Šta je novo?

Sony Ericsson Xperia arc S

Ma dzabe senzor, koliko ja znam isti ovaj senzor iz ove Xperije koristi i iP5 koji ima jedan od najboljih kamkodera...

Idi bre ja pomislio da je ovo neka zver od telefona,ima jaci procesor i vise memorije od mog racunaru na poslu a pravi iste video snimke kao moj prosli telefon telefon sa 200mhz procesorom...

Nije zver, bio je zver pre dve godine kad je izasao, sada je ovo donja klasa telefona, vec je prevazidjen. Nema jaci procesor, zato sto je ovo arm arhitektura procesora a na tvom kompu x86, to ne moze ni da se poredi. I ne znam koji si to telefon imao sa 200MHz koji je snimao HD klipove u 30 fps

Nisam rekao da je snimao u HD nego da su snimci bili isti kao na ovom telefonu koji snima u 720p,a telefon je samsung innov.

Da li postoji nacin da izbrisem duple kontakte? Kad sam kupio ovaj telefon i kad sam ubacio karticu u njega iz nekog razloga je duplirao sve kontakte.

Jedino rucno.

Ako ti brojevi nisu na sim kartici, pa je ukljuceno da prikazuje i kontakte sa telefona i sa sim kartice, onda mislim da moras da brises rucno jedan po jedan

A da li je moguce podesiti vise onih profila na ovom telefonu,na symbian je bilo General,Vibrate i slicno a ovde to ne vidim?

Nema takvih profila, jedino preko neke aplikacije.

Sta moze biti problem za usporavanje telefona,kad pokusam da pokrenem neku opciju primetio sam da mu treba dosta duze vremena nego sto je trebalo pre nekih mesec dana da odradi zadatu komandu. Ram memorije imam konstantno 150mb,par mb gore-dole,sem sinhronizacije,rade jos gmail,yahoo mail i neki onaj programcic za prognozu koji je bio vec u telefonu. Imam jos desetak nekih programcica ali svi oni trebaju da se pokrenu da bi radili,nema nista da radi stalno...
Znaci otvaranje radi dosta sporije,precice za kontakte koje sam napravio za pocetni ekran takodje se otvaraju sporije.

Probao sam arc s da rootujem ali mi non stop javlja greske u prevljenju i pristupanju folderima za superuser.
Probao sam svim alatkama: flashtoolom, oneclickckom. i sa par dosovih skripti i nema sanse.
Imam fabrcki 2.3.4 rom sa zakljucanim butloaderom.
Da li ima neke sanse da ga rutujem i isprobavam custom romove preko cwm-a ?
Bio sam updejtovao fabricki 4.0.4 koji sam downgrejdovao na stari jer srce bateriju kao lud.

Ne mogu da verujem da ovaj telefon i dalje dobija official CyanogenMod :)

Jos kad bi resili problem na drugim Xperiama za brightness :( (zadnji za ArcS koji sam probao nije mogao da pusti full brightness uopste, kao ni FreeXperia na SXS)

Koji si root ubacio?
Ja sam se zezao nesto sa ovom tematikom u poslednjih 3 nedelje i moram da pohvalim Slim Bean 4 i kernel Fusion 5.4,telefon radi vrlo vrlo dobro.

Sad imam drugi problem Kad dignem kernel Fusion 5.4 i flesnem rom upali samo ekran i stoji ne dize sistem

Probao sam prvo pa musko rom koji se ceka 10 min pa sam bio nestrpljiv.
Podigo sam kernel Fusion 5.4
A slim bean 4 mi se ne svidja a i imam skor 5650 u antutu.
Pa sam digao sada Racing Bean Version 3.1 koji je extra brz i ima neke stvari kao sto su on sreen back i home dugme.

Ljudi,nov sam ovde,a ovaj tel koristim vec god dana. Imam 4.0.4 na njemu,a desava mi se da tel zabode tako da moram bat da vadim i tako palim ponovo. Skoro svaki dan se to desava. Pod garanc je i nosio sam u servis,vracali ga na 2.3.4,opet isto,pa mi opet vratili 4 0 4. Ne znam sta da radim. Jel vam poznat ovaj problem,sta raditi ?

Ja imam Atomic Gb v7 rom I prezadovoljan sam sa doomlord kernelom.
Android je 2.3.7.
Na antutu bez kloka imam rezultat 7159

Poslednja izmena:
Ja na ArcS drzim Aconium ICS koji mi je superiska, posto dodje stock (koji mi inace odlicno odgovara) bez bloatware-a.

Ja sam na sestrin Arc S prije par dana instalirao UHD 4.0 i telefon je prodisao. Dobra baterija, performanse, izgled samog ROM-a sve je dobro.
Rado bih probao i ovaj drugi što si pomenuo ali njoj treba fon tako da nemam mogućnosti da se puno igram.
Za pozive, poruke , mailove, čitanje vijesti, audio snimanje, whatsapp i viber sestra je prezadovoljna.

Arconium nije nista posebno, do Stock ROM bez imalo bloatware-a. Nema drugi UI, mogucnosti neke itd.
Ali baterija samim tim cveta na njemu, jer ne moraju sve te gluposti da je trose :)

Jel moze neko da mi kaze kako da odkljucam arc s na sve mreze? U pitanju je lt18i

Ima li koga? o_O

Besplatnog otključavanja preko nekog programa - nema. Ili da odneseš u neki servis, ili potraži na xda-developers, ima par likova koji nude otključavanje, verovatno preko kodova. I to se plaća, naravno. Moj Arc je bio otključan, pa se nisam mnogo interesovao oko toga..

Neki covek mi je nudio u servisu da odkljucam za 30e(drugov fon je). Tako da cu tu da nosim.

Nazad
Vrh Dno