Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

А питање је колико је то тачно 100% што они на Џаствач напишу. Нпр. за Нетфликс пише да је неколико филмова доступно код нас као Престиж, Бележница (Ноутбук), Мумија прва, Заборав са Том Крузом, Супербед, Неваљали Деда мраз са Били Боб Тортоном и ништа од тога није доступно на Нетфликсу код нас. Сад могуће да је некада било, вероватно јесте, врло могуће је исто да ће се некада и појавити опет али тренутно их нема, а Џаствач их приказује као да их има.

Скајшоутајм је лако да се изброје на апликацији филмови када их има толико мало :D Нетфлиск са друге стране држи преко 4000 наслова.

377 имају. Ево бројао сам сад управо. :ROFLMAO: 125 реда по 3 филма и 126. ред има 2.

Poslednja izmena:
Ja ne znam kako ljudi još nisu shvatili da ovi bukvalno izbace filmove, da bi ih posle nekoliko dana vratili, čisto da imaju šta da ubace u Just Added sekciju.

Vrte 95% iste filmove, onih 5% budu zaista novi naslovi.

Па у суштини да. Не врате их баш након неколико дана, то буде након месец дана или два, три, али врло је изгледно да ће тај филм који је избачен кроз неки период бити поново доступан.

И не само то него се "додају" филмовима тако и са осталим сервисима. Ево рецимо јуче на Нетфлиску поново дошао Светски рат З са Бред Питом и има га и на Скајшоутајму сада, али иде са платформе за 20ак дана, док ће на Нетфлиску остати вероватно који месец, па када са Нетфликса оде поново се може очекивати на Скају и тако у круг.

Нови наслови су они баш нови и премијере. Када се Викед буде појавио на Скајшоутајму то ће бити нови наслов нпр. или ево сада Гладијатор 2. Ови старији наслови су врло вероватно или били на платформи или били већ у неком периоду на Нетфлиску и Максу па их Скај преузме. Свакако да нема ту ништа непознато и ново ново, осим када буде та премијера. :)

Није ми јасно зашто нема нигде овај нови трећи део Парка из доба јуре, Доминион. Која је фора са њим да га нико нема у понуди а има и први и други део?

Dominion je bio na Max-u prošlog leta. Fast and furious 9 takođe nije dostupan.

Nazad
Vrh Dno