Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

To moraju da brinu ovi na Windowsu :)

Nema jos virusa ali zato ima fake emulator PSP, cim se pokrene brickuje PS3 a to je valjda jos gore nego virus :d

Ljudi, citam i citam i zbunjen sam. Planiram da kupim cip jer igre uvek igram offline i imam nekoliko pitanja:
1. Gde kod nas nabaviti proveren cip za PS3 posto sam video da ima vise modela?
2. Da li se desavalo nekom da rikne PS3 zbog upotrebe tog cipa?
3. Znam da moram imati 3.41 verziju, ali sta ako mi PS3 zatrazi update zbog neke nove igre kao na primer call of duty black ops ili slicne ili ako upotrebim move joystik a on zatrazi vecu verziju.
Hvala unapred!

Ljudi, citam i citam i zbunjen sam. Planiram da kupim cip jer igre uvek igram offline i imam nekoliko pitanja:
1. Gde kod nas nabaviti proveren cip za PS3 posto sam video da ima vise modela?
2. Da li se desavalo nekom da rikne PS3 zbog upotrebe tog cipa?
3. Znam da moram imati 3.41 verziju, ali sta ako mi PS3 zatrazi update zbog neke nove igre kao na primer call of duty black ops ili slicne ili ako upotrebim move joystik a on zatrazi vecu verziju.
Hvala unapred!

Da si čitao kao što kažeš, video bi da je na sve ovo dgovoreno, ali ajde :)

1. Recimo Limundo ključna reč "đunta"
2. Ne
3. Kada bilo šta zatraži update ti ne prihvatiš, move radi i na 3.41, a za novije igre se nalaze rešenja ili ne ali opet dosta je i ovo :)

pitanje je samo dokle...

koje je realna korisnost odlaska sa uhakovanom konzolom na psn?

skidanje demoa od igrica? sumnjam da nekoga posebno interesuje, ali ajde...
skidanje freeware igrica? hmmm, zanimljivo ali pitanje je koliko ih ima freeware, koliko sam ja video vecina su shareware (probaj pa plati)

ono glavno, moze li online multiplayer? :) mene ne interesuje ali ima ljudi koje interesuje i to pritom bez cheating-a , znaci cisto da se igraju dzabe ukljucujuci i multiplayer, bez zelje da menjaju pravila igre

sony ce (mozda) naci nacin da ovo spreci..

trenutno je mnogo zanimljivije hoce li neko iznaci nacin da uhakuje 3.42/3.50 i novije.. u smislu, neki univerzalni hack/crack... trenutno se scena bazira na recikliranju 3.41 cracka , samo na hiljadu novih nacina...

postaje malo dosadno

pozdrav ekipi,jel ima neko tutorial kako se prebacuju igre sa PC na GAIA manager,inace koristim FIlezilu i neznam u koji folder da strpam skinutu igricu a da je GAIA pronadje na pleyki.Hvala.EDIT~Inace uspio sam nekako prebaciti igru da se vidi u manageru,i kad uradim load i krenem da je nadjem u game folderu izbaci mi nesto EBOOT.BIN not found i kad kliknem na to onda mi samo bude crn ekran i moram ga istekati na prekidac.Jel imo ko slican slucaj?

Poslednja izmena:
ono glavno, moze li online multiplayer? :)

zavisi. kolko sam uspeo da vidim medj komentarima (sto sve naravno treba uzeti sa rezervom), neko je rekao da moze mp sa orginalima, dok je posle nego dopunio da moze i sa bekapima.. opet, neki govore da im ne radi uopste mp, vec su samo usli na psn (i hoce da syncuju fakeovane trofeje :))

mene ne interesuje ali ima ljudi koje interesuje i to pritom bez cheating-a , znaci cisto da se igraju dzabe ukljucujuci i multiplayer, bez zelje da menjaju pravila igre

ako mp moze sa bekapima, tesko ce cheatere da sprece da se pojavljuju.

postaje malo dosadno

postalo je odavno..

pozdrav ekipi,jel ima neko tutorial kako se prebacuju igre sa PC na GAIA manager,inace koristim FIlezilu i neznam u koji folder da strpam skinutu igricu a da je GAIA pronadje na pleyki.Hvala.EDIT~Inace uspio sam nekako prebaciti igru da se vidi u manageru,i kad uradim load i krenem da je nadjem u game folderu izbaci mi nesto EBOOT.BIN not found i kad kliknem na to onda mi samo bude crn ekran i moram ga istekati na prekidac.Jel imo ko slican slucaj?

drugari jel mi iko moze pomoci da rijesim ovaj problem,hvala.

