Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mozes to pouzdano da tvrdis nakon samo 1 ili 2 dana od apgrejda

Не тврдим поуздано, написао сам "први утисак", погледај пажљивије, остављам могућност да сам погрешио и да ми се то само причинило. Знам и сам да такав закључак не може да се донесе првог дана, сачекајмо да прође неко време па ћемо да видимо да ли је то тачно или не.

Poslednja izmena:
prica o bateriji generalno moze da se vodi tek nakon barem 5-6 dana koriscenja, ne dan nakon apgrejda. Ne vazi samo za pametne satove ;)

У потпуности се слажем са твојим ставом.

Da li neko ima iskustva sa samsung gear s kako se pokazao?
Sada se setih da je to tizen[emoji16]

Poslednja izmena:
Da li neko ima iskustva sa samsung gear s kako se pokazao?
Sada se setih da je to tizen[emoji16]
Ako ti veličina nije problem, odličan uređaj....
Baterija moze da izadje na dva dana, ali uz neko slabije korišćenje...pričam iz tuđih iskustava, ja ga nisam imao, malo se igrao sa njim i to je to...

I meni deluje jako zanimljivo i mogu da ga nabavim po ok ceni.
Ja sam planirao da ga koristim kao telefon pošto sam na poslu stalno na Bluetooth slušalicama bar sat razgovora dnevno , ali čini mi se da nije baš tako kako sam ja zamislio.

Da li neko ima iskustvo sa Alcatel smartwach?

Dakle dilema:

Alcatel vs Moto 360 vs LG Watch Urbane?!

Poslednja izmena:
prejeftin dizajn za takav sat

to je bio jedan od razloga sto ga nisam cekao i sto sam uzeo moto 360 malo posle nego sto je izasao

Kako mislis prejeftin? Izgleda kao klasican, normalan sat i nema flat tire za razliku od motorole.

u tome je poenta, izgleda kao klasican, normalan, cak i preobican sat...nedostaje mu elegancija, uopste se ne vidi da kosta toliko
da ne znam da je huawei, rekao bih da je no1 sun kineska firma ili tako nesto
ova narukvica mu je pogotovo ruzna i cini da izgleda jos gore

stvarno steta, s obzirom da ima dobar ekran i hardver

Koja narukvica ? Moze da se bira i menja kao i na svakom satu.. Po meni bezbroj puta lepsi od motorole ali i dalje mislim da je preskup.

Bice zanimljiva ova godina

Sta je trenutno najbolji smartwatch ovaj s2 mi se cini interesantno..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

s2 nije android smatrwatch, nego tizen, tako daaaaa...

Izgleda da je najbolji Huawei smarthwatch, kako se piše pp raznim forumima, ali je i cena paprena, mada lepo izgledaju i opet kako kažu, dosta funkcionalni... Video ga jesam, na kratko njakao i to je to...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

nije problem sam po sebi, nego je i pitanje "koji je najbolji" krajnje subjektivno... prosto ne postoji najbolji smartwatch, kao sto ne postoji najbolji telefon, auto, iitd

Iz mog skromnog iskustva sa pametnim satovima (LG watch R, Moto 360, Gear, Gear S, Apple watch...) najvise mi se svidja Pebble Time. Always on display, baterija 5-6 dana, lagan, udoban, jaka vibracija, brz, jeftin. Topla preporuka :)

Za mene je samsungov gear fit i dalje best buy. Posebno ako imaš Samsunga, mada sa open fit aplikacijom ni to više nije presudno. Za 60 eur dobiješ vrhunski uređaj, veoma lagan, izdržljiv, baterija 4-5 dana, vibracija (bez zvuka), savršena podrška za notifikacije, čak i (prilično precizan) optički HR senzor...
Trenutno ga koristim uz Z3+, bez ikakvih problema, inače, to mi je već treći gear fit za dve godine, a sledeći je gear fit 2, naravno [emoji3]

sent from e6533

I ja sam na gear fit vec skoro godinu dana, prezadovoljan, ali mi je malo pocela da skripi baterija, tj. Slabije drzi, kakva su tvoja iskustva i sto promeni 3 komada?

Poslednja izmena:
Menjao sam ih kako sam menjao samsung telefone, a i same satove, imao sam SW3, pa imao posle i Garmina FR230...
Ali se svaki put vraćao gear fitu, šteta što nije bio toliko podržan od strane XDA...

sent from e6533

Ja uzeh tj dobih gear 2 neo, nabudzio Android wear, I prilično zanimljiva igračka.. Igračka. Neke opcije ne rade još, tipa priča preko sata, ali 90% stvari radi..

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Dan, uz obaveštenja o sms, whatsapp, face, messenger, Tapatalk, Gmail, sofascore. Ali često i dopunim kad sam kući, ne traje dugo, da ne razmišljam

Poslednja izmena:
Srećno s tim.. [emoji4]

Dobro, gear fit nije sličan AW, ne znam koliko bi gear 2 radio na tizenu jer nemam samsung.. A da napomenem osvetljenje na max, always screen on ambijentalno svetlo na 3/6, pošto mi je mob često na silentu, uz feel wear app mi uvek vibrira za izabrane notifikacije, nisam ih sve nabrojao iznad.. Tako da, nije da ga stedim

Poslednja izmena:
Stigao mi jutros Gear S2, prvi utisci su vau. Jedina zamerka za sad je sto nema zvučnik pa samim tim nije moguce obaviti razgovor, sto bi bilo poprilicno zgodno dok naprimer vozim...

Evo gear 2 neo, osvetljenje 5/6, bez ambijentalnog osvetljenja..
c779e6ba59aa15f462c38eaa04b56e94.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno