Šta je novo?

Seedbox - pitanja, problemi, diskusija i ostalo

Poslednja izmena:
Dovoljno da "ubodes" dve tri popularne stvari i bez problema imas 100GB.

Danas su dobro isle igre za ps3 i xbox360... samo njih sam uploadovao oko 150gb.... :smoke:

Kako bre? Na koju foru, otkrij nam tajnu :)
Sta skidas, sta seedujes, odakle ?
Ja od juce pa sve do danas jedva 50 giga u plusu.

Ma sve sto novo izadje preko 1gb skidaj nema tu puno mudrolije vise je stvar srece ako potrevis pravi trenutak:) meni je znalo kad potrefim da file od 1GB da napravi 20GB uploada:p

Evo slike koja sve govori:D

Prilozi

• TL.jpg
    TL.jpg
    472.2 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
Dovoljno da "ubodes" dve tri popularne stvari i bez problema imas 100GB.

Upravo tako. Sa dobrim boxom sve je lako :d

selection071.png

Ovde se govori o TL na koga nije lako ni 100GB uplodovati dnemno:d
O kom boxu se radi koja brzina kolko para:)

Hehe, TL je jedan od najlaksih za nabijanje ratia jer ima puno leechera ;) Doduse, davno sam prestao da ga koristim jer imam bolje trackere. Steta jer tamo imam ok 4TB buffer-a :)
Ovo je na bytesized-u VPS od 17Eur-a, 100Mbit deljeno. Nazalost, ta ponuda je ukinuta :( Imam i jedan obican box kod njih za 13.5 evra koji odlicno radi svoj posao :)

Sa mojim boxom izgleda nesto nije u redu, pogotovo na TL, nakacim se medju prvima na "hot" (yakuza 4 ps3) torrent i skida ga i salje po 1MB... smesno. A primetio sam od juce da bas slabo radi, brzina uploada je jako retko prelazila 5MB, uglavnom je oko 3-4MB a pun mi box:smash: . Slao sam im tickete ali ne vredi.

Sa mojim boxom izgleda nesto nije u redu, pogotovo na TL, nakacim se medju prvima na "hot" (yakuza 4 ps3) torrent i skida ga i salje po 1MB... smesno. A primetio sam od juce da bas slabo radi, brzina uploada je jako retko prelazila 5MB, uglavnom je oko 3-4MB a pun mi box:smash: . Slao sam im tickete ali ne vredi.

I kod mene je tako izgleda su ogranicili broj konekcija nevredi mora se traziti 1gigabit Box:D
Evo ti slike yakuza 4 ps3

Prilozi

• kod mene.jpg
    kod mene.jpg
    19.2 KB · Pregleda: 77
Hehe, TL je jedan od najlaksih za nabijanje ratia jer ima puno leechera ;) Doduse, davno sam prestao da ga koristim jer imam bolje trackere. Steta jer tamo imam ok 4TB buffer-a :)
Ovo je na bytesized-u VPS od 17Eur-a, 100Mbit deljeno. Nazalost, ta ponuda je ukinuta :( Imam i jedan obican box kod njih za 13.5 evra koji odlicno radi svoj posao :)

Koji su to bolji od TL kad je sve dobro seedovano aj reci nam zivo me zanima:D ako ima boljih da ne gubimo vreme sa TL-om:d
I ako moze koja slika tog boxa da vidimo brzine dal su capovane:)

Koji su to bolji od TL kad je sve dobro seedovano aj reci nam zivo me zanima:D ako ima boljih da ne gubimo vreme sa TL-om:d

Kažu ljudi, i poneke žene, da je ScenskiPristup.org bolji tracker og TL-a. Pošto ja nemam nalog na dotičnom Pristupu, ne mogu to
da potvrdim a ni da opovrgnem.
Kažu još i da je "nahrani.net" bolji od ona dva zajedno. Za ovo drugo samo Bog zna je li istina, pošto ga jedini i koristi.

Poslednja izmena od urednika:
Kažu ljudi, i poneke žene, da je ScenskiPristup.org bolji tracker og TL-a. Pošto ja nemam nalog na dotičnom Pristupu, ne mogu to
da potvrdim a ni da opovrgnem.
Hahaha, da, bas na taj mislim.

I ako moze koja slika tog boxa da vidimo brzine dal su capovane:)
Capovane? Ne razumem o cemu pricas... Na 100Mbit serveru maksimalne brzine su ~11MB/s. Koliko mozes izvuci samo zavisi od trenutne iskoriscenosti servera i torrenta koji skidas...

ScenskiPristup je odlicna po pitanju pre-time (verujem trenutno najbrzi scenski tracker) al sve sto ima tamo ima i na TL (uglavnom :). Mada free-leech sekcije im rasturaju i to je ono sto je, barem meni, najvrednije :)

Sto se tice brzina seedbox-ova logicno je da necete imati uvek max brzine, jos ako se nakaci neki havy user eto belaja :D Ja sa dedicated serverom ne izvlacim uvek preko 10MBps, cak sta vise retko imam konstantno vece brzine od 6-7MBps, mada to moze biti i do toga sto je server u USA te ima nesto losiji peering ka Evropi.

ScenskiPristup je odlicna po pitanju pre-time (verujem trenutno najbrzi scenski tracker) al sve sto ima tamo ima i na TL (uglavnom :). Mada free-leech sekcije im rasturaju i to je ono sto je, barem meni, najvrednije :)

Sto se tice brzina seedbox-ova logicno je da necete imati uvek max brzine, jos ako se nakaci neki havy user eto belaja :D Ja sa dedicated serverom ne izvlacim uvek preko 10MBps, cak sta vise retko imam konstantno vece brzine od 6-7MBps, mada to moze biti i do toga sto je server u USA te ima nesto losiji peering ka Evropi.

Koji dedicated koristis i zar u USA nisu zabranjeni trakeri na serverima???

Hahaha, da, bas na taj mislim.

Capovane? Ne razumem o cemu pricas... Na 100Mbit serveru maksimalne brzine su ~11MB/s. Koliko mozes izvuci samo zavisi od trenutne iskoriscenosti servera i torrenta koji skidas...

A koje su prosecne brzine to me najvise interesuje jer hocu da uglavnom seedujem na HD trekere kad napunim TL:D

@za ostale
Izbegavajte santrex uzas jedan ceo dan se likom raspravljam da mi pogleda zasto su brzine uzasne a on mi na kraju kaze ovo:d
Please note that this is a shared service and 1MB/s speed is considered acceptable.
A meni ide upload 500kb/s a download do 700kb/s:d

Koji dedicated koristis i zar u USA nisu zabranjeni trakeri na serverima???

wooservers, imali su neku promo ponudu za 20$ pa uzeo da probam kako radi. U principu kod svakog provajdera u TOS-u pise da je zabranjeno koristiti server za ove stvari, e sad neki tu gledaju kroz prste neki ne. Za sada ja nisam imao nikakvih problema.

E ovi satrex nisu normalni trazio da mi promene server a oni mi poslali loging detalje bez ip adrese:d
@demonserbia znaci kod tebe to nije bilo slucajno:D:D:D

Pa isto je tako bilo i kod mene, medjutim za sad mi santrex radi normalno, nisam imao dodatnih problema od kad su namestili server u NL.

Pa isto je tako bilo i kod mene, medjutim za sad mi santrex radi normalno, nisam imao dodatnih problema od kad su namestili server u NL.

Kod mene nikako nije radio kako treba 3 dana se ubedjujem snjima da je sporo i ako danas mi daju novi server a nema ip adrese:d koji lopovi:p

Napiso sam dvaputa sad cu i treci put ima da ih spemujer samo tako:D

Evo sad sam dobio novi seedbox normalno brz:)

Dobro je brzo su ti sredili prolem, nego kako si zadovoljan diskoveroad-om posle par dana koriscenja?

Prilozi

• slika brzine.jpg
    slika brzine.jpg
    332.9 KB · Pregleda: 91
bytesized-hosting.com je skinuo TL sa blackliste. Takodje sad imaju zvanicnu podrsku na srpskom-mene :) Ako nekoga nesto zanima tu sam, ali se povlacim iz ove diskusije ovde zbog sukoba interesa :p

Nazad
Vrh Dno