Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Što bi se reklo "nema na šta", nema tog paketa kod nas.

Što bi se reklo "nema na šta", nema tog paketa kod nas.
Pa nema ga nigde. Od 29. oktobra tek kreće taj paket na svim tržištima na kojima posluju, uključujući i Srbiju. Samo bez ovog popusta, naravno.

SkyShowtime Premium will be available in all of SkyShowtime’s 20+ markets simultaneously on 29 October including Albania, Andorra, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czechia, Denmark, Finland, Hungary, Kosovo, Montenegro, North Macedonia, Norway, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.

… nadam se da je neko polovično preneo(prekucao) tekst… mada, ovo je dobar razlog da nas nateraju da se oprostimo…

Pa nema ga nigde. Od 29. oktobra tek kreće taj paket na svim tržištima na kojima posluju, uključujući i Srbiju. Samo bez ovog popusta, naravno.

SkyShowtime Premium will be available in all of SkyShowtime’s 20+ markets simultaneously on 29 October including Albania, Andorra, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czechia, Denmark, Finland, Hungary, Kosovo, Montenegro, North Macedonia, Norway, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.

Bila je neka takva polovična lista zemalja (bez Srbije) gde će biti dostupan Premium i kada je bilo reči da će početi pre nekoliko strana, pa je tek posle postavljena kompletna lista. Nadam se da je to i ovde slučaj i da će postojeći popust od 50% moći da se prenese na Premium :)

Vidim da su malo osvezili vizuelni indetitet, mogli bi malo i aplikaciju da osveze. Nekako mi je zastarela.
Malo boje, malo modernizacije. Aplikacija im je ostala u 2015. godini

Prilozi

• IMG_2539.jpeg
    IMG_2539.jpeg
    78.9 KB · Pregleda: 25
Ovo je cista diskriminacija i validan razlog po meni da
… nadam se da je neko polovično preneo(prekucao) tekst… mada, ovo je dobar razlog da nas nateraju da se oprostimo…
Apsolutno se slazem, do sada sam bio uz njih uprkos odredjenim nedostacima i sl.
Ako se ovo ispostavi kao tacno, zaista ne znam kako ostati kod njih i preci preko ove diskriminacije. Videcemo uskoro, ali izgleda da ce biti "bye bye".

Pojavio se Premium u cenovniku na sajtu za Srbiju po ceni od 10€ mesečno, nažalost, nema ponude za doživotnih 50% popusta, što je i bilo očekivano pošto Srbija nije bila navedena u zvaničnom saopštenju. Ko uzima na 6 ili 12 meseci odjednom, Premium ga izađe 6,58€ mesečno.

Novim korisnicima nude samo Standardni plan bez reklama za 2 € mesečno tokom prva dva meseca, a zatim po redovnoj ceni od 8 € mesečno. On košta 5,25€ mesečno ako se uzima na 6 ili 12 meseci odjednom.

yvUvJTz.png

bguJUEO.png

Za 12 meseci je cena dvostruko veća nego za 6, što će reći da nema dodatne uštede.

kad da proba kad se tek pojavljuje?

za nas matore sa tim "doživotnim" popustom uslovi/pravila eventualno pišu negde zavučeno

SkyShowtime adds 4K, HDR10 and frame rate matching
The new Premium plan offers at least 70 titles in 4K, some with HDR10, according to FlatpanelsHD's count.
SkyShowtime's app does not switch between SDR and HDR, or adjust frame rates, on Chromecast with Google TV either.
2 Fast 2 Furious
Bob Marley: One Love
Fast & Furious
Fast & Furious 6
Fast Five
Beverly Hills Cop
Gangs of London season 2
Gladiator
Indiana Jones and the Last Crusade
Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
Indiana Jones and the Temple of Doom
Jack Reacher
Jack Reacher: Never Go Back
Jurassic Park
Jurassic Park 3
Jurassic Park: The Lost World
Jurassic World
Jurassic World: Fallen Kingdom
Knuckles
Mission: Impossible (1996)
Mission: Impossible 2
Mission: Impossible 3
Mission: Impossible – Dead Reckoning
Mission: Impossible – Fallout
Mission: Impossible – Ghost Protocol
Mission: Impossible – Rogue Nation
Paw Patrol The Mighty Movie
Scream
Shrek
Shrek the Third
Star Trek (2009)
Star Trek: Strange New Worlds – season 2
Star Trek Beyond
The Fate of the Furious
The Mummy Returns
The Tattooist of Auschwitz
Back to the Future
Back to the Future 3
Top Gun
Transformers: Age of Extinction
Transformers: Revenge of the Fallen
Trolls
Trolls: Band Together
War of the Worlds

A Gentleman in Moscow – season 1
Apples Never Fall
Billions – season 5
Concordia – season 1
The Holdovers
Fellow Travelers – season 1
Frasier – season 2
Halo – seasons 1-2
Migration
Las Pelotaris 1926 – season 1
Lawmen: Bass Reeves – season 1
Mary & George – season 1
Mayor of Kingstown
Minority Report
Oppenheimer
Poker Face
Saving Private Ryan
Shrek 2
Special Ops: Lioness – season 2
Ted
The Fast & The Furious Tokyo Drift
Transformers 1
Transformers 3
Tulsa King – season 2
World War Z
Yellowstone – seasons 1-5

U Holandiji 5,99€
IMG_4453.jpeg

Ja sam upravo malo istražio oko prelaska na Premium (sa Standardnog plana sa popustom) koji se sada pojavio na nalogu kao opcija za nadogradnju i izgleda da definitivno nema ništa od 50% kod nas za Premium, kako za novi nalog, tako i za postojeći sa popustom (za nadogradnju).

Samo zemlje koje su navedene na onoj listi sa zvanične stranice.

Dal bi prošlo sa VPN-om, to treba probati.

Na zalost ni u Crnoj Gori nista od premijuma sa 50% popusta za stare korisnike

VPN samo kod plaćanja? Ništa drugo ne treba rumunsko?

Cek, mi u Srbiji ne mozemo da predjemo na Premijum i da imamo 50%, dok ovaj standardni paket nam vazi i dalje za 50% manje?

Nazad
Vrh Dno