demonserbia
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2006
- Poena
- 330
Kod mene sve funkcionise hvala bogu :d danas 220gb upload na TL. :smash:
Kako bre? Na koju foru, otkrij nam tajnu
Sta skidas, sta seedujes, odakle ?
Ja od juce pa sve do danas jedva 50 giga u plusu.
Ok hvala na savetu, sacu sve da skidam.
Dovoljno da "ubodes" dve tri popularne stvari i bez problema imas 100GB.
Upravo tako. Sa dobrim boxom sve je lako :d
![]()
Ovde se govori o TL na koga nije lako ni 100GB uplodovati dnemno:d
O kom boxu se radi koja brzina kolko para![]()
Ovde se govori o TL na koga nije lako ni 100GB uplodovati dnemno:d
O kom boxu se radi koja brzina kolko para![]()
Sa mojim boxom izgleda nesto nije u redu, pogotovo na TL, nakacim se medju prvima na "hot" (yakuza 4 ps3) torrent i skida ga i salje po 1MB... smesno. A primetio sam od juce da bas slabo radi, brzina uploada je jako retko prelazila 5MB, uglavnom je oko 3-4MB a pun mi box:smash: . Slao sam im tickete ali ne vredi.
Hehe, TL je jedan od najlaksih za nabijanje ratia jer ima puno leecheraDoduse, davno sam prestao da ga koristim jer imam bolje trackere. Steta jer tamo imam ok 4TB buffer-a
Ovo je na bytesized-u VPS od 17Eur-a, 100Mbit deljeno. Nazalost, ta ponuda je ukinutaImam i jedan obican box kod njih za 13.5 evra koji odlicno radi svoj posao
![]()
Koji su to bolji od TL kad je sve dobro seedovano aj reci nam zivo me zanimaako ima boljih da ne gubimo vreme sa TL-om:d
Hahaha, da, bas na taj mislim.Kažu ljudi, i poneke žene, da je ScenskiPristup.org bolji tracker og TL-a. Pošto ja nemam nalog na dotičnom Pristupu, ne mogu to
da potvrdim a ni da opovrgnem.
Capovane? Ne razumem o cemu pricas... Na 100Mbit serveru maksimalne brzine su ~11MB/s. Koliko mozes izvuci samo zavisi od trenutne iskoriscenosti servera i torrenta koji skidas...I ako moze koja slika tog boxa da vidimo brzine dal su capovane![]()
ScenskiPristup je odlicna po pitanju pre-time (verujem trenutno najbrzi scenski tracker) al sve sto ima tamo ima i na TL (uglavnom. Mada free-leech sekcije im rasturaju i to je ono sto je, barem meni, najvrednije
Sto se tice brzina seedbox-ova logicno je da necete imati uvek max brzine, jos ako se nakaci neki havy user eto belajaJa sa dedicated serverom ne izvlacim uvek preko 10MBps, cak sta vise retko imam konstantno vece brzine od 6-7MBps, mada to moze biti i do toga sto je server u USA te ima nesto losiji peering ka Evropi.
Hahaha, da, bas na taj mislim.
Capovane? Ne razumem o cemu pricas... Na 100Mbit serveru maksimalne brzine su ~11MB/s. Koliko mozes izvuci samo zavisi od trenutne iskoriscenosti servera i torrenta koji skidas...
A meni ide upload 500kb/s a download do 700kb/s:dPlease note that this is a shared service and 1MB/s speed is considered acceptable.
Koji dedicated koristis i zar u USA nisu zabranjeni trakeri na serverima???
Pa isto je tako bilo i kod mene, medjutim za sad mi santrex radi normalno, nisam imao dodatnih problema od kad su namestili server u NL.
Kod mene nikako nije radio kako treba 3 dana se ubedjujem snjima da je sporo i ako danas mi daju novi server a nema ip adrese:d koji lopovi![]()
Evo ti slika pa vidi 1.1TBDobro je brzo su ti sredili prolem, nego kako si zadovoljan diskoveroad-om posle par dana koriscenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari