Podržavam.Ja mislim da bi bilo krajnje zgodno da se za Huawei otvori posebna tema, jer ja više o drugim satovima teško pronalazim bilo kakvu informaciju.
Sa vibera meni kako kad, nekad mogu da pročitam, nekad mi i sliku koju neko pošalje prikaže a nekad i uglavnom samo "new message"A zasto mi stigne na satu samo obavestenje da imam viber poruku. Ali ne mogu da je procitam a satu, samo na tel.?
P40 Pro+
Ne, kupio sam sat i povezao sa tel. Sumnjam da je do Huaweia. Posto nema google fabricki. Mozda fali neki fajl...@R-GTI
Nisam razumeo, da li si povezao drugi/novi telefon sa satom ili je odjednom prestalo da radi sa telefonom koji je inače povezan sa satom?
Inače ja imam Samsung Galaxy Active 2 + POCO X3 i sve poruke i pozivi mi stižu na sat tako da priča da radi samo Samsung+Samsung varijanta ne pije vodu.
Sent from my landline using Tapatalk
Nisam znao za tu mogućnost na GT2.Kod GT2 se to zove "pametni alarm" i može da zvoni i 5 min ranije ako detektuje da ne spavam čvrstim snom. Zbog toga ga ne koristim, već "alarm za događaje" koji zvoni baš u zadatao vreme. Vidi da li tako nešto ima kod tebe.
1. Ako me neko zove na Viber, sat ne zvoni već izbaci na kraju samo propušten poziv kao notifikaciju.