Pa jedino neko da ti napishe post od pola strane gde objashnjava kako se startuju piratske igre :) Ako ti prijavljuje da EBOOT.BIN ne postoji, znachi da nisi iskopirao kako treba igru, tamo gde treba...

ma ja sam nekako shvatio kako se pokrece igra(igram backupovan pes 2011) i prva igra sto sam skinuo sa neta je NHL 2011 i nece,inace koristim GAIA manager i cini mi se kako je najlaksi,odatle pokrecem i PES.Ako je neko pokretao igre sa gaia managera zamolio bih ga da mi moze i na pp objasni u koji folder kopiram,iako mislim da sam iskopirao u dobar folder,jel ga je manager prepznao,ili ipak...

ma ja sam nekako shvatio kako se pokrece igra(igram backupovan pes 2011) i prva igra sto sam skinuo sa neta je NHL 2011 i nece,inace koristim GAIA manager i cini mi se kako je najlaksi,odatle pokrecem i PES.Ako je neko pokretao igre sa gaia managera zamolio bih ga da mi moze i na pp objasni u koji folder kopiram,iako mislim da sam iskopirao u dobar folder,jel ga je manager prepznao,ili ipak...

Probaj da ubaciš bilo koju drugu igru u PS3, pa onda startuj ili si skinuo verzijju koja ne radi, pre skidanja igre konsultuj se sa http://www.psjcl.com/gamelist-all i pročitaj koja verzija radi najbolje ... a sve ovo i još mnogo više može da saznaš na predhodnim stranicama ili koristi Google

kad uzemem original igricu i bekapujem je sa menadzerom sve ok radi,medjutim ova nece sto sam skinuo sa neta.Pri kraju sam da skinem A.Creed sa neta pa cu pokusati nju,ali mi i dalje nije jasno u koji folder je stavljam,ili mi bar nije jasno 100% a sto se tice ovog sajta sto si mi dao ovo mi pise za "moju "igricu --- NHL 11 USA / EUR 3.41 1 Yes Yes No No 6.2 Update returns error 80029567--- pa sad ko moze da mi prevede ovo :)

Poslednja izmena:
PSJailbreak ekipa se sprema da izda PS3 Downgrade tool, po nihovim recima svi korisnici PS3 konzola mogu da odrade downgrade na bilo koji fw koji zele.
http://psgroove.com/?p=2326

The wait is finally over! New users above 3.41 fw its time to join in on the fun. Thanks to PS Downgrade, PS Jailbreak is now available for all 44 million users.

PS Downgrade is a software add on that connects with your existing PS Jailbreak device. In 1 minute or less you can downgrade your consoles firmware to any previous firmware.

Simple to install; just plug PS Jailbreak into your pc and follow the gui to install PS Downgrade. Works with all past, present and future firmwares!

Da, prodavace virus za 40 dolara...

Jel isao neko na PSN sa Hermesom V4b??? Kako to da niko ne prica o tome??

Da li Hakovan sony 3 podrzava externi hard disk od 1tb za igrice?hitan odgovor...western digital elements od 1tb je u pitanju?

Da li Hakovan sony 3 podrzava externi hard disk od 1tb za igrice?hitan odgovor...western digital elements od 1tb je u pitanju?

Moze naravno.. Ja imam Toshibin - 500 GB 2.5" i sve radi super.. Verujem da dosta ljudi ovde imaju eksterne..

Inace, posto vidim da niko nije pricao za PSN, ja sam probao danas.. Nabacio sam Hermesa V4b, sing in-ovao se na PSN i sve radi normalno! Probao sam SSFIV par partija i Fifu WC i ona sljaka bez problema.. Sve ukupno sam bio oko pola sata, 45 min.. Eto toliko.. :d

Nepodrzava od terabajta, smanjili su kapacitet hard diska sa nekim od poslrdnih updejta, mislim da je plafon 500GB bilo da je u pitanju interni ili usb hdd.

Nazad
Vrh Dno