Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moguce da nema jos nigde u Srbiji da se uzme 360 druge generacije.

Ako si u lovi naruci ga preko amazona :) jeste da ces platiti 100e preko ali sve ima svoje..

On ovde ionako ne bi bio ispod 400e.. Huawei watch je 55000din.

Poslednja izmena:
Meh nisam bas nesto ni zagrejan toliko da bih ga kupio. Ali katastrofa koliko je motorola nedostupna na nasem trzistu, imaju li oni mozga uopste?

ja sam kupio kod nas prosle godine
imas i po oglasima

mene zanima zasto nigde nema zenwatch 1 ili 2

Pitao sam ja asus srbiju,iz nekog razloga jos nece da guraju satove na ovo trziste..

Stoji. Ali cisto radi sirenja brenda,sta znam..(pricam o asusu)

motorola se bila i povukla skroz iz evrope svojevremeno? Ja motorola telefon ovdje u CG nisam vidio pa bar par godina... A tako sam želio Moto X predzadnji :cool:

ma gde je skupo, pa zenwatch 2 kosta 150 dolara nov svuda u svetu
zenwatch 1 kosta jos manje

bukvalno ih nema ni na oglasima

Nema šanse. Treba tu uračunati carinu i porez i zaradu prodavca. Opet bi cena bila visoka. Mada, hipsteraj je jak, pa će možda biti neka masa koja će kupiti.
BTW, drugar je ima. Odličan telefon. Toliko je dobar da ja razmišljam da uzmem nju umesto 6P i uštedim 150e

Samo napred neces pogresiti a neces se ni pokajati. Za 150 uzmi moto 360 da uparis i hipsteruj do besvesti.

Najjeftinije sam nasao 170e od preko bez kutija opreme itd..

Da li neko ima LG G Watch R W110 ili je bar imao dodira sa istim? Koja mu je cena okvirna?

питање за све вас: да ли вам и колико отприлике краће траје батерија на телефону откако сте га повезали са смартвочом?

питање за све вас: да ли вам и колико отприлике краће траје батерија на телефону откако сте га повезали са смартвочом?
Ne mnogo, ako bih morao da izrazim u ciframa, možda 5%, naravno, podrazumeva se 4.0 LE konekcija, starije sigurno vuku više

sta znam, mozda je i do ovih Moto Body i slicnih aplikacija, al nesto mi sumnjivo trajanje na LG G4... Mada, prvo bih trebao da probam factory reset nakon prelaska sa LP na MM :)

[youtube]s6AMj5NduFU[/youtube]

Ozbiljno ga nahvalise.

Мени стигао апдејт на Андроид 6.0.1. синоћ на Moto 360, проверите и ви.

instalirao jutros na 360, ne vidim nikakvu promjenu, osim 3 nova wrist gestures

Jel ima neka preporuka do 100$ bez carine, šta kupiti da valja?

Bolje lovi neki moto 360 ako se pojavi po ok ceni na kp, slično će te izaći...

ne mozes to pouzdano da tvrdis nakon samo 1 ili 2 dana od apgrejda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno