Meni su dali za produzenje UO Premium po ceni Full paketa.Pa ja bi premium po ceni full uzeo odma. Al za Pink sto nude necu se ni javim na telefon.
Pa nemoj Pink da gledaš. Ima zato Pink Western stari dobri kaubojci.Pa ja bi premium po ceni full uzeo odma. Al za Pink sto nude necu se ni javim na telefon.
daj broj tih sto su ti to ponudili, meni treba dva ugovoraMeni su dali za produzenje UO Premium po ceni Full paketa.
Ako si stari korisnik ništa ti ne znače akviziteri. Oni su samo za noveNista od akvizitera? Pre ih bio pun forum... A sad kad mi treba nista.
Ja kliknuo juče međutim ništa, i dalje 300/30. Resetartovao modem par puta, isto. Isti smo paket, eon full optika.
Ne. Tamo gde ima koaksijalnu mrežu ne pada im na pamet da stavljaju optiku. Samo tamo gde nemaju, tu idu sa optikom.Da li sbb menja postojecu infrastrukturu po zgradama sa optikom ili samo u nove ulazi optikom? Dosta ljudi znam da ima sbb u Bgu ali niko nema optiku.
U mojoj zgradi U Novom Sadu (stara 40 godina)imamo SBB optiku mislim godinu i po dana i MTS optiku. Ja imam optiku FULL paket brzina negde oko 480/48. Osim što je brži net ne vidim neke benefite u odnosu na koax s kojim nisam imao probleme.Ne. Tamo gde ima koaksijalnu mrežu ne pada im na pamet da stavljaju optiku. Samo tamo gde nemaju, tu idu sa optikom.
Bezobrazluk. U mojoj zgradi imamo njihovu koaksijanu mrežu i zvali smo ih da im kažemo da smo zainteresovani za njihovu optiku (već ima mts optika), a oni onako bezobrazno odgovorili, pa šta će vam kad imate već našu mrežu. Posle je upravnik čak i pismeno tražio, slično su mu odgovorili.
E pa sad, već je pola zgrade prešlo na mts optiku pa nek se češu
Mislim da je jedina dobit sto kod koax-a uglavnom nema CG-NAT-a, a kod optike da.^ Hoćeš da kažeš da prednosti optike nad koaksijnom mrežom nisu značajne?
Nije mi jasan komentar
za koaksijalne veze uvode, ili su uvodili, optiku do čvorišta a od čvorišta postojeći koaksijalni kablovi. zeznuto im da menjaju po zgradamaDa li sbb menja postojecu infrastrukturu po zgradama sa optikom ili samo u nove ulazi optikom?
pa, u najboljim godinama ni ne treba toliko da visiš na Internetu 😁 vidiš kako provajder misli na tebeSad oni penzioneri imaju 300/150, ja u najboljim godinama 200/20.
Кад остариш променићеш мишљење, гарант.Kod mene ne funkcioniše povećanje. Kaže nije uspela kupovina, pokušajte kasnije ponovo. Kod mojih roditelja par zgrada niže ubrzano. Na oba mesta Huawei optika. Sad oni penzioneri imaju 300/150, ja u najboljim godinama 200/20. Full duo optika. Ludilo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari