Mislim da tad nije ni bio update za jedno placanje,vec posle toga
Nije vise aktuelno!Jos uvek aktuelno! Jos 1 za premium 4k paket!
Meni se dešavalo na Philipsu iz 2020 godineJel se dešava nekome da secka Skyshowtime na Smart tvu na po par minuta? Imam neki Tesla 4k, nije naravno skup i kvalitetan model, ali vidim da se ovo dešava samo na ovoj app, na Netflixu i MAX-u nema ovih problema...
Meni se dešava. Secne slika na par sekundi i nastavi posle normalno. Nije do interneta...Jel se dešava nekome da secka Skyshowtime na Smart tvu na po par minuta? Imam neki Tesla 4k, nije naravno skup i kvalitetan model, ali vidim da se ovo dešava samo na ovoj app, na Netflixu i MAX-u nema ovih problema...
Znači nisam jedini... Koji je TV kod tebe u pitanju? Aplikacija može mnogo bolje da se optimizuje...Meni se dešava. Secne slika na par sekundi i nastavi posle normalno. Nije do interneta...
Reklo bi se da ti je slab tv ili mrežna kartica na TV-u ili i jedno i drugo. Kolika ti je brzina neta na TV-u, ako si je merio?Jel se dešava nekome da secka Skyshowtime na Smart tvu na po par minuta? Imam neki Tesla 4k, nije naravno skup i kvalitetan model, ali vidim da se ovo dešava samo na ovoj app, na Netflixu i MAX-u nema ovih problema...
Jesam, 200/200 od 400/200 mbps, što je i više nego dovoljno, nije do toga svakako, MAX, Netflix, Move rade super, izgleda da je slab TV jer je u pitanju Tesla 4K model od 25k dindži 😅...Reklo bi se da ti je slab tv ili mrežna kartica na TV-u ili i jedno i drugo. Kolika ti je brzina neta na TV-u, ako si je merio?
Super brzina, ovaj moj novi Samsung S90C ima slabiju mrežnu, samo do 100Mb. Izgleda da je onda do TV-a, tj kao što ti reče neoptimizaovane aplikacije koja traži više resursa... 🙄Jesam, 200/200 od 400/200 mbps, što je i više nego dovoljno, nije do toga svakako, MAX, Netflix, Move rade super, izgleda da je slab TV jer je u pitanju Tesla 4K model od 25k dindži 😅...
Bez obzira na to cija je serija, s vremena na vreme, serije odu na nejki drugi servis, npr, Nurse Jackie je sad, mislim, na amazonu... St Denis Medical je nova serija, tek krenula da se emituje, pretpostavljam da ce proci neko vreme pre nego sto krene kod nasIsprobah SkyShowtime prvi put, da iskoristim trenutnu akcija za 1.99€ i razočaran sam, iskreno. Nije mi jasno koja je logika da nemaju u ponudi vlastite (Showtime, Peacock itd) original serije. Gde bih inače trebao da pogledam te serije ako ne na ovom servisu.
Nurse Jackie (Showtime) nema, Based On A True Story (Peacock) nema, St. Denis Medical (Peacock) nema itd. Chucky jedna sezona, bez prevoda…
Ne znam za WebOS, ali za sada zadovoljava moje potrebe, ako ništa više, barem su offer 3 months trialDa li sadrzaj vredi da se uzme uz A1 promo 3 meseca besplatno servis? Radi li ok na web osu app?
i meni istoMeni je skinuta danas uplata iz jednog dela. Nije više odvojeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari