Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Sa novim Hermesom V4 rade i 3.42 igre bez patchovanja...

pa vec smo o tome pisali...
radi MOH

Zamolio bih za objasnjenje sta je to "HERMES v4".Posedujem PS3 break v1 i na PS3 imam instaliran OM v1.0 .Vidim da nove igre traze hermes v.4 and open manager 1.16.

Hermes je neshto kao firmware tog sticka, morash da ga fleshujesh, ali ti treba softver za taj stick bash :)

Opet molim za pomoc. Nasao sam hermes v4 za hd2 i uspeo sam da uradim jb, odnosno instalirao sam neke open managere i sl. Na flesu imam 2 igre i ne mogu da ih pokrenem. Probao sam open manager i backup manager, isto se desava. Hteo bih da igre pokrecem sa flesa, udjem u om, kliknem x (start) i koliko sam shvatio treba da dodjem u glavni meni konzole i da tamo bude igra koju hocu da pokrenem? Uglavnom, te igre nema. Sta radim pogresno? Da li postoji odredjena verzija open managera koju treba da koristim? Koristio sam 1.17. Posto pisem sa telefona, ne mogu da trazim po netu, zamolio bih neku dobru dusu da mi posalje direktan link na pm. Mnogo dana se borim sa ovim jb-om, svaka pomoc dobrodosla!

Poslednja verzija open managera je V2.1H, mislim da je dovoljno da ga instaliras i on ce da pregazi staru verziju. Onaj obican backup manager je zastareo i fali mu gomila stvari, znaci najgori... Obrati paznju na to da kada obrises bilo koji manager on sa sobom povuce i backup, brise sve igre sa internog harda.

Nisam razumeo to sa ''flesom'' ali pokusacu da razjasnim. Kad startujes open manager on ti prikaze sve igre sa internog harda koje se nalaze u dev_hdd0/game/OMAN46756/GAMEZ i one sa eksternog harda ili flesa koje treba da budu u folderu GAMEZ, klikne se na igru i izadje se u xmb. Ako sve to radis kako treba igra bi trebala da se pojavi na /app_home/PS3_GAME/ i umesto originalne PS3 igre ako si je prethodno ubacio u konzolu. Ako se nigde ne pojavi onda ti ne valja hermes na telefonu ili kljucicu/flomasteru :D ili probaj da ne vadis telefon, ja kad izvadim kljucic isto se pojavljuju problemi...

Najbolje da cimnes xWolfa on je to radio sa telefonom, i jos obozava da se dopisuje na pm :d

Na konzoli je umrla optika, pokušavam da poteram nešto bez originala. Videću još sa tom verzijom open manager-a, nadam se da će funkcionisati.

Još jedno pitanje: Mogu li nekako da vidim šta je na internom hard disku konzole, posle kopiranja igre od 4GB piše mi na ekranu da je ostalo manje od 500MB pa bih malo da oslobodim prostora.

Jel moze jedno laicko pitanje posto sam malo zbunjen u vezi hakovanja.
Planiram da fleshujem al ne znam ni kako ni odakle da skinem sve ono sto je potrebno.
Jel ima neko da je fin pa da okaci sve potrebne linkove ili da da neke smernice
sta da kupim a sta mogu sam da uradim.I da li je proradio 3.50?hvala i ne zamerite.

Ne znam da li si ukapirao, ali PS3 se ne moze hakovati bez hardvera, od softvera ti treba samo jedan program :)

Pa to mi i treba,savet koji hardver i koji softver ne snalazim se bas najbolje pleaseeeee

Open manager i bilo koji klon PSjailbreaka...

al si opsiran u pm. skinuo sam sa neta 4programa koji valjda rade isti posao jos da mi neko kaze gde da nabavim taj hardverski dio i da li mora biti svo vreme u konzoli

A da pročitaš šta se pisalo do sada u ovoj temi? Ceo proces i sve varijante su objašnjene, sem linkova za skidanje igara imaš sve što ti treba u samoj temi.

pa tek sad kad sam procitao mi nista nije jasno.prvo je bilo usb flash plus menager a posle ispade jos 5-6drugis stvari.zar je tesko za pocetnike kao sto sam ja da neko odvoji 5min i napise sta tacno treba za linkove cu sam da se snadjem.znaci koji menager koji program i koji usb disk

od hardware ti treba nesto zeleno sa ove liste ili poseban USB stick koji se prodaje.

ne treba stalno da bude u PS3, ali mora svaki put da se hakuje kada se ugasi PS3 iz struje.

od software si, kazes, sve shvatio...

svatio sam da ne kazem sta... :) aj jos na kraju mi pojasni ako ga hakujem kod nekog i uzmem od njega externi hdd jel mogi da igram igrice bez tog harverskog usb

A ti bi da ne kupish jailbreak, da ti neko sazvace gde ima softver i josh da pozajmish externi HDD sa igrama koje je neko drugi skinuo :d:d:d

Brate mili, ala si ti naporan.

2 dana čekaš da ti neko ponovo kuca sve ono što ima već iskucano.

2 dana čekaš da ti neko kaže gde to ima ... pa gde tražiš kada ti nešto treba? Oglasi, oglasi na benchu, oglasi na specijalizovanim sajtovima, oglasi na Halooglasi.kom , oglasi u halooglasi štampano itdanje. Novosti oglasi.

Mislim stvarno.

Uštekaš, uključiš, odradiš magični pokret, uletiš u meni, instaliraš open loader, startuješ open loader, ubodeš eksterni drajv, i pratiš uputstva sa ekrana.

ok izvinite o vi veliki i sveznali mora da ste se nauceni rodili.necu vam se vise obracati hvala i zbogom!

kad su ovakvi u pitanju... sto se mene tice, nisu morali ni da dolaze!

Ajde ko ce coveku da pokloni jedan stick, HDD od bar 500GB i da mu usmeno objasni kako se to radi :d Kakvi ste to ljudi :d:d

ja ni nemam PS3, pa sam skontao kako vecina stvari funkcionise :p
ako se vec nesto poklanja, setite se prvo mene :D

re

Ajde ko ce coveku da pokloni jedan stick, HDD od bar 500GB i da mu usmeno objasni kako se to radi :d Kakvi ste to ljudi :d:d

Nema potrebe!!!Za pomoc sam trazio jer sam mislio da ima neko ko ce izdvojiti malo vremena ne samo meni nego i ostalim ko planira da se pozabavi ovom temom.Poenta je sto jeftinije proci,najlakse je otici dati 50e i reci instaliraj mi da sve radi.Al dobro sreca da ovo nije jedini forum koji je rad da pomogne bez cinizma.
Uzdravlje svima!!!

Nazad
Vrh Dno