Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Imam problem sa titlovima na Google Chromcastu. Konkretno, pojavi se crni pravougaonik ili crni titl bez pozadine, pa se ne vidi. Sto je još gore, crni pravougaonik ostaje i kad su titlovi off.

Na tcl android TV, normalno radi. Ni sistem ni aplikacija nemaju nikakav upadate, a ne vidim nikakva podešenja za titl nigde...
Ideje, sugestije, predlozi?
Titlove podešavaš u aplikaciju. Probaj da se izloguješ i ponovo uloguješ nakon promene.

Poslednja izmena:
Titlove podešavaš u aplikaciju. Probaj da se izloguješ i ponovo uloguješ nakon promene.
Osim izbora off i jezik, ne vidim gde se podešava, možeš da mi pošalješ na šta misliš?

To nema u aplikaciji nego na sajtu.

Danas je za Andorid izašla nova verzija.

Definitivno nemam podešenja za titl. Teoretski oba uređaja imaju AndroidTv platformu i ne razu zašto se titl razlikuje, pogotovo ako je vezano za nalog

pogledaj u podešavanjima sistema

Skoro je bio update aplikacije na webos. A ima i na web strani. Radi se o autoplay podešavanju on/off. Nisam do sada to primetio, možda postoji i od ranije. U svakom slučaju jedan plus od mene za servis.

Cudno je to sto putem webOS-a na skyshowtime app nece da pokrene 4k hdr ili dolby, dok putem android boxa i firesticka hoce.
ocigledno bagovita app za webos televizore.

da li je neko voljan da preuzme nalog sa lifetime popustom na Sky? pisite u inbox

Cackamh Fox web hub tv ovih dana i pojavi mi se servis. Konacno i na Fox webos radi.

Do ove nedelje nisam palio SkyShowtime, 5 sekundi reklama umesto 15 je prihvatljivo. Jos ne znam u kojoj meri ce da smeta kad hocu da gledam serije, za kezualno gledanje filmova nije problem.

Лично мислим да Скајшоутајм кида колико је добра платформа. И серије и филмови су им одлични, има за сваког понешто и оно што је најбитније локализовано све на нашем језику за где јелте и имају сервис. А не као неки Прајмови и Дизни, па делимично (добро мало више од тога) и Нетфликс.

Мени апликација и на телефону и на андроид боксу ради за 10-ку. Ок ја нисам нешто претерано избирљив корисник па можда нисам меродаван, можда је и до тога?

Одгледао сам пре неки дан филм The Fall Guy, имам пакет са рекламама и ниједном у току филма нису биле рекламе, само неких 10-ак секунди пред филм што ми искрено ни мало не смета. Слика исто одлична, немам 4К пакет, али ФХД је одличан квалитет, ништа више од овога и не треба за стримовање.

ne bih rekao da je bas sve, vecina da
iako sam gledao dosta serija/filmova koji nisu imali nase titlove
Plus što ima titlova koji su baš užasnog kvaliteta, toliko loših da sam prebacivao na engleski.

ne bih rekao da je bas sve, vecina da
iako sam gledao dosta serija/filmova koji nisu imali nase titlove
Могуће, за сада нисам налетео али ок верујем да има. Опет далеко је то боље него на Нетфликсу где сигурно више од 50% филмског садржаја није локализвано, на хрватском.

Ne znam kakva je situacija sada, ali u početku su bili mnogo neozbiljni sa ubacivanjem i izbacivanjem sadržaja. Ubace film/seriju pa nakon jednog dana izbace. I bilo je velikog kašnjenja u odnosu na premijere u Americi.

Ne znam kakva je situacija sada, ali u početku su bili mnogo neozbiljni sa ubacivanjem i izbacivanjem sadržaja. Ubace film/seriju pa nakon jednog dana izbace. I bilo je velikog kašnjenja u odnosu na premijere u Americi.
I dalje je ista situacija, nije mi jasno zašto serije ne izbacuju istovremeno, kao što i Netflix radi.

Morao sam se pretplatiti na američki Paramount+ kako bih pregledao sve epizode određenih serija (npr. Evil izgleda ne planiraju ni da objavljuju dalje od 1. sezone, a serija ima 4 sezone itd).

Што се тиче филмова мислим да велика убацивања/избацивања иду на месец дана. Сваког првог у месецу убаце одједном по 50-ак филмова и избаце слично толико. Па нон стоп мењају тако. Ни ја не схватам зашто баш то тако раде? На тај начин увек имају по 400 до 500 наслова у каталогу и не могу да скоче на више. Нешто не верујем баш да не могу да држе макар 1000 наслова у свом каталогу због простора нпр. с обзиром да се ради о стварно озбиљним диструбутерским кућама. Могли би да имају каталог од преко 1,5к наслова лагано у сваком тренутку.

Иначе приметио сам да често оно што избаце у неком месецу знају и да врате у том великом убацивању/избацивању на почетку месеца. Све у свему мени су баш постали драг сервис.

О апликацији на Ми боксу и телефону немам једну једину замерку, неку озбиљнију а да се сетим истог тренутка.

I dalje je ista situacija, nije mi jasno zašto serije ne izbacuju istovremeno, kao što i Netflix radi.

Morao sam se pretplatiti na američki Paramount+ kako bih pregledao sve epizode određenih serija (npr. Evil izgleda ne planiraju ni da objavljuju dalje od 1. sezone, a serija ima 4 sezone itd).
Ima li mogucnosti pretplatiti se za paramount + , i da li postoji aplikacija za lg web os ?

Што се тиче филмова мислим да велика убацивања/избацивања иду на месец дана. Сваког првог у месецу убаце одједном по 50-ак филмова и избаце слично толико. Па нон стоп мењају тако. Ни ја не схватам зашто баш то тако раде? На тај начин увек имају по 400 до 500 наслова у каталогу и не могу да скоче на више. Нешто не верујем баш да не могу да држе макар 1000 наслова у свом каталогу због простора нпр. с обзиром да се ради о стварно озбиљним диструбутерским кућама. Могли би да имају каталог од преко 1,5к наслова лагано у сваком тренутку.

Иначе приметио сам да често оно што избаце у неком месецу знају и да врате у том великом убацивању/избацивању на почетку месеца. Све у свему мени су баш постали драг сервис.

О апликацији на Ми боксу и телефону немам једну једину замерку, неку озбиљнију а да се сетим истог тренутка.
Da li si možda primetio povremeno seckanje slike ? Meni se to dešava na xiaomi tv boxu 2nd gen

@beatport verovatno postoji ali to nije za ovu temu. odgovor na drugo pitanje se lako izgugla

Da li si možda primetio povremeno seckanje slike ? Meni se to dešava na xiaomi tv boxu 2nd gen
Нисам, а огледао сам бар 10-ак филмова на овом сервису до сада. Од серија само кренуо Хало. Није било сецкања код мене.

Da li je neko imao problem sa aplikacijom na android boxu, da nece da strimuje video, onaj preview radi, ali kada kliknem gledajte sada ili nastavi, okrece onaj krug 2 sekunde i vrati nazad na meni od tog filma gde ima pusti sada, informacije i to ?

… na kojem uredjaju..?! … meni se javljalo na Apple TVu, kada je uključena opcija za normalizaciju zvuka…

… na AppleTV je zvuk pravio problem - za SS, sistemski više ne uključujem tu opciju i sve je ok…

Meni na Vontaru na je htela da radi.

Da li je neko probao da iskljuci titlove, kod mene na Sony TV (google tv) i na Xiaomi Mi box to nije moguce, kada npr odaberem srpski, pa ugaseno, prebaci na engleski. Kod nekih sinhronizovanih naslova, npr, Tundermanovi, postoji samo engleski titl, i nije ga moguce iskljuciti

Nazad
Vrh Dno