Naiđoh na info da će na nekim naslovima biti dostupan 5.1 DD ipak (ne precizira se na koliko i na kojim naslovima). Takođe naiđoh na potvrdu da će najviša dostupna rezolucija prvo biti samo Full HD, ali da već rade na uvođenju 4K sadržaja i da će do toga doći uskoro (koliko je to uskoro, ne kažePiše na Reddit-u. https://www.reddit.com/r/SkyShowtime/
Da, da, ima 5.1, ali stereo prednjači. 5.1 je na vrlo malom broju filmova koliko sam videla u komentarima. A na 4k još čekaju i ovi kojima je servis dostupan već mesec, dva. Tako da, ko zna kada će početi da ubacuju 4k sadržaj.Naiđoh na info da će na nekim naslovima biti dostupan 5.1 DD ipak (ne precizira se na koliko i na kojim naslovima). Takođe naiđoh na potvrdu da će najviša dostupna rezolucija prvo biti samo Full HD, ali da već rade na uvođenju 4K sadržaja i da će do toga doći uskoro (koliko je to uskoro, ne kaže)
Pa pisalo ti, 5 profila, 3 streama istovremeno.Koliko mogu istovremeno da gledaju? Ako bude 3 streama istovremeno, isplatiće se jer ispada svako po 2 evra
Može naravno, nas 5 deli Prime recimo, ali ne gledate svi istovremeno.Ma može komotno 5 ljudi , nas 5 gleda netflix, 6 Dizni , 4 HBO i 4 Prime![]()
Verovatno je to ostavljeno za kasnije, pošto još nigde nisu predstavili takav vid pretplate.
Ako mogu da nude HBO Max sto ne bi moglo u saradnji da daju i SkyShowtime. Cekamo da vidimo do kraja sta ce bude ako ne bude preko SBB-a idemo opet na Family deljenje naloga.
Mozda tebi ne odgovara ali to ne znaci da se nece uzimati da se gleda. Meni iskreno vise odgovara da mogu da pogledam na racunaru kada skinem sa neta jer ne zavisim onda od toga hoce seriju da uklone iz biblioteke ili nece ali svakako nije lose kada ne moram da se bakcem oko prevoda i skladistenja i cuvanje tolikog sadrzaja na nekoliko hardova.Ili ni jedno od pomenutih, jer koliko sam gledao sadržaj, nije vredan neke veće pažnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari