Shvatio da je neki jezik skandinavije, ali ne baratam sa njima tako da greška je u neku ruku i opravdana.Ovo je norveški.
1. Neograničeno gledanje i download
2. Gledanje na 3 uređaja istovemeno
3. 5 profila
4. Sve u Full HD
Prva i druga slika su reklamne poruke, ništa bitno, javiće njemu pre ostalih kad kreću sa radom...
Ama otkači se već jednom od mene!!!IT stručnjak ne zna da uradi desni klik (ili long-press na mobilnom) > Search image with Google Lens. Pa u Lens translate opcija.
A što vam je toliko teško iščitati 2-3 posta na istoj strani?A još se na zna cena i broj uredjaja koji mogu istovremeno?
Biće verovatno u okviru EON premium paketa. Što se tiče cene, ako je u Finskoj 7 eura, valjda kod nas neće biti skuplje? Još ako se podeli na troje, nije loše, nije loše. 🙂
To je super, ako tako bude.Krenuo danas u pojedinim državama. Nude 50% popusta na "doživotnu pretplatu", pa je tako npr. u Finskoj redovna cena 7€ ali sa tim popustom je 3.50€.
Nadam se kod nas i manjoj ceni. Ovo sa popustom je vrh i na mene mogu da racunaju.Krenuo danas u pojedinim državama. Nude 50% popusta na "doživotnu pretplatu", pa je tako npr. u Finskoj redovna cena 7€ ali sa tim popustom je 3.50€.
Hvala za info, sad sam se registrovao, valjda će biti zanimljivog sadržaja i mogućnosti za deljenje sa familijom.Krenuo danas u pojedinim državama. Nude 50% popusta na "doživotnu pretplatu", pa je tako npr. u Finskoj redovna cena 7€ ali sa tim popustom je 3.50€.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari