Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ovo je norveški.
1. Neograničeno gledanje i download
2. Gledanje na 3 uređaja istovemeno
3. 5 profila
4. Sve u Full HD

Prva i druga slika su reklamne poruke, ništa bitno, javiće njemu pre ostalih kad kreću sa radom...
Shvatio da je neki jezik skandinavije, ali ne baratam sa njima tako da greška je u neku ruku i opravdana.
U svakom slucaju hvala tebi na prevodu.
IT stručnjak ne zna da uradi desni klik (ili long-press na mobilnom) > Search image with Google Lens. Pa u Lens translate opcija.
Ama otkači se već jednom od mene!!!

Kod nas izgleda tek dogodine.

Platforma je bazirana na Peacock aplikaciji koja je inače smeće.

Evo i zvaničnog teksta, i to na srpskom jeziku:

Samo se nadam da će ga SBB ubaciti u neki od paketa, jer teško da ću još i ovo da plaćam.

Ovo je realno servis koji me najviše privlači. Ako ne bude preko SBB sigurno ću probati samostalno.

Biće verovatno u okviru EON premium paketa. Što se tiče cene, ako je u Finskoj 7 eura, valjda kod nas neće biti skuplje? Još ako se podeli na troje, nije loše, nije loše. 🙂

Biće verovatno u okviru EON premium paketa. Što se tiče cene, ako je u Finskoj 7 eura, valjda kod nas neće biti skuplje? Još ako se podeli na troje, nije loše, nije loše. 🙂

Neki EON se pojavljuje u njihovom promo klipu, ali koji i čiji EON, đavo će ga znati.

Kako stvari stoje ništa od aplikacija za Samsung Tizen i LG webOS... Baš glupa odluka.

RDT_20220920_1416187261859319259503552.png

Mora VPN, probao Finsku, može, ali posle traže adresu u Finskoj i karticu izdata u Finskoj
Može i paypall ali nisam probao

Krenuo danas u pojedinim državama. Nude 50% popusta na "doživotnu pretplatu", pa je tako npr. u Finskoj redovna cena 7€ ali sa tim popustom je 3.50€.
Hvala za info, sad sam se registrovao, valjda će biti zanimljivog sadržaja i mogućnosti za deljenje sa familijom.

Nažalost, ništa interesantno nisam našao u katalogu, ne vredi mi ovo ni pretplate uz 50% popusta, a kamoli za punu cenu. Uz to nisam uspeo da nađem ni .apk za Android TV, a nema ni aplikacije za Tizen još uvek. Sve u svemu tanko, pretanko...

Navodno postoji i za Tizen i za webOS, ali ih nisu izlistali na spisku. U međuvremenu su spisak ažurirati, ali samo sa dodatkom webOS aplikacije.

Katalog je izgleda zaista bedan, sa vrlo malo naslova, bar po komentarima na internetu. Razlog je valjda u tome što su pustili samo naslove koje imaju lokalizovane na Nordijskim jezicima, kako bi katalog bio 100% lokalizovan i to što za još dosta njihovih naslova prava drže ostali servisi.

Tizen aplikacije nema u Samsung store, mrzelo me da palim Xiaomi Box da proverim Android tv, ali nema nigde da se skine apk. Jedan koji sam našao je očigledno za telefone i ne radi na Firetv.

Mada kao što sam napisao sve je to nebitno jer bukvalno nijedan naslov nisam našao da mi je interesantan za gledanje.

S obzirom da je najava koja je procurila imala razne naslove kojih navodno nema u Švedskoj, verujem da će ponuda sigurno biti bogatija, pogotovo uzevši u obzir da ova platforma čini skup više platformi (Sky, Showtime, Paramount+, Peacock...)

Nazad
Vrh Dno