Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Jel nova sezona Yellowstone-a u 4K na Premium paketu?

Jel koristi neko aplikaciju na Amazon uredjajima? Iz cistog mira mi prestali raditi titlovi :unsure:

Amazon Cube, 2nd, rade titlovi, ponegde pomesani srpski i slovenacki.

Ako neko ima slobodno mesto u 4K grupi, godišnja pretplata ja sam za. Može kontakt preko PP.

Опет, поново има доста ствари које немају превод, ово је више катастрофа жива!!!

Ako neko ima slobodno mesto u 4K grupi bez reklama javite, može mesečna ili godišnja pretplata.

I ja sam zainteresovan za jedno mesto u grupi 4K Showtime. Javite se.

Од када то постоји скај шоутајм у 4К?!?! :unsure:

Ima dva meseca

Ajde da ponovim, možda se neko javi..
Zainteresovan za jedno mesto u grupi 4K Showtime, ili razmena? Javite se...

Da li će dodavati i ostale sezone serije “Evil”? Samo jednu sezonu imaju i to bez prevoda (mada mi nedostatak prevoda nije problem), a ostale sezone nisu ni na jednom servisu u Srbiji. U Americi su na Paramountu sve sezone.

zanimljivo da kad u BiH udjem u Paramount+ app na TV-u prikazuje mi pricing u KM

IMG_6322.jpeg

To uzima sa play store-a. I meni izlazi u nigerijcima iako ne radi servis u Nigeriji.

Na Google Play Storu nudi 50% popusta. Da je neko probao? Da li cena važi za mesečnu ili samo za godišnju pretplatu?

Prilozi

• Screenshot_20241208_143745_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20241208_143745_Google Play Store.jpg
    136.5 KB · Pregleda: 99
Yettel je uveo SkyShowtime u ponudu.

Ne bih ni znao da nisam video dodatak u Yettel aplikaciji, nije bilo nikakve pompeznije najave.

Screenshot_2024-12-11-15-14-56-974_rs.telenor.mymenu-edit.jpg

Jel Standard paket ili 4K?

Pošto Yettel navodi da su dostupna dva strima istovremeno, onda kapiram da je Standard paket.
A i cena dodatka van aktivacije u slotovima unutar paketa je 599 din. - ne verujem da su se baš toliko isprsili za 4K paket :)

Da li se aktivacija preko yetela radi sa kodom kao za druge aplikacije? Ako otkazem pretplatu preko kartice na istom nalogu mogu da dodam kod od yettela?

Nazad
Vrh Dno