Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

А питање је колико је то тачно 100% што они на Џаствач напишу. Нпр. за Нетфликс пише да је неколико филмова доступно код нас као Престиж, Бележница (Ноутбук), Мумија прва, Заборав са Том Крузом, Супербед, Неваљали Деда мраз са Били Боб Тортоном и ништа од тога није доступно на Нетфликсу код нас. Сад могуће да је некада било, вероватно јесте, врло могуће је исто да ће се некада и појавити опет али тренутно их нема, а Џаствач их приказује као да их има.

Скајшоутајм је лако да се изброје на апликацији филмови када их има толико мало :D Нетфлиск са друге стране држи преко 4000 наслова.

377 имају. Ево бројао сам сад управо. :ROFLMAO: 125 реда по 3 филма и 126. ред има 2.

Poslednja izmena:
Ja ne znam kako ljudi još nisu shvatili da ovi bukvalno izbace filmove, da bi ih posle nekoliko dana vratili, čisto da imaju šta da ubace u Just Added sekciju.

Vrte 95% iste filmove, onih 5% budu zaista novi naslovi.

Па у суштини да. Не врате их баш након неколико дана, то буде након месец дана или два, три, али врло је изгледно да ће тај филм који је избачен кроз неки период бити поново доступан.

И не само то него се "додају" филмовима тако и са осталим сервисима. Ево рецимо јуче на Нетфлиску поново дошао Светски рат З са Бред Питом и има га и на Скајшоутајму сада, али иде са платформе за 20ак дана, док ће на Нетфлиску остати вероватно који месец, па када са Нетфликса оде поново се може очекивати на Скају и тако у круг.

Нови наслови су они баш нови и премијере. Када се Викед буде појавио на Скајшоутајму то ће бити нови наслов нпр. или ево сада Гладијатор 2. Ови старији наслови су врло вероватно или били на платформи или били већ у неком периоду на Нетфлиску и Максу па их Скај преузме. Свакако да нема ту ништа непознато и ново ново, осим када буде та премијера. :)

Није ми јасно зашто нема нигде овај нови трећи део Парка из доба јуре, Доминион. Која је фора са њим да га нико нема у понуди а има и први и други део?

Dominion je bio na Max-u prošlog leta. Fast and furious 9 takođe nije dostupan.

Racunam da za vecinu filmova koji me interesuje imam rok od 60 dana da ih pogledam pre nego sto ponovo budu skinuti sa servisa. Rekao bih da tako kod njih funkcionise vec neko vreme i da nema tu puno cekanja.

Ne bih ni pravio neki presek iz meseca u mesec, video sam nedavno da su ovo njihove brojke i da za razliku od konkurencije ne povecavaju svoju biblioteku.

Канда да им је толики хард диск и да немају намеру да купују други/нови/већи 😁

Ocekuje li se Mobland u skorije vreme?

Vidim da je Paramount+ original, poput Tulsa Kinga...

Ovi nikako da se pomaknu sa mrtve točke, da obogate katalog, imaju ogtomni potencijal...

Kao da su odustali od našeg tržišta. U početku su se bolje reklamirali.

ne bih rekao. i dalje novi materijal dolazi sa prevodom
mene više zanima kad će da proradi gledanje preko browser-a na Linux-u

Богами код мене у Крагујевцу библоборди са Скајшоутајм само пуцају. Прво сам видео пре пола године када је изашао онај филм Каскадер са Рајаном Гослингом и плус још неке серије, па онда пре месец, два када је кренуо Декстер нова крв, тако да не верујем баш да су престали са рекламирањем.
А што се тиче понуде махом је идентична свуда, бар ако се гледа по Џаст Вачу. И за холандско тржиште (399 филмских наслова), и чешко (378 наслова) , мађарско (380 наслова)... Биће ипак да је ово што Сале рече, мали им хард диск а стипсе да купују већи :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Novi mesec, novo iznenađenje.... Još manje filmova

Prilozi

• IMG_20250701_233734.jpg
    IMG_20250701_233734.jpg
    252.4 KB · Pregleda: 63
Није то тачно.

293 филмова је тренутно :ROFLMAO: 97 реда по три и 98. два филма. Убациће кроз пар дана још, можда у току ноћи. Раде то. Биће око 400 филмова отприлике мање више у месецу. Тако је увек.

Poslednja izmena:
Što se tiče Netflixa i Maxa uglavnom je tačno. Za Sky nisam siguran.

Тачно буде када се појави нешто ново. Али фора са Скајем је што је специфичан по томе јер они стварно избаце неке филмове задњег у месецу да би их кроз дан, два, три вратили е те филмове Џаст Вач не приказује као додате већ им само врати опцију да су доступни преко Скаја. Ни Нетфликс ни Макс то не раде тако баш. Нетфликс када избаци филм бар неколико месеци прође пре него што га можда врати, док Макс када избаци прође и више од повратка тог филма на сервис.

Ево управо се догодило оно што сам причао :)

На сервису се сада налази 298 филмова.

На Џаст Вач апликацији показује 293. С обзиром да је додат Соник 3 а јуче је показивало 288. Ако је додат само један филм где су још четири и која су то по Џаст Вачу онда? :)

То су гарант неки од ових који су избачени 1. у месецу и враћени за 24ч, а сигуран сам да ће их бити још у наредних пар дана.

Ово нисам до сада видео да су убацили оволики број филмова а да није први у месецу :D Једно 30+ наслова је убачено данас. Сада сервис укупно броји 335 наслова.

Ово нисам до сада видео да су убацили оволики број филмова а да није први у месецу :D Једно 30+ наслова је убачено данас. Сада сервис укупно броји 335 наслова.
Ima nade za ovaj servis :)

… generalno, serbis nije loš… ali, nedostaje im upravo njihovih serija, filmova… čini mi se da nemaju, kao drugi, naslova uzetih na ‘lizing’…

… pa da, ode na druge platforme i osiromaše svoju koju im plaćamo…

Мени је најјаче како су се брзо тако одрекли филма Опенхајмер да би га пустили Нетфликсу иако је премијера за стрим код нас била на Скају. Не знам да ли је био и три месеца на Скају пре него што је прешао на Нетфликс. Мислим ајде нисам гледао филм још увек али с обзиром на његову репутацију то би свакако требао бити један од таквих ексклузива. Очекујем да може слично бити и за Анору рецимо.

… sreća pa ne puštaju i svoje serije potpuno kod drugih, naročito Sheridanove i sl… puste po par sezona, nikada sve… i nikada sa logikom… :)

За серије и не знам толико. Једино што сам приметио јесте да је Јелоустоун на Нетфликсу али нису све сезоне.

Kad li će vratiti Mission Impossible 7 , Fast and Furious 10, Jurassic World Dominion, Violent Night i mnogo drugih naslova?

F&F 10 je na HBO Max tako da sumnjam da će skoro

Паклене улице 10 је баш скоро дошао на Макс. Остаје то тамо бар неки месец.

Nazad
Vrh Dno