O pa nek su barem nesto resili, reci mi samo jos jel su vratili kvalitet slike fotoaparata, tj jel zaista vracen HD kvalitet fotografije na ICSu kao sto je na stock GB. ? :wave:
da evo sva je pukla od decembra prosle godine..
slazem se da nisu za poredjenje ni po bilo kojem kriterijumu.
Ako se dobro sećam:1. Ugašen, 2. Trebaš da držiš back, 3. Ne sećam se tačno, imas upustvo na xda, 4. Ne može ništa da se pokvari, ne brini![]()
Arconium 5 jos nije izasao, jos uvek je u test fazu...Ima li neko DL link za Arconium ICS 5.0/5.1? Jedino sam 4.0 nasao a ima noviji. Nesto mi se Phone app sporo otvara![]()
Nisam primetio cudne boje. Nije isto kao da se gleda na kompu, naravno, ali ne vidim te cudne boje.1. Da li je normalno da siva boja u ui elementima (pozadina u settingsu npr.) nije siva već ima neki zelenkasto žućkasti prizvuk. Kada gledam fotografije, web, boje su ok, ali u svim ui elementima nisu onakve kakve su kada screensht pogledam na kompu ili miniju?
Ne zuta, ali budu tamnija, tj. ne bela. Ghosting ne primecujem.2. Kada skrolujete u settingsu, probajte malo sporije to da radite - da li kod vas slova budu žuta dok se skroluje a zatim se vrate u normalnu belu boju i da li ima ghostinga pri bržem skrolovanju?
Sta znace uglovi gledanja?3. Da li su i kod vas uglovi gledanja (baš) loši?
Gde je ovo uopste?4. Da li ambi light senzor radi na ovom telefonu? (pošto kod mene ne radi na ics ni na gingerbreadu)
Meni je ovo normalna stvar - to sto se vidi pozadinski, to ja vidim na BILO kom uredjaju cim se predje koji stepen. Ali mogu skroz korektno da vidim i na vecim uglovima (mogu i na max. samo sto je tada sve skrckano u 1 mikrometar@uglovi gledanja Baš to - promena kvaliteta slike kada se gleda u ekran pod uglom različitim od 90 stepeniKod minija skoro da nema promene, dok su kod arc s izražene. Ali je to izgleda kod svih tako.
Ne znam da li ovo postoji na ArcS na STOCK ROM-u. Cini mi se da je na GB bila samo za Browser app ali ne i u Brightness podesavanju.@senzor Da za auto brightness je senzor, ali kod mene nit ima opcije za auto brightness, niti on sam od sebe radi.
Slikanje drugim telefonom je..... ne bash dobar nacin da se vide problemei boja drugog telefona@boje Hvala na odgovoru, pokušaću tokom dana da slikam drugim telefonom boje kod mene pa ću da okačim. Ghosting je kod mene vidljiv baš. Ako potvrdite da i boje kod mene nisu normalne, nosim sutra na reklamaciju![]()
Ipak nije bilo normalno. Stigao im je u radnju drugi, uporedili smo ih i razlika je bila očita. Zamenili su mi i sad sam miran
Jel probao neko zvanični miui?
Ne znam da li za Arc postoji AOKP JB, za moj Neo postoji, mnogo brže radi nego sa ICS. Na 4.0.4 sam u proseku 90-100mb rama slobodno, a na 4.1.1 uvek oko 160mb
Bas me zanima da vidim razliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari