Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa neko me je napao za prepisivanje sa sigurnocsu da to radim, neka bude tako kad profesor kaze :)

u glavnom, neces moci da prepises sa sata
em sto ne moze, em sto je previse upadljivo

na kineske ne mozes da instaliras aplikacije, na ove normalne mozes

Koliko je realna cena tog sata kod nas jer znam da je i dalje na akciji u BestBuy-u za 150$ sa metalnom narukvicom..

kada je kostao $279 u inostranstvu, ovde je bio oko 300e
sada je skroz fer dati do 200e u srbiji ako ima metalnu narukvicu

kada je kostao $279 u inostranstvu, ovde je bio oko 300e
sada je skroz fer dati do 200e u srbiji ako ima metalnu narukvicu

Jako sam se sada zagrejao da ga kupim, pa me interesuje da li postoji trenutno neka bolja kupovina od Moto 360, koliko sam shvatio, problem je samo sto ima neki stari CPU ?

da ima neki single core 1ghz procesor koliko znam
mada meni je bagovao samo kada je na leto izasao update za android wear aplikaciju koji je bio uzasan...baterija je trajala premalo i lagovalo je sve
ali onda su posle dva-tri updatea sredili sve i sada baterija traje dosta i ne laguje mi vise

Стигао је и мени из USA за 149$ са металном наруквицом, први утисци су одлични. Прво што сам искључио је да се аутоматски пали на окрет руке, и сад батерија стварно може да потраје цео дан. Од јутрос је додатно појефтинио и сад је стварно приступачан широком броју корисника.

http://www.gsmarena.com/original_moto_360_is_now_only_9999-blog-14942.php

Додато:
мислио сам да ће да ми смета доњи црни неосветљени део на екрану али се то уопште не примећује у свакодневном коришћењу.

Poslednja izmena:
Jel ima gde u Srbiji da se kupi moto 360 druge generacije?

Još kada bi moglo kod nas da se naruči za 99$...

Dao bih ja i 150e za crni nov neotpakovan sa metalnom narukvicom...

Kako da nabavimo moto po ok ceni? :) Uzima mi se ali mi je žao da dam 190e na kp kada znam da Americi košta 90e.... :D Da idem za Ameriku...

ne kosta svuda 99 dolara, nego samo na nekoj akciji koliko sam razumeo

ovako kosta 150 dolara, tako da 160-190e na kp nije strasno

Naručuje se na google play store, isto kao nexus... :) Tamo je ta akcija...

Ali je e-ink ekran. To je skroz druga dimenzija po pitanju potrošnje.

Pozdrav , da li neko ima viska narukvicu(kais) za Sony smartwatch 2, planiram da kupim jedan sa oglasa ali nema original ?

Dajte mi predlog za besplatnu aplikaciju za telefon koja radi sa jeftinim koneskim satom. Hvala!

u uputstvu kineskog sata pise koju aplikaciju koristi
ne radi svaka sa svakim satom

Da li ima neko kojim slučajem moto 360 sa crnom metalnom narukvicom i viška 2 članka? Plaćam koliko god da treba, pošto ne mogu da nađem nigde da ima da se kupi posebno, a ne kupuju mi se druge narukvice.

Inače topla preporuka svim budućim moto 360 v1 vlasnicima je da urade "back crack prevention fix" pre nošenja.

koji je sat u pitanju

Najjeftiniji sa alija. Nasao sam dosta o njemu na xda. Kopija kineskog jeftinog modela ali ga hvale da je dobar za te pare i ne izgleda lose. Nema svoju aplikaciju nego ali ima raznih sa kojima radi mada ne moze da aktivira sve funkcije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno