Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni nije jasna finta sa ovim satovima... mislim aj ok da kostaju oko 50 evra. ali dati 350 evra za ovako nesto... za 150-200 evra ima sat sa safirnim staklom, kucistem i narukvicom od titanijuma i trajace 50 godina, a ja treba da dam 350 evra za neku glupost sa gumenom (???) narukvicom sto ce da zastari za godinu dana, a upitno je koliko bi trajalo?? gde je tu poenta? ja nosim trenutno sat koji je star 20 godina. kad ce gear s2 da mi traje 20 godina?

Poslednja izmena:
^ Pa vec je bila rasprava o ovome, taj tvoj sat star 20 godina sluzi samo da ti pokaze tacno vreme, i to je to. Ako ti za drugo ne treba, nema potrebe da razmisljas o ovim smart satovima.
FYI. Postoji Apple Watch verzija od preko 1000$, pa cak i preko 17000$ pa ljudi kupuju.

meni nije jasna finta sa ovim satovima... mislim aj ok da kostaju oko 50 evra. ali dati 350 evra za ovako nesto... za 150-200 evra ima sat sa safirnim staklom, kucistem i narukvicom od titanijuma i trajace 50 godina, a ja treba da dam 350 evra za neku glupost sa gumenom (???) narukvicom sto ce da zastari za godinu dana, a upitno je koliko bi trajalo?? gde je tu poenta? ja nosim trenutno sat koji je star 20 godina. kad ce gear s2 da mi traje 20 godina?

moto 360 je od nerdjajuceg celika i narukvica isto, sigurno ce trajati bar sto se tice fizickog dela

Najgoru kombinaciju sam dobio, bolje bi mnogo bilo da je srebrni i metalna narukvica :)

Prilozi

• IMG_20151025_132116.jpg
    IMG_20151025_132116.jpg
    1 MB · Pregleda: 145
  • IMG_20151025_132225.jpg
    IMG_20151025_132225.jpg
    735.5 KB · Pregleda: 136
  • IMG_20151025_132324.jpg
    IMG_20151025_132324.jpg
    812.9 KB · Pregleda: 113
Nisam znao da se prodaje sa koznom narukvicom..

Ko ga uvozi u srbiju ? Gigatron win win ili neki provajderi ? Osecam pocetna cena 55000 din :)

Najgoru kombinaciju sam dobio, bolje bi mnogo bilo da je srebrni i metalna narukvica :)
da bolje bi bilo mnogo da je metalna narukvica... ali ni ovaj ne izgleda lose...

kroz jedno 5/6/x godina kad budu barem duplo tanji i lepsi i kad budu ekrani takvi da se na suncu vide kao da je pravi sat, a baterije takve da moze da drzi bar desetak dana, safir staklo, titanijumsko kuciste i narukvica za ispod 200 evra eto i meni jednog :) :) :)

Poslednja izmena:
Mislio sam da je tanji ovaj Huawei, ovako sa strane izgleda dosta... cudno i neprakticno.

Fino je to sve i lepo, ali mislim da je cena prevelika, gledam ovde u de huawei smartwatch, ima za 399e i 449e, mnogo, bar moje mišljenje.

Kada Huawei Watch bude bio dostupan u decembru u našim prodavnicama, dolaziće sa metalnom brazletnom sa karikama i to u dve varijante - crnoj i srebrnoj.

Očekivana cena: oko 65.000 RSD za varijantu za metalnom narukvicom - oko 539 evra

Omanuo sam za 10.000 din :)

http://www.benchmark.rs/artikal/test_huawei_watch-3989/4

Edit:
Steta sto asus nije progurao svaj sat na srpsko trziste,cenim da bi bila manje vise ok cena za takvu vrstu uredjaja

Poslednja izmena:
Ja se nešto onako razmišljam, da u neki naredni period kupim sebi neki smartwatch. Huawei mi se sviđa, ali to je previše za sat, zapao mi za oko Motorola Moto 360 metal Edition Smartwatch nov ima ovde u de za 199e. Valja li uopšte moto 360? Vizuelno mi lepo izgleda...

