almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 415
A razlika između ta dva plana je samo u kvalitetu slike?
Nema poente njima da pišeš na chat, to pokriva AI i apsolutno nikakav smislen odgovor tu nećeš dobiti, samo će te vrteti u krug.Ја сам им писао и наравно за Србију, нема!!!
Nije samo u kvalitetu, Premium ima više istovremenih strimova od drugih i mogućnost da neke sadržaje skineš za oflajn gledanje (ili da skineš više nego na drugim planovima).A razlika između ta dva plana je samo u kvalitetu slike?
Apple tv proradio kad sam ukljucio rumunski vpn,posle radi i na srpskoj ip adresi.Android nece i dalje.Ja sam proletos uzeo običan godišnji plan (ne znam kako se zove) preko Rumunije. Međutim, ne mogu da gledam bez vpn. Koristim CyberGhost.
Ne znam kakva je situacija sa premium paketom.
Njima je marketing bio los, ja kad ljudima kazem da tamo imaju sinhronizovani crtaci, odmah ih zainteresuje.Mislim da kod nas skyshowtime ima malo pretplatnika, pored HBO koji moze da se dobije u okviru neke od pretplata za kablovsku/mobilni i netflixa...Iz mog okruzenja dosta ljudi ni ne zna da postoji, redom idu Netflix, HBO, Amazon, Disney............ SkyShowTime
Tek su krenuli, vidim da je bilo price da ce uskoro i toga bitiKo ih sprečava da naprave ugovor sa ovdašnjim kompanijama, kao što radi HBO, imali bi značajno više korisnika.
I dalje u ponudi, evo javno da znate: 700din / 3 mesecaImam jedno mesto za skyshowtime, paket Standard bez reklama (lifetime 50%), ko je zainterosan nek se javi
Jos trojicaJa sam ostavio ponudu na pogresnom mestu izgleda . Premijum moze 5 slotova, ako imamo jos cetvoricu po 16 evra godisnje...eto nas sa accountom
popunjenoJos trojica
Pa bukvalno odeš na skyshowtime, naslovna strana.Jel nešto menjano što se tiče pretplate za nas koji imamo 50% popusta? I dalje 4€ mesečno ili grešim? Gde mogu da vidim cenu za 4K paket ili ne mogu da pređem na njega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari