Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Nek daju za 3 jura i moze.
6 evritja je malo ipak puno.Mi ili smo ovce ili je balkan stvarno ekonomski tigar pa se to tako tolerise(ili ekonomska ovca).Uzecu jedno mesec dana ako bude niza cena....a ako ne....pa ce se orodimo na benchu🤣

Naiđoh na info da će na nekim naslovima biti dostupan 5.1 DD ipak (ne precizira se na koliko i na kojim naslovima). Takođe naiđoh na potvrdu da će najviša dostupna rezolucija prvo biti samo Full HD, ali da već rade na uvođenju 4K sadržaja i da će do toga doći uskoro (koliko je to uskoro, ne kaže :D)
Da, da, ima 5.1, ali stereo prednjači. 5.1 je na vrlo malom broju filmova koliko sam videla u komentarima. A na 4k još čekaju i ovi kojima je servis dostupan već mesec, dva. Tako da, ko zna kada će početi da ubacuju 4k sadržaj.

Koliko sam mogao da vidim, nema ni na holandskom 4K.
DD5.1 ima.

Ima li neki insajder da nam kaže šta se dešava i da li će se realizovati saradnja sa partnerima konkretno sa SBB-om?

Prvo Turska, pa Argentina, pa Poljska a sad Bugarska.
Ranije USA i UK da ne pominjem.
Put oko sveta🌍🌎🌏

6€ za ovo?
Nema šanse.

dobra je cena ako gotovo sve ima titlove na sr i ako pojedini naslovi imaju sinhronizaciju na sr (npr, "Zemlja pre vremena"). meni nije strašno što nije 4K (verovatno im je problem HDR za starije naslove)

Da li ima negde spisak naslova koji nude ili mora da se ceka da krenu sa radom?

Jako je bitno i kakav će katalog biti. Pošto se nisu baš proslavili sa kvalitetom kataloga u Skandinaviji, sećam se nekih priča kad je krenuo da je bio poprilično siromašan, ne znam jel se nešto promenilo u međuvremenu.

Koliko mogu istovremeno da gledaju? Ako bude 3 streama istovremeno, isplatiće se jer ispada svako po 2 evra

Ne mogu pronaci sada tacan link , ali juce sam video na sajtu vecernji . hr njihov intervju sa covekom iz Sky Showtime gde je rekao da ce biti od starta u potpunosti lokalizovan ceo sadrzaj na hrvatski jezik.

"U Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji, SkyShowtime platforma će biti dostupna po ceni od 5,99 € mesečno, a u Bugarskoj će usluga koštati 3,99 € mesečno.

Ono što je nama najvažnije prilikom pokretanja novih streaming servisa, a što SkyShowtime donosi, jeste srpski prevod i sinhronizacija. "Kada SkyShowtime bude lansiran na svim tržištima, ceo katalog će imati titlove na svim jezicima. Sadržaji za decu će biti titlovani i/ili sinhronizovani na svim tržištima", kažu iz kompanije."

Mondo.rs

Ma može komotno 5 ljudi , nas 5 gleda netflix, 6 Dizni , 4 HBO i 4 Prime :)

Ne postoji app za Samsung tv. Šteta.

Stvarno sam se nadao da će usluga biti u SBB paketu. Izgleda ništa od toga.

Verovatno je to ostavljeno za kasnije, pošto još nigde nisu predstavili takav vid pretplate.

Znam za taj video, ali mislim da nigde još nije dostupan takav vid pretplate preko operatera.

Ako mogu da nude HBO Max sto ne bi moglo u saradnji da daju i SkyShowtime. Cekamo da vidimo do kraja sta ce bude ako ne bude preko SBB-a idemo opet na Family deljenje naloga.

Ako mogu da nude HBO Max sto ne bi moglo u saradnji da daju i SkyShowtime. Cekamo da vidimo do kraja sta ce bude ako ne bude preko SBB-a idemo opet na Family deljenje naloga.

Ili ni jedno od pomenutih, jer koliko sam gledao sadržaj, nije vredan neke veće pažnje.

Ili ni jedno od pomenutih, jer koliko sam gledao sadržaj, nije vredan neke veće pažnje.
Mozda tebi ne odgovara ali to ne znaci da se nece uzimati da se gleda. Meni iskreno vise odgovara da mogu da pogledam na racunaru kada skinem sa neta jer ne zavisim onda od toga hoce seriju da uklone iz biblioteke ili nece ali svakako nije lose kada ne moram da se bakcem oko prevoda i skladistenja i cuvanje tolikog sadrzaja na nekoliko hardova.

Vidim da ove godine neće otključati HBO tokom praznika na EONu, pa možda bude mesec dana besplatno za SkyShowtime. Taman se i termini poklapaju. Ne bi im to bio loš potez.

Vrh Dno