djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
SOT? [emoji3]Evo gear 2 neo, osvetljenje 5/6, bez ambijentalnog osvetljenja..![]()
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
sent from e6533
SOT? [emoji3]Evo gear 2 neo, osvetljenje 5/6, bez ambijentalnog osvetljenja..![]()
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
Javi se kad si po Ns da vidim to cudo uzivoStigao mi jutros Gear S2, prvi utisci su vau. Jedina zamerka za sad je sto nema zvučnik pa samim tim nije moguce obaviti razgovor, sto bi bilo poprilicno zgodno dok naprimer vozim...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
A, da probaš sa Bt sluškom...Stigao mi jutros Gear S2, prvi utisci su vau. Jedina zamerka za sad je sto nema zvučnik pa samim tim nije moguce obaviti razgovor, sto bi bilo poprilicno zgodno dok naprimer vozim...
Znam sa moze i tako, svakako ne pricam dok vozim, vec sam samo rekao da bi bilo zgodno da ima. Za te pare su mogli sa ga ubace..A, da probaš sa Bt sluškom...
sent from e6533
Znam sa moze i tako, svakako ne pricam dok vozim, vec sam samo rekao da bi bilo zgodno da ima. Za te pare su mogli sa ga ubace..
Nisam primetio da je apple watch veći od gear s2 a ima zvučnik?telefon bi bio veci, baterija ne bi mogla dan, zvuk bi bio očajan... Dal da nastavim? [emoji14]
BTW, google upravo predstavio android wear 2.0 , ouuu jeaaa
Toliko smo veliko tržište da sam jedva i ovo našao, a i nisam pronašao 3g u Classic varijanti da postojiPa sto nisi uzeo 3g verziju onda, imao vi zvucnik![]()
Može, svaki dan kad vozim upravo koristim taj scenario...Pitanje za korisnike gear fita: jel se može u isto vreme povezati telefon sa satom i sa Bluetooth u kolima?
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Istrčavaš ženu ili si joj lični trenerDa, meni povezan sad i sluske i zenina narukvica miband
Moras da proverisIstrčavaš ženu ili si joj lični trener![]()
Nisam primetio da je apple watch veći od gear s2 a ima zvučnik?
Koji fon imaš?Uzeo Gear Fit i prvi utisci odlični. Smeta samo što nema funkciju Anti Lost (da te opominje ako zaboraviš telefon). Jel ima neko iskustvo šta je dobro instalirati od silnih dodatnih programa?
Jok, koliko ja znam, mislim nemaš u meniju, ali možda neki mod, mada nisam video ništa slično, a imam gear fit dosta dugo...Galaxy S6 DUOS. Zavibrira jednom ali posle nekog vremena i jako slabo... Može li se vibracija pojačati?
Baterija se najviše troši kada sat nije povezan sa telefonom, a bt je uključen. Naravno, ako ti je svaki čas uključen ekran, ili gesture , i to utiče... Ali opet ne bi smela da traje ispod 2-3 dana...Pocela je baterija malo slabije da traje ovih dana na gear fit, sta da mu radim? Moze li ista samostalno da se promeni?
Naravno, i izbaci ceo ritam tokom treninga u odgovarajućoj aplikaciji, kao što je endomondoZa one koji duže imaju Gear Fit pitanje: da li moze sam (automatski) da prati puls. Dok treniraš.
Uh, ne sećam se kako radi na shealthu, posto nisam baš previše voleo tu aplikaciju, ali mislim da ne bi trebalo biti problema. Proveri da li imaš najnoviju verziju SW na gear fitu na XDA, i ako nemaš, a ne daje ti update, flashuj sa odinomPokušavam to sa S-healt ali ne uspevam....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari