Pročitao druže,ali to je idealan slučaj.Ovde su mom komšiji rekli,pa vi idite gde vam je bolje..sto.ne verujem da je iko doživeo..Procitaj post iznad.
Kad se podnese zahtev za raskid menja se retorika jer preuzimaju druge službe. Sve dok zvanično ne podnesete zahtev ne očekujte ništaPročitao druže,ali to je idealan slučaj.Ovde su mom komšiji rekli,pa vi idite gde vam je bolje..sto.ne verujem da je iko doživeo..
Hvala druže na obrazloženju.Kad se podnese zahtev za raskid menja se retorika jer preuzimaju druge službe. Sve dok zvanično ne podnesete zahtev ne očekujte ništa
U aprilu sam uzeo EON premium paket i dobio 12 meseci po 1 dinar i dva eon smart boxa.Šta nudi sada SBB za nove korisnike?
Moj komšija koji je na mts optici razmišlja da li da proba onaj fazon sa idp-om ili da pređe na SBB
Ako može u pm kontakt akvizitera preko koga si to dobioU aprilu sam uzeo EON premium paket i dobio 12 meseci po 1 dinar i dva eon smart boxa.
U njihovoj poslovnici sam bio i dobio takvu ponudu.Ako može u pm kontakt akvizitera preko koga si to dobio
15. maja.
Meni je ugovor istekao 5. maja. Niko me do tada nije zvao. U poslovnici su mi nudili 6 meseci po 20 %, a kada sam pitao za dodatni EON rekli su mi da ne može i jedno i drugo.
Onda sam zvao kol centar, oni su mi ponudili veću brzinu internete, naravno da me to nije zanimalo. Onda sam otišao u poslovnicu i tražio raskid ugovor, a kao razlog sam naveo
da mi iz Yetela nude 12 meseci po dinar. Već sledećeg dana su me zvali i ponudili 8 meseci po 1 dinara ili 8 meseci po 20%, a ja sam tražio i dodatni EON boks.
Na kraju su mi zahvalili što sam rešio da ostanem kod njih.![]()
Samo prati moj postupak, verovatno će da ti uspe. Najbitnije je ako te ne budu zvali i ne ponude ti ono šta hoćeš, ideš u poslovnicu i zatražiš raskid ugovor.Danas zvali, jer mi ugovor ističe za malo jače od mesec ipo, odmah sam ih prekinuo sa tim ponudama pink promo i ostale gluposti rekao da imam druge ponude, da me samo cena zanima. Rekli da će me zvati, ja reko ok, ako ne zovete ja na tačno mesec dana pre isteka podnosim zahtev za prekid i to je to. Nije pretnja, nego prosto ne želim da plaćam nesto duplo i vise skuplje. Cilj mi je da uspem kao i ti, 8-9 meseci za 1din i još jedan box 🙂, ako pristanu, ostaću, ako ne, to je to i ovako osim neta, yt, max-a i slicno, nista drugo ne koristimo, a placam i fiksni i televiziju pride.
Trazi da se preslusaju razgovori kada su ti ponudili tih 18meseci, ako je ponuda bila telefonom iz Call centra.Sad vidim koliko je i ovaj Sbb jadan i cemeran...26.1 2023. potpisem ugovor, optika, promocija za nove korisnike 18 meseci dinar, plus 10 puna cena... Sve lepo ide i sad poce stize racun... Zovem pitam sta kako otkud sad, pa kaze istekli je 16 meseci (SESNAEST)... Alo bre ima 18 po dinar... Ne ja ovde vidim 16 kaze.. Mpa dal je realno da su me zaje..li jajare i poturili 16meseci...a sad ne mogu pronadjem ugovor, sto je i verovtano upisano nekom skrabotinom... Pre toga su jos 2 meseca unapred isli od VRATA DO VRATA i kumili da se predje kod njih nudeci tih 18 meseci... 🤢 Povraca mi se od njih, kukace, molice, procice itih 10 meseci
lol dovoljno će biti samo da pronađeš ugovor koji si potpisao, to je jedino validno.Od vraya do vrata😬 ali cu im ponudim da se tuzimo uz 20ak svedoka iz zgrade da su nudili 18m u trenutku kad sam potpisao saglasnost za uvodjenje iako su tek nakon 2 meseca oustili u rad
Sličan slučaj i kod mene, samo sam ja zvao njih jer mi ugovor ističe uskoro i imao sam šta da čujem.Danas zvali, jer mi ugovor ističe za malo jače od mesec ipo, odmah sam ih prekinuo sa tim ponudama pink promo i ostale gluposti rekao da imam druge ponude, da me samo cena zanima. Rekli da će me zvati, ja reko ok, ako ne zovete ja na tačno mesec dana pre isteka podnosim zahtev za prekid i to je to. Nije pretnja, nego prosto ne želim da plaćam nesto duplo i vise skuplje. Cilj mi je da uspem kao i ti, 8-9 meseci za 1din i još jedan box 🙂, ako pristanu, ostaću, ako ne, to je to i ovako osim neta, yt, max-a i slicno, nista drugo ne koristimo, a placam i fiksni i televiziju pride.
Ne mogu da nadjem😬 moram im u najgorem slucaju preneti nezadovoljstvo stanara zgrade sa ovim kraćenjem 2 meseca od dogovorenog, ne mogu da garantujem kao precednik stanara da neka usijana glava nece da im ruinira one kutije i opremu u zgradi... Pametnom dostalol dovoljno će biti samo da pronađeš ugovor koji si potpisao, to je jedino validno.
Svi su takvi i ja ih zato menjam na 2 godine.Sličan slučaj i kod mene, samo sam ja zvao njih jer mi ugovor ističe uskoro i imao sam šta da čujem.
Prethodne dve godine sam imao DUO Full paket po ceni DUO Light paketa, pitao sam da li može da se dobije nešto slično za potpisivanje novog ugovora, a odgovor je bio da će sada cena Full paketa da bude 4250, skoro hiljadu din više nego što plaćam sada i to ako potpišem ugovor, a ako ne potpišem onda još 300 dinara više preko te cene.
I meni su nudili te iste trice i kučine pink promo i ostalo, a pride su mi rekli, da ako hoću da se vratim na Eon Light, to moram posebno da zahtevam, nije automatski, nakon isteka promo perioda.
To što sam njihov korisnik od prvog dana kad su došli u moj kraj, to nema nikakve veze, još ispade da oni meni čine uslugu sa ovakvom "ponudom".
Po prvi put posle toliko godina ozbiljno razmišljam da ih otkačim, jer su se izbezobrazili pošteno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari