Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno da automatski uključi sleep mode u određeno vreme...

sent from e6533

Automatski boban trebalo da ga detektuje. (Spavanje)

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Da li neko poseduje ili je posedovao Motorola 360 1st gen? Zanima me kakve su mu performanse i koliko drzi baterija?

ima nas dosta. Ja, da ne bih razmišljao, punim svako veče, i kad ostane preko 50%. Evo konkretno, prošla ponoć i 34% je... Ali držim upaljene opcije za gestove i ambient screen. Performanse - ne znam šta da kažem, android wear je prosta stvar, ne znam šta bih dobio da imam gen 2, koristim ga prije svega za notifikacije i gledanje vremena, tu brzina procesora ne igra neku ulogu...

imam ja, super je i dalje, kada ga koristim uz iphone se, radi znatno brze i duze drzi bateriju nego kada je uparen sa android telefonom
ne znam zasto doduse

zato sto nemas svu funkcionalnost koju bi imao na androidu :D Radi li ti google now, voice komande, notifikacije iz recimo whatsapp i vajbera?

rade mi notifikacije, nisam probao google now, ali nisam ga nikada ni koristio osim radi probe kada sam kupio sat

nisam ulazio dublje u materiju, ali znam da na iPhone nemaš punu funkcionalnost. Situacija će se poboljšati kada izađe Android Wear 2,0, jer ćemo onda imati mogućnost da instaliramo aplikacije u samom satu, a ne u telefonu...
jedino što nešto nisam siguran da će to moći i na moto 360 v1

I ja ga imam jedno 6 meseci, i zadovoljan sam. Bateriju punim svako veče, isto je sve uključeno, ambijent, gestovi, wifi. Uglavnom baterija izdrži jedan dan.

Ima(o) neko ASUS ZenWatch 2, mozda..?

Klosari... U Americi je prilicno povoljan, mozda bih ga dobavljao nekako. A deluje mi bas lepo, i kao dobar model za smartwatch pocetnike.

Sent from my ASUS_Z00TD using Tapatalk

Opet gnjavim ovde, posto jos vagam, razmisljam: je l' imao neko Sony Smartwatch 3..? Kako se pokazao - pre svega, da li ugradjeni GPS donosi neku dodatnu vrednost, i da li je lako zameniti "shell" sa sve armband-om..?

Opet gnjavim ovde, posto jos vagam, razmisljam: je l' imao neko Sony Smartwatch 3..? Kako se pokazao - pre svega, da li ugradjeni GPS donosi neku dodatnu vrednost, i da li je lako zameniti "shell" sa sve armband-om..?

Odličan sat, ruznjikav malo, ali odličan. U to vreme sam imao plantronics bluetooth sluške, i na trčanje sam išao sam sa satom i slušalicama. Endomondo je bez greške beležio sesije, baterija je gurala između 2 i 3 dana.
Za ovo drugo ne mogu da odgovorim...

e6533

Hmm, kul, i ovo mi je korisna informacija.

Reci mi, jesi imao crnu verziju..? Kako se "slagao" sa nekim odevanjem koje se ne moze nazvati sportskim..?

Koristicu ga i za sport, ali ne bih voleo da mi izgleda tako da prakticno nigde drugde sa njim ne mogu, tipa na posao, jer cim obuces pantalone, deluje neuklopivo...

Znam da ova rasprava sad deluje kao da nije za Bench, ali ipak se radi o satovima, a tu i stajling igra ulogu... :D

Da, crnu, mislim da mu je crna boja i oblik prilično neupadljiv, tako da bi moglo da prođe...
Pošto ga imaš?

e6533

Recimo 120e, navodno nekoriscen, iz inostranstva, pretpostavljam "ispao iz kamiona"...

Mislis da je to dobra ponuda..? A mogao bih zamoliti i druga iz Amerike da mi donese jos koji armband, recimo beli ili metalni.

Ja idem za mesec u usa i kanadu, sta je sad best buy ako bi menjao moj gear fit?

Mene Tizen nekako ne privlaci, mozda je to glupa predrasuda, ali vise nade polazem u Wear...

A i dalje nisam, u stvari, ni prelomio da mi se zaista daje novac za smartwatch. :D

Mene Tizen nekako ne privlaci, mozda je to glupa predrasuda, ali vise nade polazem u Wear...

A i dalje nisam, u stvari, ni prelomio da mi se zaista daje novac za smartwatch. :D

Ja već godinu i po imam skoro non stop neki smartwatch, isključivi razlog su klinci, telefon mi je uvek utišan na nulu, i ko god me zove, ili piše, gledam na satu, često i odgovorim ako je neki tipski odgovor...Praćenje sportskih aktivnosti su u drugom planu, zato sam i prodao prethodni FR230 i uzeo i po treći put gear fit...

U suštini, ako nemaš neki jak razlog, bolje i ne uzimaj wear(sem ako nije SW3) , ne treba ti još jedan uređaj da ga puniš svake noći

e6533

Aham, hvala na savetu. U sustini, sve se svelo na "borbu" racionalnog razmisljanja i pasije prema gedzetima, pa videcemo ko ce tu pobediti. :D

A sto istices bas SW3?

Nisam ispratio, znaci pustise ga. Zanimljivo, videcemo onda za mesec kakve ce biti cene

Aham, hvala na savetu. U sustini, sve se svelo na "borbu" racionalnog razmisljanja i pasije prema gedzetima, pa videcemo ko ce tu pobediti. :D

A sto istices bas SW3?

Zato što je jedini android wear sa 2+ dana baterije...

e6533

Nista mi nisi olaksao. :D Ali bar jedno je sigurno - ako i budem uzimao smartwatch onda, bice SW3.

meni i dalje nije jasno zašto su ljudi spremni da iskeširaju 500 evra na ovako nešto. sad sam baš gledao, satova boli glava za oko hiljadu dve. to su satovi koji će vas nadživeti jedno tri puta. dok ovo ti daš 500 evra i za 4 godine mož ga baciš, nit ima vrednost, nit ćeš da ga nosiš. materijali užas - imaće sigurno tragove nošenja već posle par meseci. ja moj sat nosim svaki dan 10 godina, i izgleda kao da je izašao iz prodavnice - kombinacija safir hardmetal ne mož ga ogrebeš i da oćeš. preusmerite bre taj keš u neki chopard, patek philippe, cartier, charriol i nosiš dok si živ, a i jedno 5 generacija posle tebe.

kakvih crnih 500e? A i da jeste, koji to patek philippe moze da se uzme za 500e?

Ili zasto kupovati smartphone, kad mogu da uzmem ovo i ostavim ga unucima u amanet:
Bakelittelefon_1947a.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno