Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Ako skines neki torent sa nekog drugog trackera (kao i ceo njegov sadrzaj) na box, onda mozes da skines sa TL taj isti torent, bez obzira na wait time penalty i da ga dodas na seedbox. Krenuce da ga "chekira" (uporedjuje) sa ovim koji je na box-u i kada zavrsi chekiranje pocece da ga seeduje. Na taj nacin ne moras da cekas penalty. ALI, postoji jedna zackoljica! Ako torent nije 100% identican onome sa box-a, neces moci da seedujes. Ovo se cesto desava sa filmovima jer na TL skoro uvek ubace i video sample u torent koji stvara tu malu razliku izmedju tog i drugih torenata sa ostalih trackera.
Evo citam ovo po treci put i uradio sam sve kao sto si rekao medjutim nista. I dalje mi je wait time aktivan (govorim o rutorrentu). Uspio sam da nadjem identican torrent i skinuo ga sa nekog litvanskog sajta. Zavrsilo se hash-ovanje, obrisao torrent (ostavio data), skinuo torrent sa TL-a, ubacio ga i pustio da cekira. E sad, nisam bio kuci u tom trenutku pa ne znam sta se desavalo, ali kad sam se vratio vidim "failure: reason wait time...." neka poruka. Pisao sam nekom na TL-u pa cu da vidim o cemu se radi.
Da li sam u proceduri negdje pogrijesio?
Razmisljam cak da skinem fajlove sa servera na komp pa da pocnem seed lokalno.