Ima(o) neko ASUS ZenWatch 2, mozda..?
Opet gnjavim ovde, posto jos vagam, razmisljam: je l' imao neko Sony Smartwatch 3..? Kako se pokazao - pre svega, da li ugradjeni GPS donosi neku dodatnu vrednost, i da li je lako zameniti "shell" sa sve armband-om..?
Sent from my ASUS_Z00TD using Tapatalk
Da, da, pre par dana i zvanično, zajedno sa ear buds...Da ne idem mnogo u offtopic, lepši dizajn, jači HW (gps, 4GB, bt, tizen), i baterija 3-5 dana...Jel izasao?
Ja već godinu i po imam skoro non stop neki smartwatch, isključivi razlog su klinci, telefon mi je uvek utišan na nulu, i ko god me zove, ili piše, gledam na satu, često i odgovorim ako je neki tipski odgovor...Praćenje sportskih aktivnosti su u drugom planu, zato sam i prodao prethodni FR230 i uzeo i po treći put gear fit...Mene Tizen nekako ne privlaci, mozda je to glupa predrasuda, ali vise nade polazem u Wear...
A i dalje nisam, u stvari, ni prelomio da mi se zaista daje novac za smartwatch.
Zato što je jedini android wear sa 2+ dana baterije...Aham, hvala na savetu. U sustini, sve se svelo na "borbu" racionalnog razmisljanja i pasije prema gedzetima, pa videcemo ko ce tu pobediti.
A sto istices bas SW3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari