Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Jel nova sezona Yellowstone-a u 4K na Premium paketu?

Jel koristi neko aplikaciju na Amazon uredjajima? Iz cistog mira mi prestali raditi titlovi :unsure:

Amazon Cube, 2nd, rade titlovi, ponegde pomesani srpski i slovenacki.

Ako neko ima slobodno mesto u 4K grupi, godišnja pretplata ja sam za. Može kontakt preko PP.

Опет, поново има доста ствари које немају превод, ово је више катастрофа жива!!!

Ako neko ima slobodno mesto u 4K grupi bez reklama javite, može mesečna ili godišnja pretplata.

I ja sam zainteresovan za jedno mesto u grupi 4K Showtime. Javite se.

Од када то постоји скај шоутајм у 4К?!?! :unsure:

Ima dva meseca

Ajde da ponovim, možda se neko javi..
Zainteresovan za jedno mesto u grupi 4K Showtime, ili razmena? Javite se...

Da li će dodavati i ostale sezone serije “Evil”? Samo jednu sezonu imaju i to bez prevoda (mada mi nedostatak prevoda nije problem), a ostale sezone nisu ni na jednom servisu u Srbiji. U Americi su na Paramountu sve sezone.

zanimljivo da kad u BiH udjem u Paramount+ app na TV-u prikazuje mi pricing u KM

IMG_6322.jpeg

To uzima sa play store-a. I meni izlazi u nigerijcima iako ne radi servis u Nigeriji.

Na Google Play Storu nudi 50% popusta. Da je neko probao? Da li cena važi za mesečnu ili samo za godišnju pretplatu?

Prilozi

• Screenshot_20241208_143745_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20241208_143745_Google Play Store.jpg
    136.5 KB · Pregleda: 103
Yettel je uveo SkyShowtime u ponudu.

Ne bih ni znao da nisam video dodatak u Yettel aplikaciji, nije bilo nikakve pompeznije najave.

Screenshot_2024-12-11-15-14-56-974_rs.telenor.mymenu-edit.jpg

Jel Standard paket ili 4K?

Pošto Yettel navodi da su dostupna dva strima istovremeno, onda kapiram da je Standard paket.
A i cena dodatka van aktivacije u slotovima unutar paketa je 599 din. - ne verujem da su se baš toliko isprsili za 4K paket :)

Da li se aktivacija preko yetela radi sa kodom kao za druge aplikacije? Ako otkazem pretplatu preko kartice na istom nalogu mogu da dodam kod od yettela?

Jel su makar povecali broj prevedenih serija? Sad kad su i u A1 i Yettelu

Nazad
Vrh Dno