Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

New streaming service SkyShowtime begins roll-out in Europe

SkyShowtime is a joint streaming service from Paramount and Comcast with content from Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios and Peacock all in one place.
The streaming service is available now in the Denmark, Finland, Norway and Sweden, followed ny Netherlands in Q4 2022. SkyShowtime will continue its roll out across Spain, Portugal, Andorra, and Central & Eastern Europe (CEE) over the coming months and through Q1 2023.
CEE markets include Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Hungary, Montenegro, North Macedonia, Poland, Romania, Serbia, Slovakia and Slovenia.

Once launched across more than 20 countries, SkyShowtime’s apps and content will be available in 18 different languages.

Mi ćemo garant biti jedan od ta dva neprevedena.

Ja sam uspeo ovo već da otkažem, em' nisam našao ništa zanimljivo za gledanje, em' nisam uspeo da nađem .apk za Firetv, a nemaju ni Tizen aplikaciju.

Ja sam uspeo ovo već da otkažem, em' nisam našao ništa zanimljivo za gledanje, em' nisam uspeo da nađem .apk za Firetv, a nemaju ni Tizen aplikaciju.
Čemu žurba, uradiće aplikacije ako do sada nisu.
Za mnoge aplikacije do juče nismo ni znali da će postojati, a danas ih uspešno koristimo.
Ovaj striming tek polako startuje Evropom verujem da za 6 meseci će biti sigurno dostupni i na većem broju platformi.
Svaki start služi da testiraju tržište i zainteresovanost.

Opet su izmenili pocetnu stranicu, sada je u potpunosti lokalizovana.

Od danas u Holandiji 3.5€ liftime pretplata

Ja sam zadovoljan ponudom, ono što gledam, i što bih gledao, ima

Rano je za poređenje, imam ih tek par sati.
Aplikacija je skoro ista kao i kod Prime, Disney+, mogu se menjati boje i veličine i položaj titlova kome je to bitno
Tu su nove NBC serije, kome je to bitno, mojoj ženi jako

Možda žele da promene domen na .rs kada je već sajt lokalizovan? 🤔

Odustali?

Zašto bi odustali kada su uložili novac i na titlove i sinhronizaciju? A i već se ponegde pojavio srpski i hrvatski audio na nekim filmovima u zemljama u kojima je već krenuo.

Stiže ipak malo ranije za nas :) od 14. 12. 🥳

Nazad
Vrh Dno