Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma gde moguće, neće da izbace svoje app za Windows phone a kamoli da prilagođavaju Android wear za njih.

2-gear-s2_mendini_band_0901_2-970x647-c.jpg

Samsung’s Gear S2 gets a makeover from Italian designer Alessandro Mendini

Najisplativije je kupiti moto 360. prvu generaciju ..Ko ce jos u Srbiji dati 300e za sat ??Za 150$ dobijes odlican sat ..A ovaj Samsung je dobar ali ne znam da li moze da se poveze sa drugim telefonima ..

Najisplativije je kupiti moto 360. prvu generaciju ..Ko ce jos u Srbiji dati 300e za sat ??Za 150$ dobijes odlican sat ..A ovaj Samsung je dobar ali ne znam da li moze da se poveze sa drugim telefonima ..

dao sam ja za moto360 279 dolara jos odavno a u srbiji sam :D

Naravno da moze. Ne moze sa iPhone telefonima ali valjda ce i to da odrade, procitao sam da rade na tome.

ELE-WATCH.pnghttp://www.androidheadlines.com/2015/09/elephones-android-wear-powered-ele-watch-surfaces.html

Ово би можда било толико приступачно да можемо да га купимо. Округао екран, комплетан, без одсеченог доњег дела, кажу да ће да буде Android Wear мада није потврђено још. По изгледу јако сличан Huawei watch-u којег би једино купио од свих тренутно расположивих, само кад би био јефтинији.

Poslednja izmena:
Izasao update za moto 360, tj. motorola connect. sad su tu satovi sa moto 360 (2015). :)
inace, stigao sat iz Amerike, odlicna stvarcica. :)

150$. Donela mi drugarica pa nisam plaćao carinu ili bilo šta drugo...

[youtube]Q8BgzSG6-kU[/youtube]

Youtube likovi dobili huawei sat . uskoro verovatno i reviewi

[youtube]fGYbUi7XuyY[/youtube]

Paklen a i pakleno skup :)

Meni nekako previše debeo i glomazan. Ja da jurim sat uzeo bih moto360, čekao sam drugu generaciju a oni opet staviše onu bušnu gumu... Huawei mi se ekstra dopada, ali je preskup. Šta znam, nemam običan sat, nosio bih neki koji se uklapa u kežual stil oblačenja.

eto huawei ima pun krug, al nema light sensor, i prc, ne valja to nikako, gledajuci testove. Ochi izbi!

btw, ukljucih ambient mode na 360 - sa jedne strane super sto sat izdrzi cio dan bez problema sa tom opcijom, al sa druge, makar sa ovim apdejtom zadnjim ekran meni nije stalno upaljen? o_O Pali se isto na gest/pokret, ili kako vec, nisam provalio, ali nije uvijek upaljen...

Da bi ambient mod bio uvek upaljen, isključi tilt to wake. Onda uvek radi. :)

...mmmm, jesi siguran 100%? Jer ja te opcije nemam, samo "wrist gestures", sto em nije to, em sad probao, i opet se gasi ekran...

Da, ali se isključuje preko Android wear aplikacije na telefonu. Ambient mod uključen, tilt to wake isključen

nadjoh jutros slucajno, jer je sinoc izasao android wear apdejt, pa sam cackao po opcijama :) Danas cu da testiram...

[youtube]BO6J3I-5Lqk[/youtube]

Apsolutna legenda. Uvek sam se pitao da li neko kupuje ove gear satove od samsunga kad ono lik je ladno fan istih :)

^ Dobar unboxing/review, i pored toga sto su mi ovi satovi nezanimljivi rado bih posedovao ovaj S2. Meni licno se vise svidja od S2 Classic.

Edit:

Uh, ne znam bas. :D

Poslednja izmena:
Kakvi su kinezi?

[YOUTUBE]TkS35CEFkr4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
imam na mom kanalu unboxing tog sata
podelio sam ga na gw, inace radio je ok par dana dok ga nisam poklonio
stvarno korisna stvarcica za $19 koliko kosta sada

koji sat radi odnosno se uparuje sa LG G3 DUAL tel, koji je po vama dobar sat

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.