Neko je pričao na forumu da moto 360 dosta laguje kada se poveže sa telefonom. Koliko se dobro drži kod tebe?

lagovao je dosta sa starijom verzijom android wear aplikacije, sada radi skroz dobro

Vrlo korisno da čitaš pdf kada si u školi/faksu [emoji24]

Pa bolje i to za 15 eura nego da dam 500 da gledam koliko je sati i da ga sinhronizujem sa telefonom. To je za malu decu prijatelju.

znaci mali bi da prepisuje... takve vas najvise volim, varalice. u sto nisi kod mene na ispitu da ti slatko lupimo zabranu polaganja, pa samo da se ceses kad ti zvizne godina.

Kad mogi prodesori i dekani da kupuju diplome, a i presjednici, mogu i ja prepisat jedan zadatak :p
Super sto si se pohvalio.

jel ima gdje u BG da se sad uzme motorola 360 gen 1? Ja ju vec imam, ali drug mi ide sjutra na dan do BG, bi da je uzme i sebi, pa ako sta naleti, da mu prenesem...

mislim da sam video u balkanskoj u nekom trznom centru da imaju u ponudi
zaboravio sam samo radnju tacno

mada pun je i kp

@i don't know
ne mozes instalirati nista na taj sat, ja sam ga imao, pa sam ga podelio na gw pre par meseci
sat je odlican za te sitne pare, ali je daleko od bilo kog krstenog sata
inace i taj sat se povezuje sa telefonom kao i oni skupi

ti skupi su skupi jer imaju dosta ozbiljniji hardver, jer imaju smart os, jer na njih mogu da se instaliraju aplikacije, a onda i zato sto su napravljeni od kvalitetnih materijala
iskreno je moto 360 za nekih 200e koliko sada kosta mnogo bolja kupovina od nekog obicnog sata koji isto toliko kosta

ti kineski satovi su super, jako su jeftini i interesantni, ali su igracke u poredjenju sa android wear satovima

drugo, mislis da niko nece videti da prepisujes sa sata? mislis da je to toliko neupadljivo
takvi satovi upadaju u oci i nemoguce je provuci se neprimecen

desava se da kad imam predavanja, pridju ljudi posle casa u fazonu "jao kakav ti je to sat, crn mu ekran, a onda svetli nesto desava se"

sto se tice tvoje etike o prepisivanju
nemoj posle da psujes radnika u banci(ili na nekoj drugoj poziciji) kada je spor, nevest ili kada ti za**** nesto....seti se da je zavrsio fakultet verovatno na isti nacin na koji i ti planiras

Poslednja izmena:
Sto su svi odma pomislili na prepisivanje, ima toliko uctivog štiva koje moze da se cita preko sata itd, po meni je prakticnije da procitam nesto na brzaka sa sata nego da vadim telefon svaka 2 minuta, pogotovo ko ide busom i putuje svaki dan...

Ne branim ga, licno mislim da kada bi svi u drzavi radili svoj posao ne bismo bili gde jesmo, a to mozemo promeniti samo ako se ne budemo vodili onim pa kad mogu drugi mogu i ja..

Ne vidim koje je to kp pun moto 360-tki uđem u mobilni telefoni kucam moto 360 juce je bilo 2 komada danas samo jedan..

Poslednja izmena:
gledao sam pre par dana kp, bilo je bar 5 komada moto 360

inace rekao je da hoce da prepisuje

Poslednja izmena:
imam moto 360, prezadovoljan sam
Daj malo više nekih informacija o moto 360, nisam do sad bas nešto obraćao pažnju na smartwatch, koliko je uopste korisna stvar u praksi...
Da li radi i sa Huawei telefonima, i na koji način se povezuje moto 360 sa telefonom, Bluetooth? Ovde u de je nov 199e, polovnih ima vec od 100e
Edit :
Ili da ipak malo sačekam, pa da idem na Huawei smarthwatch classic ili Active? Pitanje, u čemu je uopste i razlika npr izmedju Moto 360 (1 i 2) vs huawei classic, Active?
Hvala i pozdrav

Poslednja izmena:
moto 360 mozes da povezes sa svakim android telefonom ili tabletom koji ima sistem 4.3 ili noviji
to se radi preko bt pomocu android wear aplikacije
kada se sat poveze, preko mobilnog se skinu aplikacije koje se potom instaliraju automatski na sat
sad pokazuje sve notifikacije, poruke i pozive sa telefona i cak se moze i odgovarati na poruke ako se instalira messenger aplikacije
takodje se mogu okretati i brojevi telefona, a moguce je i javiti se na poziv
cesto na satu vidim da mi zvoni telefon, javim se i kazem da me sacekaju da izvadim telefon iz torbe
u glavnom, jako korisna stvar

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno