Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Код СББ-а још увек нема никаквих информација.

Zanimljivo je da su Albaniju i Severnu Makedoniju "odvojili' od nas.
Kod njih kreće tek u februaru.

Servis će biti dostupan od 14. decembra u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, na Kosovu, u Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, a od februara 2023. godine i u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Sjevernoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj.

na Srbiji :)

Ne želim da poverujem da će najviši kvalitet biti Full HD, naročito ako se uzme u obzir da je dostupno puno materijala sa P+ u 4K (HDR/DV). Mada, izgleda da je to samo za američko tržište, kratka pretraga daje sledeće informacije:

At launch, apps are available for Apple TV (tvOS), Android TV / Google TV, and newer LG webOS Smart TVs. It also supports Chromecast. SkyShowtime is powered by Peacock's technical platform and supports up to 1080p and 5.1 Dolby surround in Europe, with plans to launch 4K streaming later.

Stvarno ne vidim poentu predstavljanja usluge za strimovanje u ovom trenutku bez ikakvog 4K materijala :(
Jedino bi moglo da ih izvadi ako bude preko SBB-a u okviru Premium paketa :)

Još na Reddit-u kažu da je većina sadržaja u stereo formatu, od 5.1 ni traga. Valjda će početi da dodaju 4k hdr Dolby Atmos sadržaje jer je ovakva ponuda besmislena ako sve to može besplatno da se gleda u boljem formatu.

Ja se danas petplatio po promotivnoj ceni sa popustom od 50% za 3,49e doživotno (dok se ne odjaviš), koja važi do 6 decembra.

Gdje stoji ta opcija za pretplatu ? Ne vidim to nigdje na ovoj početnoj stranici

Неће бити. Можда за NL? Хајд' @Shomi22 дај више детаља, како си спровео плаћање, представио да си у Амстердаму, употпуни објаву.

Da li je to ponuda za Srbiju?
Ne, u Srbiji startuje od 14. decembra.
Неће бити. Можда за NL? Хајд' @Shomi22 дај више детаља, како си спровео плаћање, представио да си у Амстердаму, употпуни објаву.
Tako je. Ja sam u Holandiji, pa sam se regularno registrovao sa holandskom karticom. :)
Kapiram da je 3,5e sasvim korektno i onako na blic što sam pogledao, lep je to katalog i vredi toliko. Inače, to sam uradio jer ponuda važi do 6. decembra i iskoristio sam je, jer čekam da puste naš 14-og, pa da probam sa ovim nalogom.
Ako sve bude u redu, biće to dobra pretplata, jer ne verujem da će kod nas biti po toj ceni.
Gdje stoji ta opcija za pretplatu ? Ne vidim to nigdje na ovoj početnoj stranici
Link, doduše holandski. :giggle:

Poslednja izmena:
Ne, u Srbiji startuje od 14. decembra.

Tako je. Ja sam u Holandiji, pa sam se regularno registrovao sa holandskom karticom. :)
Kapiram da je 3,5e sasvim korektno i onako na blic što sam pogledao, lep je to katalog i vredi toliko. Inače, to sam uradio jer ponuda važi do 6. decembra i iskoristio sam je, jer čekam da puste naš 14-og, pa da probam sa ovim nalogom.
Ako sve bude u redu, biće to dobra pretplata, jer ne verujem da će kod nas biti po toj ceni.

Link, doduše holandski. :giggle:
E bas mi je drago zbog tebe :rolleyes:

Poznata je i cena:
6€ za Srbiju
In Bosnia & Herzegovina, Croatia, Montenegro, Serbia and Slovenia, SkyShowtime will be available to stream for 5.99€ per month. In Bulgaria, the service will be available for 3.99€ per month.

Šta je bilo sa pričom oko integrisanja u EON platformu, odnosno da korisnicima iste naplata ide kroz račun za kablovsku?
HBO je to lepo napravio može registracija preko partnera, a može i individualno plaćanje karticom.

Nazad
Vrh Dno