kB
PS3_GAME/PARAM.SFO 1.01 kB
PS3_DISC.SFB 1.50 kB

PSARC ili Open Split ako pomognu da podelimo ovaj fajl od preko 4GB bice super :party:

Sa toliko automobila, staza... Ocekivao sam igru da bude preko 30gb? U svakom slucaju dosao je i taj dan :)

nece provalit,makar ne skorije....nba jam je provaljen sa forom da se skine debug update na koji je eboot radjen sa starom enkripcijom,a ne sa 3.5(kao retail verzija),stvar je sto se sony opametio pa je i na hot pursuit i gt5 zakljucao te update. Imam linkove al kad ih otvoris kaze da nemam dozvolu da ih skinem i izbaci error...

Sa toliko automobila, staza... Ocekivao sam igru da bude preko 30gb? U svakom slucaju dosao je i taj dan :)

Pa iskreno mogli su komotno da urade sve automobile da budu premium, ionako smo cekali 100god na gran turismo a na kraju manje zauzima od motorstorma keca :d

Meni mirishe na fake... :)

update: Stiglo scensko...19 GB. Deluje malo, but what the hell :d

Nadam se da ce neko potvrditi da radi...

Poslednja izmena:
tako je, velicina je 19GB
evo i NFO fajla, kazu da treba spoofovati 3.50

Prilozi

• gt5.png
    gt5.png
    21.4 KB · Pregleda: 112
Vec su testirali neki, ne radi sa obichnim spoofom :(

Cheka se eventualno neki update .pkg (kao shto je bilo za par igara dosad) ili neki drugi workaround...

Ja cu igru svakako kupiti, ali bih voleo da ne moram da updateujem na 3.50 josh uvek... :/

Neki kazu da postoji i scensko izdanje koje je 19 GB, da li je tacno pojma nemam.

evo ako na ovo mislis:

Gran.Turismo.5.PS3-DComics.torrent

Size 19.06 GB (20,463,837,740 bytes)

samo sto svi kazu nesto mi malo za ovakvu igru. ja sam licno ocekivao da ce biti pun disk bar 40 gb kada ono na netu vec dve razlicite verzije ali koja radi nemam pojma.

evropska verzija GT5 je samo 13GB i razlikuje se od ove 19GB samo za neke promotivne video snimke.
ali obe verzije jos ne mogu da se igraju

Znaci otprilike kao Forza. I mene cudi me da nisu iskoristili pun kapacitet BR diska, sa toliko neverovatno detaljnih high res modela. Ali dobro, nije sve u velicini.

To pokazuje samo jednu stvar, sve shto je moglo biti simulirano u igri, uradjeno je tako, a shto se u drugim igrama tako ne radi. Ovde je svetlo realno, i zauzima nishta, dok kod drugih to obuhvata gomilu razlichitih tekstura za razlichita osvetljenja. Takodje zvukovi za 1000 automobila bi verovatno zauzimali svih 20GB da su semplovi :) Poshto je ovde zvuk sintetichki, on zauzima smeshno malo mesta...

Koliko čovek može da nema veze sa životom. Za svetlo u igri i druge stvari je odgovoran endžin, ne tekstura.

Ipak moraju škole da se završe ili barem nešto da se pročita više od dnevnog izdanja Blica.

Koliko neko moze da bude ubedjen da neshto zna a pojma nema, nije ni chudo shto chitash Blic :d

ako se prica o GT 5, kazu ljudi da nema damage iliti ostecenja. ili da ih ima samo kod nekih automobila...

[YOUTUBE]I94tWpzqPVM[/YOUTUBE]

evo slike omota gde se vidi da je igra za "1-2 igraca" ;) verovatno se odnosi na split screen i/ili LAN play

gtonline2.JPG

Igra ima damage, i ima split screen, lan izgleda da nema, mada mi nije jasno shta je ovo network players za 2 igraca...

Poslednja izmena:
Mozda sa nekim iz friends liste 1na1?

Moze li neko da mi pojasni par stvari hack-a. Planiram da uzem ps3, i kupio bih samo GT5, ali odigrao bih i par igrara preko hack-a. Da li je moguce to ukombinovati da mogu igrati original GT5 i poneku skinutu igricu...?

trenutno, ne!

A shta bi sa downgradeom ? :)

Nazad
Vrh Dno