Pitanje za sbb-ovce na coaxu. Da li vam rade www.imagevenue.com i www.imagebam.com ? Meni ne rade, probao sam na vise browsera. Kad ukljucim VPN radi mi imagevenue, dok ovaj drugi nece ni tad. Hvala unapred.
meni venue ne radi, bam radi.Pitanje za sbb-ovce na coaxu. Da li vam rade www.imagevenue.com i www.imagebam.com ? Meni ne rade, probao sam na vise browsera. Kad ukljucim VPN radi mi imagevenue, dok ovaj drugi nece ni tad. Hvala unapred.
Neverujem ni ja da ce da ih dodaju u ponudu ,ali mozemo da se nadamo. Ako neko ima zvanicne informacije iz Sbb neka napise.Neće ih biti
Evo ja na moru sa a1 roming i radi na aplikaciji sk...Dali zna neko ko ima eon aplikaciju a da je nakacen na a1 mrezu dali mu radi sportklub ?
Samo da dopunim, osim na CNN-u isti problem sa automatskim prevodom ide i na BBC News. Ne vidim gde se nalazi ta opcija da se isključi za sve news kanale.Da li neko zna kako da se isključi automatski prevod na CNN-u, u pitanju je D3 mini uređaj? Ne znam ni kako se to pojavilo uopšte, preko EON-a nomalno radi.
Ja imam A1 kucni internet i danas sam primetio da mi ne radi Sport klub.Blokirali su.Dali zna neko ko ima eon aplikaciju a da je nakacen na a1 mrezu dali mu radi sportklub ?
I mene su danas zvali. Rekoše da brzina može da ostane uz novi ugovor. Ne treba, hvala.Gotovo promotivno ubrzanje optičkog neta. Pozvali me i obavestili da promotivno ubrzanje ostaje samo ako potpišem novu ugovornu obavezu. Zahvalio sam se i rekao da to nije dovoljno i da me pozovu iz službe za pregovore da se dogovorimo o uslovima za novu ugovornu obavezu. Kako ružan gest, gili gili pa onda ništa.
🤣Evo ja na moru sa a1 roming i radi na aplikaciji sk...
🤣A radi i ma laptopu i mi sticku ali sa vpn svi kanali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari