Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ја сам им писао и наравно за Србију, нема!!!
Nema poente njima da pišeš na chat, to pokriva AI i apsolutno nikakav smislen odgovor tu nećeš dobiti, samo će te vrteti u krug.
A razlika između ta dva plana je samo u kvalitetu slike?
Nije samo u kvalitetu, Premium ima više istovremenih strimova od drugih i mogućnost da neke sadržaje skineš za oflajn gledanje (ili da skineš više nego na drugim planovima).

Meni prijava preko Rumunije uspela,ali mi izbacuje ovo kad pokušam da pustim sadržaj.
Preko browsera radi ,android app i apple tv jok.

Prilozi

• Screenshot_2024-10-29-17-14-02-81_3befdf1420d3ea7f03296266edefa743.jpg
    Screenshot_2024-10-29-17-14-02-81_3befdf1420d3ea7f03296266edefa743.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 130
Poslednja izmena:
Ja sam proletos uzeo običan godišnji plan (ne znam kako se zove) preko Rumunije. Međutim, ne mogu da gledam bez vpn. Koristim CyberGhost.

Ne znam kakva je situacija sa premium paketom.

Ja sam proletos uzeo običan godišnji plan (ne znam kako se zove) preko Rumunije. Međutim, ne mogu da gledam bez vpn. Koristim CyberGhost.

Ne znam kakva je situacija sa premium paketom.
Apple tv proradio kad sam ukljucio rumunski vpn,posle radi i na srpskoj ip adresi.Android nece i dalje.

A jel probao neko preko VPN-a da uzme pretplatu sa popustom i pusti aplikaciju na Samsung TV-u?

Mislim da to nece funkcionisati posto sam preko controld i nase pretplate pokusao da pristupim EU verzijama i takodje sam dobijao gresku koju su ranije drugi clanovi prijavili.
Inace, otkazao sam pretplatu, verovatno sam bio medju prvima koji su ih podrzali i verovatno medju prvima koji odlaze. :) Jednostavno stvar principa i smatram da trebaju da vide odliv clanova kako bi im bilo jasno da su napravili los potez za nase trziste u vezi 4K pretplate.

Mislim da kod nas skyshowtime ima malo pretplatnika, pored HBO koji moze da se dobije u okviru neke od pretplata za kablovsku/mobilni i netflixa...Iz mog okruzenja dosta ljudi ni ne zna da postoji, redom idu Netflix, HBO, Amazon, Disney............ SkyShowTime

Mislim da kod nas skyshowtime ima malo pretplatnika, pored HBO koji moze da se dobije u okviru neke od pretplata za kablovsku/mobilni i netflixa...Iz mog okruzenja dosta ljudi ni ne zna da postoji, redom idu Netflix, HBO, Amazon, Disney............ SkyShowTime
Njima je marketing bio los, ja kad ljudima kazem da tamo imaju sinhronizovani crtaci, odmah ih zainteresuje.
Jednsotavno je da ih samo to i cena odvaja od konkurencije koja uglavnom ima veci i kvalitetniji izbor.
4k je apsolutno nebitan.

Ko ih sprečava da naprave ugovor sa ovdašnjim kompanijama, kao što radi HBO, imali bi značajno više korisnika.

Pa biće sa A1, pisano je o tome par stranica unazad, a ima i saopštenje na internetu...

Stigaomail juce...Bitno im je da su uspeli da nam spoje podeljenu pretplatu i sad placamo samo jednom mesecno, svaka im cast na ovome! Stvarno nesto neverovatno za 2024. godinu 😁

… vidim da su grunuli i veliki broj western klasika, South Park speciala i Božićnih filmova…

Imam jedno mesto za skyshowtime, paket Standard bez reklama (lifetime 50%), ko je zainterosan nek se javi

1000001374.jpg
I TV kanali!

Imam jedno mesto za skyshowtime, paket Standard bez reklama (lifetime 50%), ko je zainterosan nek se javi
I dalje u ponudi, evo javno da znate: 700din / 3 meseca

Da ne bude posle "jao pa sto gasite akaunte sa life time popustom, bas nemate dusu" javite se slobodno pa da opstane nalog

Ja sam ostavio ponudu na pogresnom mestu izgleda :) . Premijum moze 5 slotova, ako imamo jos cetvoricu po 16 evra godisnje...eto nas sa accountom :)

Jel i vama izbacilo da prihvatite da oni dele vase podatke sa drugima. U tekstu je pisao neki broj od njih 800 sa kojima bi delili...

Krenula distribucija preko A1, prva tri meseca besplatno onda 699 dinara preko Explore aplikacije dobija se Skyshow 1 i 2 ali je HD nije 4k

Ako neko ima jedno mesto (slot) usao bih u ovu ShowTime 4K grupu 5 korisnika za godinu dana, da delimo...Javite se u inbox 😃

Poslednja izmena:
Jel nešto menjano što se tiče pretplate za nas koji imamo 50% popusta? I dalje 4€ mesečno ili grešim? Gde mogu da vidim cenu za 4K paket ili ne mogu da pređem na njega?

Jel nešto menjano što se tiče pretplate za nas koji imamo 50% popusta? I dalje 4€ mesečno ili grešim? Gde mogu da vidim cenu za 4K paket ili ne mogu da pređem na njega?
Pa bukvalno odeš na skyshowtime, naslovna strana.
Cena je 9.99 za premium, godišnja 79e, ne važi za nas sa 50% popusta. Ako hoćeš popust i dalje, nema menjanja paketa.

Ja i dalje ne kapiram šta ja ovde plaćam. Svakog meseca mi skidaju 2,5€ + 1,5€ da nemam reklame, a kad pustim nešto IDU REKLAME po 5 sekundi pa tek onda ono što sam pustio.
Definitivno je sve izgubilo smisao.

Nazad
Vrh Dno