Ових дана и ја улазим у ринг за борбу за што боље услове за продужење уговора. С обзиром на то да сам корисник од самог почетка пружања услуге телевизије ван мреже, што би једном приликом
@shamanNS рекао "D3i legacy", реално тренутно имам одличне услове за Light TV OTT пакет:
- све регуларно из пакета за цијену претплате од 1.649 дин. (била је 1.499 па су од марта 2023. повећали свима за по 150 динара)
- 2 STB-а без плаћања ренте (SDOTT0202 + CHOTT0102)
- Cinestar TV додатак
Позвао сам их сам, уговор ми истиче 01.09. па рекох ако се не договоримо за неке нове погодности да 01.08. поднесем захтјев за раскид због отказног рока и испровоцирам службу са највећим овлашћењима да ме позове. У првом разговору сам одмах скратио причу и замолио дјевојку из кол центра да ми не објашњава шта све може да ми понуди, јер тренутно сигурно имам боље услове него што она може да ми одобри, на шта се она само насмијала и рекла да ће евидентирати да сам одбио првобитну понуду за продужење
Сутрадан ме је позвао оператер продајног тима и након мог објашњења да ми Супернова уз оптички интернет пакет даје безобразно добру понуду да узмем и ТВ и плаћам то све по цијени за коју од СББ-а узимам само ТВ услугу, те да немам никакву економску рачуницу да задржавам њихову услугу, рекао да је највише што може да ми да да све остане овако како јесте, по истој овој цијени да имам исте услове као досад и потпишем нову уговорну обавезу, на шта сам ја пробао да додам и замјену најстаријег SDOTT0202 бокса најновијим SDSTB02, што је он глатко одбио рекавши да се не дају корисницима него су још увијек у тестној фази за поједине кориснике, а нису стављени на располагање за било кога и то је то. Захвалио сам и рекао да морам да размислим, а реално ћу 01.08. да учиним оно што сам планирао од самог почетка, поднесем захтјев за раскид и чекам позив и финалну рунду преговора
Е сад, искрено не знам шта бих тражио као уступак за продужетак а да то буде реално остварљиво

Можда да пробам са:
1. захтјевом за Full TV OTT пакет по истој овој цијени, јер реално разлика овога што сад имам и Full пакета су само додатни SportKlub канали и више садржаја у видео клубу, чак имам и додатни бокс без ренте што није понуђено ни у једном пакету
2. да инсистирам на замјени бокса новим уз исте услове
3. да пробам да тражим откључавање комплетног SportKlub пакета, уз остале исте услове а после пар мјесеци да инсистирам на замјени најстаријег бокса, уз унапријед одрађене акције пријаве неправилности са старим...
Предлози?