Na ovo što ti je DGoran slikao.Osim izbora off i jezik, ne vidim gde se podešava, možeš da mi pošalješ na šta misliš?
ne bih rekao da je bas sve, vecina daи оно што је најбитније локализовано све на нашем језику за где јелте и имају сервис.
Plus što ima titlova koji su baš užasnog kvaliteta, toliko loših da sam prebacivao na engleski.ne bih rekao da je bas sve, vecina da
iako sam gledao dosta serija/filmova koji nisu imali nase titlove
Могуће, за сада нисам налетео али ок верујем да има. Опет далеко је то боље него на Нетфликсу где сигурно више од 50% филмског садржаја није локализвано, на хрватском.ne bih rekao da je bas sve, vecina da
iako sam gledao dosta serija/filmova koji nisu imali nase titlove
I dalje je ista situacija, nije mi jasno zašto serije ne izbacuju istovremeno, kao što i Netflix radi.Ne znam kakva je situacija sada, ali u početku su bili mnogo neozbiljni sa ubacivanjem i izbacivanjem sadržaja. Ubace film/seriju pa nakon jednog dana izbace. I bilo je velikog kašnjenja u odnosu na premijere u Americi.
Ima li mogucnosti pretplatiti se za paramount + , i da li postoji aplikacija za lg web os ?I dalje je ista situacija, nije mi jasno zašto serije ne izbacuju istovremeno, kao što i Netflix radi.
Morao sam se pretplatiti na američki Paramount+ kako bih pregledao sve epizode određenih serija (npr. Evil izgleda ne planiraju ni da objavljuju dalje od 1. sezone, a serija ima 4 sezone itd).
Da li si možda primetio povremeno seckanje slike ? Meni se to dešava na xiaomi tv boxu 2nd genШто се тиче филмова мислим да велика убацивања/избацивања иду на месец дана. Сваког првог у месецу убаце одједном по 50-ак филмова и избаце слично толико. Па нон стоп мењају тако. Ни ја не схватам зашто баш то тако раде? На тај начин увек имају по 400 до 500 наслова у каталогу и не могу да скоче на више. Нешто не верујем баш да не могу да држе макар 1000 наслова у свом каталогу због простора нпр. с обзиром да се ради о стварно озбиљним диструбутерским кућама. Могли би да имају каталог од преко 1,5к наслова лагано у сваком тренутку.
Иначе приметио сам да често оно што избаце у неком месецу знају и да врате у том великом убацивању/избацивању на почетку месеца. Све у свему мени су баш постали драг сервис.
О апликацији на Ми боксу и телефону немам једну једину замерку, неку озбиљнију а да се сетим истог тренутка.
Нисам, а огледао сам бар 10-ак филмова на овом сервису до сада. Од серија само кренуо Хало. Није било сецкања код мене.Da li si možda primetio povremeno seckanje slike ? Meni se to dešava na xiaomi tv boxu 2nd gen
Vontar W2 sa slimbox ATV 11.32 (u device name pise vontar X2)… na kojem uredjaju..?! … meni se javljalo na Apple TVu, kada je uključena opcija za normalizaciju zvuka…
Isto i na TCL (Google TV). Video jednom klinac gledao neki crtac takodje sinhronizovan. A ima titl koji je nemoguce iskljuciti. Nekako iskljucio gasenjem skyshowtime app, za svaki slucaj force stop i brisanje cashe-a. Nisam proveravao da li se ponovo desavalo.Da li je neko probao da iskljuci titlove, kod mene na Sony TV (google tv) i na Xiaomi Mi box to nije moguce, kada npr odaberem srpski, pa ugaseno, prebaci na engleski. Kod nekih sinhronizovanih naslova, npr, Tundermanovi, postoji samo engleski titl, i nije ga moguce iskljuciti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari