Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo gear 2 neo, osvetljenje 5/6, bez ambijentalnog osvetljenja..
c779e6ba59aa15f462c38eaa04b56e94.jpg

Sent from my HTC M8 using Tapatalk
SOT? [emoji3]

sent from e6533

Stigao mi jutros Gear S2, prvi utisci su vau. Jedina zamerka za sad je sto nema zvučnik pa samim tim nije moguce obaviti razgovor, sto bi bilo poprilicno zgodno dok naprimer vozim...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Javi se kad si po Ns da vidim to cudo uzivo ;)

Stigao mi jutros Gear S2, prvi utisci su vau. Jedina zamerka za sad je sto nema zvučnik pa samim tim nije moguce obaviti razgovor, sto bi bilo poprilicno zgodno dok naprimer vozim...

A, da probaš sa Bt sluškom...

sent from e6533

Znam sa moze i tako, svakako ne pricam dok vozim, vec sam samo rekao da bi bilo zgodno da ima. Za te pare su mogli sa ga ubace..

telefon bi bio veci, baterija ne bi mogla dan, zvuk bi bio očajan... Dal da nastavim? :p

BTW, google upravo predstavio android wear 2.0 , ouuu jeaaa

telefon bi bio veci, baterija ne bi mogla dan, zvuk bi bio očajan... Dal da nastavim? [emoji14]

BTW, google upravo predstavio android wear 2.0 , ouuu jeaaa
Nisam primetio da je apple watch veći od gear s2 a ima zvučnik?

Pa sto nisi uzeo 3g verziju onda, imao bi zvucnik ;)

Poslednja izmena:
Pitanje za korisnike gear fita: jel se može u isto vreme povezati telefon sa satom i sa Bluetooth u kolima?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Da, meni povezan sad i sluske i zenina narukvica miband

Nisam primetio da je apple watch veći od gear s2 a ima zvučnik?

hm, nisam znao... Sad gledam 1 klip, dosta to lose zvuci:
https://www.youtube.com/watch?v=YsC5CsJtoSM

Licno, radije bih imao vecu bateriju ili nesto drugo, nego ovako slabasan zvucnik. Spikerfon i na telefonima uglavnom za moje potrebe nije narocito upotrebljiv (ni kad druge slusam, ni kad drugi slusaju mene)

Uzeo Gear Fit i prvi utisci odlični. Smeta samo što nema funkciju Anti Lost (da te opominje ako zaboraviš telefon). Jel ima neko iskustvo šta je dobro instalirati od silnih dodatnih programa?

Uzeo Gear Fit i prvi utisci odlični. Smeta samo što nema funkciju Anti Lost (da te opominje ako zaboraviš telefon). Jel ima neko iskustvo šta je dobro instalirati od silnih dodatnih programa?

Koji fon imaš?
Sat vibrira kad odeš van dometa, a imaš i da uključis zvono i kad je telefon u silentu, ako ne možeš da ga nađeš...

sent from e6533

Galaxy S6 DUOS. Zavibrira jednom ali posle nekog vremena i jako slabo... Može li se vibracija pojačati?

Galaxy S6 DUOS. Zavibrira jednom ali posle nekog vremena i jako slabo... Može li se vibracija pojačati?

Jok, koliko ja znam, mislim nemaš u meniju, ali možda neki mod, mada nisam video ništa slično, a imam gear fit dosta dugo...
Mada, meni je ta vibracija taman, dovoljna da uvek osetim, ali i dovoljno diskretna da ne ometa sastanak, ili kad klinac spava itd...
Promenio sam 4-5 satova, i uvek se vraćao na gear fit, posto daje pravi balans između odličnog dizajna, perfektnog ekrana, notifikacija, trajanja baterije, i na sve to dodatne fitnes funkcije. Doduše, ipak je bolje iskustvo koristiti ga uz Samsung nego da open fit aplikacijom...

sent from e6533

Pocela je baterija malo slabije da traje ovih dana na gear fit, sta da mu radim? Moze li ista samostalno da se promeni?

Pocela je baterija malo slabije da traje ovih dana na gear fit, sta da mu radim? Moze li ista samostalno da se promeni?
Baterija se najviše troši kada sat nije povezan sa telefonom, a bt je uključen. Naravno, ako ti je svaki čas uključen ekran, ili gesture , i to utiče... Ali opet ne bi smela da traje ispod 2-3 dana...

Za one koji duže imaju Gear Fit pitanje: da li moze sam (automatski) da prati puls. Dok treniraš.

Za one koji duže imaju Gear Fit pitanje: da li moze sam (automatski) da prati puls. Dok treniraš.

Naravno, i izbaci ceo ritam tokom treninga u odgovarajućoj aplikaciji, kao što je endomondo

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Pokušavam to sa S-healt ali ne uspevam....

Pokušavam to sa S-healt ali ne uspevam....

Uh, ne sećam se kako radi na shealthu, posto nisam baš previše voleo tu aplikaciju, ali mislim da ne bi trebalo biti problema. Proveri da li imaš najnoviju verziju SW na gear fitu na XDA, i ako nemaš, a ne daje ti update, flashuj sa odinom

sent from e6533

d401d425f133777cf7eb0e551e421a31.jpg

Ovo je softver, ne znam da li je poslednja verzija. Dal se flashuje preko telefona?

Da, to je zadnja verzija..Flash ide preko odina, ne preko fona, ali svejedno, ne treba ti, i mislim da ga neće više ni nadogradjivati

sent from e6533

Čitao sam na xda da ima neki softver koji ima opciju da čekiraš autoslip. Ali kod mene to nema....

Da ako želiš da pratiš spavanje da to ne bi radio manuelno (svaki put moraš da udješ u opciju sleep ), a u automatskog modu on sam prepoznaje kada spavaš.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno